Як заробити гроші в сім'ї

р.

1,1 км Щастя в сім'ї залежить не від того, скільки грошей у вас є, але від того, скільки грошей ви в цілому.

Щастя залежить від розміру бюджету, але від його якості. Я бачив багато сімей з дуже низькими доходами, але досить гармонійно. І більшість моїх пацієнтів дуже заможні люди, але в сімейному житті вони несуть. Проаналізувавши більше 20 років практики, я можу сказати з впевненістю, що всі сім'ї, де були серйозні проблеми, що призводять до розлучення, не мають спільного бюджету.

2,2 км Якість бюджету показує реальну картину відносин між партнерами.

Як ви знаєте, довіра життєво важлива для партнерства. Якщо немає довіри або недостатньо, зв'язок ALWAYS отримує процідити. У сім'ї є елемент фінансової залежності одного партнера з іншого. І навіть якщо вона сприймається на рівні свідомості як нормально, субсвідомо залежний партнер завжди незадоволений. А інший партнер, який неминуче починає відчувати відчуження і прохолоду як на його боці, так і по відношенню до себе.

Якщо обидва партнери заробляють, навіть якщо однаково, але не знаю про доходи і витрати один одному, то дуже скоро знайдеться, що кожен живе своїм життям.

3. У Що ми цінуємо, що ми витрачаємо.

Гроші – це не просто спосіб оплати. Це характер ставлення. Скільки коштує довіра, комфорт вашого партнера, свобода та вартість вашого партнера? Якщо Ви цінуєте Вас, то збережете бюджет. Партнери не мають секретів один від одного – де і чому гроші витрачаються. Всі рішення про шопінг, подорожі та ін. Якщо ви цінуєте щось інше... то ви наполягаєте на свій окремий гаманець, вміст якого не знає партнер.

4. У Гроші можуть бути ліки або яблуко змісту.

Гроші є одним з найважливіших складових сімейного життя – разом з сексом, життям та питаннями, пов’язаними з народженням та вихованням дітей. Якщо з точки зору грошей між партнерами не існує договору і довірою, то рано чи пізно всі інші напрямки задаються. «Все має свою кишеню» - це бомба для шлюбу.

5. Умань Загальний бюджет дозволяє регулювати ситуацію в сім'ї в цілому.

Як тільки гроші в сім'ї починають працювати правильно, всі інші ділянки дуже швидко гармонізовані. Оскільки загальний бюджет – це основа довіри, почуття партнерів для одного з них йдуть на новий рівень. Звідси, бажання фізичного застрахування негайно відроджується. Партнери вирішують всі питання разом, повагу та цінують один одного, завжди прагнуть до спільного деномінатора. З'являється спільний спосіб життя, інтересів. І звичайно, в питаннях, що стосуються дітей – їх кількість, їх виховання – є також повна гармонія. І діти миттєво відчувають цю зміну ситуації, і починаються справжні дива. Проблеми з розумінням, з поведінкою, зникненням. Сім'я здорова. І кожен учасник сім'ї буквально відновлюється, стає більш енергійним і щасливим!

Таким чином, гроші можуть стати справжньою медициною для сім’ї – не тільки метафорично, але і в найлітнішому сенсі!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/8996