Троїцький не просто «зелений відпочинок»

На сьогоднішній день рясний день з дня народження Христа, коли всі віруючі святкують свято Святої Трійці – День спуску Святого Духа до землі.

У популярній свідомості чітко відобразили поняття, що Трійця є святом відновлення природи, а тому день, коли необхідно прикрасити будинки з зеленню. Тому, в цей день підходи до храмів заповнюються людьми, які продають всілякі трави, букети з довгих гілок огорожі.

Християни можуть тільки відставити, що видимий, традиційний переповнений істинним сенсом свята. Виявляється, що будь-яке християнське свято для нас, всупереч навчанню Христового, що «Великобританія Божого не є харчуванням і напою, але вірність, і мир і радість у Святому Духі», для нас все ще «харчування і напій»? Різдва Христового – це день, коли необхідно приготувати 12 страв, День Господнього в Єрусалим – це день, коли необхідно освоїти верби, носити коляч до богарів, Великодня – день хрещення і освячення локонів і яєць, Трійка – це свято зелені, Преображення Господнього – день, коли необхідно освоїти яблука і т.д. Але можливо, що Бог не затвердив свят, присвячених їжі?

Свята Трійця також називається Pentecost, присвячений спуску Святого Духа на апостолах на в'яному день після відмирання Христового. Зі сходженням Святого Духа стало своє існування Церкви Христа. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Воскресіння Святого Духа також нагадує тим, хто скаржаться на Бога, кажучи: «Чому не прийде на землю, якщо він любить нас? й

На Старому Завіті люди дізналися тільки про Бога Отця, з часів народження Ісуса Христа – приходу Бога в людському м'якоть – люди дізналися про Його тільки забутий Син, на день спуску Святого Духа до землі, люди дізналися про існування третьої особи Пресвятої Трійці і, таким чином, навчалися вірити і славити Бога, одну суть і Трійці в особняках – Отця, і Сина, і Святого Духа – Троїцький непристойний і невидимий.

Напередодні святого Духа на апостолах на день П'ятидесятниці описується Евангелем Лукою у відкритті глав книги «Дії Святих Апостолів». Бог хотів зробити це поворотним пунктом в історії світу.

Воскресіння Святого Духа не було несподіваного заходу для Апостолів. До народження Спасителя, Господь Божий почав готувати людей до дня свого духовного переродження, і пролетів через роти пророків: «Ви будете ходити в моїй команді і тримати мої статути і вилити з мого Духа на все м'якоть. ... І я подарую вам нове серце і новий дух, щоб подарувати вам, і я зроблю з вашого м'яса серце каменю, і я подарую вам серце м'якоть." (Джойл 2:28; Ісая 12:3, 44:3; Езекіл).

Справжнє походження сьогоднішніх свят є чіткими, і вони не мають нічого спільного з зеленню, якщо ми не хочемо зв'язати будь-яке християнське свято з безглуздими атрибутами. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: odessamedia.net/news/13889/