5 Зносості Ви можете зв'язатися з

Багато професійних слабкостей можна перетворювати в переваги. Головне, щоб зрозуміти, як представити своїх друзів і потенційних роботодавців. Ось п'ять таких слабких сторін.

Ви недосвідчені.Так ви можете дізнатися без переживання або позування загрози.

Як стаж, ви відчуваєте внизу. Але це може стати Вашою позицією міцності: інші люди більше готові взяти вас під висівку.

У Вашій компанії є обов’язковим, щоб поділитися інформацією з однолітками, але поділиться його внутрішнім або студентом. Коли ви перебуваєте в цьому положенні, люди припускають, що ви не досвідчені, тому не побачите вас як загроза, як конкурент.

При побудові відносин з такими експертами, уявіть себе як найсвіжіші новачки. Не буде агресивним. Ви не можете застосувати найкращі ідеї цих людей, їх роботи, їх роботи. Будьте хворі, діють ентузіазмічно, енергійно і з лаконічністю.

Ви легко відволікаєте: Якщо ви натискаєте на нову інформацію, нехай це стане каталізатором для мереж і створення нових відносин. Шукайте людей, які не встигнуть зануритися в новину галузі та інші теми зацікавленості до них, і використовуйте свою інформаційну залежність, щоб дізнатися нові речі та поділитися знаннями. Надішліть ці люди корисні або цікаві посилання. Подумайте себе як куратор: ви кидаєте їх статті та матеріали, які надихнуть їх, розкажуть їх щось нове або принаймні весело.

Автор Райан свято говорить: Ви не так зайняті, як ваші ментори, так що ваш час може бути проведений пошук корисної інформації. Я був джерелом нової інформації, тенденцій, можливостей для менторів. Я запитав багато, але я спробував дати щось в обміні. Ви можете надсилати статті або інформацію про нові можливості для людей, які ви не знаєте, але хочете підключитися. Якщо ви відчуваєте себе комфортно, спробуйте. Це краще, ніж письмово, щоб вони просять порад або пропонують їх кава.

Ви не фахівець. Ви маєте різні підходи та перспективи.

Ви не маєте досвіду або освіти. Але не варто розпадатися: після того, як ви можете зробити щось унікальне. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Франс Йохансон, автор Медицинського ефекту, написав, що кращі ідеї виникають на перетині різних дисциплін. Ви не виграйте аргумент з особою, яка насправді навчалася конкретної бізнес- дисципліни або працювала в галузі протягом багатьох років — не намагайтеся. У вас є власні кваліфікації, і, можливо, це Ваше бачення, яке компанія потребує переходу на наступний рівень. Подумайте, як знайомі ідеї та враження можна застосувати в новому середовищі. Якщо, наприклад, ви хочете потрапити в технологічний стартап і зараз працює для великої корпорації, розгляньте, чи є деякі процеси, які ви можете організувати краще (манітні стартапи і підприємці дуже неорганізовані) або помилки, які ви можете допомогти уникнути.

Ви боїтеся: Так ви знаєте, що дійсно важливо, що планування майбутнього часто паралізує. Ваша кар'єра, здається, бути захопленою. Або сам аналіз – це ступеневий. Який спосіб або інший, в такій ситуації, краще запитати себе, які професійні можливості, які ви найбільше боїтеся. Далі беремо глибокий дихання і навчаємо їх. Наприклад, якщо ви хочете більше професійної свободи або мати велику ідею для продукту, але бояться розпочати бізнес і ризики, які він тягне за собою, не дайте страху.

Тим Феріс колись сказав: «Чому ми боїмося, що нам потрібно найбільше». Він рекомендує цю вправу: коли я відчуваю паралізовану або недепресивну, я пишу всі найгірші сценарії. Дуже докладно, дуже специфічні, найбільш негативні сценарії. Потім в другому стовпчику я пишу все, що я можу зробити, щоб запобігти їх. А потім що я можу зробити, щоб розкачати їх назад або мінімізувати пошкодження, якщо ці сценарії починають грати. Тоді він стає зрозумілим, що найгірші сценарії є дуже рідко, як ви уявили. Після цього страх набагато простіше боротися з.

Можливо, ви побачите, що ризик не варто, що наслідки сценарію найгірших випадків є занадто серйозними. Або ви можете знайти менш радикальний варіант, який легко вирішується. Аналіз вашого страху дозволяє очистити туман перед очима.

Ви можете бути некомпетентними. Це означає, що ви можете доопрацювати речі, але навіть некомпетентність може бути корисним: це помітний спосіб уникнути певних завдань або заходів для того, щоб витрачати час на речі, які ви значно сильніше (і дійсно зацікавлені в).

Підприємець та венчурний капіталіст Марк Андреессен пише, Найкращий спосіб, щоб переконатися, що ви ніколи не попросили зробити щось знову, щоб повністю не встигнути зробити це. Це ще краще всього сказати, що ви знаєте, що ви не збираєтеся, і з чітким оком, і ви, ймовірно, зустрінете. Звичайно, це припускає, що є інші, важливі речі, в яких ви компетентні.

Як пише Jared Sandberg у журналі Wall Street, “стратегічна некомпетентність не є невдалою стратегією, але успішна невдача”. Якщо ви думаєте про цю техніку, ви повинні бути досить компетентними і корисними в щось інше. В іншому випадку ви будете некомпетентними. Видання

Кредит: Герберт Луї

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/? п=3892