308
Що робити генії?
1,1 км Вдосконалена здатність візуалізувати.Бачення був головним навігаційним інструментом геній. «Подумки форм у зображеннях» (Aristotle). Ейнштейн визначив свою здатність формувати зображення та візуальні конструкції як джерело продуктивного мислення. Візуальний канал сприйняття є найшвидшим, найбільш синтетичним і містким, близько 80% обробленої інформації проходить через неї.
2,2 км Створення та використання декількох з'єднань між почуттями (синестезії)й У центрі генія, генії, як правило, використовують всі інші відчуття і утворюють синестезтичні з'єднання між відчуттями. Ця здатність дозволяє нам сприймати і трансформувати образи нашої свідомості якнайшвидше. Повернутися до походженням сприйняття дітей, до виникнення концепцій. У той же час результат нашої творчості проходить попереднє «випробування» для листування реальності.
3. У Використання декількох перспектив.Важливою характеристикою генія є його здатність використовувати кілька різних перспектив при розгляді конкретної тематики або процесу. Геніус часто народжується з відкриттям нової перспективи, яка раніше не була використана. Теорія ейнштейна релятивності є важливим описом взаємодії різних перспектив. Знаходження деталей, які не вписуються в звичну картину світу і пошуку нової точки зору є загальною стратегією геній.
4. У Висока розвинена здатність постійно переключатися з однієї позиції сприйняття на інший.Крім здатності приймати різні точки зору, геніуси мають можливість визначити з різними позиціями сприйняття: першим (Я сам, мій погляд, мої почуття), другий (іншого, об'єкт дослідження, його точка зору і почуттів), а третій (постанова зовнішнього спостерігача взаємодії нашого «Я» і об'єкта). Вони виходять за свою віру і припущення, виявляють з об'єктом, потім виглядають ситуації неупереджено і оцінено. Уміння Дісней виявляти з героями своїх мультфільмів (повно озвучивши деякі з них), а також своїм глядачам, відвідувачам рекреаційних парків, є гарною демонстрацією цієї майстерності.
5. Умань Уміння легко переміщатися з одного рівня мислення на інший і використовувати предмети інформації різних розмірів.Це можливість швидко рухатися від широкого бачення до вузьких компонентів і бетонних дій, необхідних для відтворення більшої картини. Геніус знає, як працювати з дрібними речами («Маленькі речі створюють досконалість, а досконалість – це не тріфле» Мікеланджело)* і в той же час не змиваються в деталі; вони можуть бачити всю картину без втрати пам'яті своїх найменших компонентів, мали унікальну можливість знайти баланс між великим і невеликим. Уніфікована теорія поля Ейнштейна була спрямована на встановлення зв’язків між усіма фізичними явищами у Всесвіті, з космосу до атому.
6. Жнівень Збереження зворотного зв'язку між тезою та бетоном.Геніус здатний переходити з абстрактних моделей і принципів до конкретних варіантів цих анотації і знову назад. Вони створюють свої роботи через постійний процес обміну між психічними конструктивами та фізичною реальністю (систезія каналів сприйняття, що використовуються в цьому процесі, забезпечує повноту переходів). Це створює стабільну і динамічну петлю зворотного зв'язку між абстрактними зображеннями і їх реальним виразом, що дозволяє постійно регулювати і поліпшити обидва. За словами Ейнштейна, єдиним обґрунтуванням теорії є «міра досвіду наших почуттів, які ми можемо досягти з ним. й
7. Про нас Баланс психічних функцій: Dreamer, реальність, критика.Це головний компонент генія. Геніус не тільки має розвиненої здатності до мрії, але і вміння перевести свої мрії в бетонні форми і критично відноситься до своїх ідей і їх реалізації. Уміння думати критично важливо, щоб геній як здатність мріяти. Ключ не пустити криштатичних кішкань. І, звичайно, геній відрізняється здатністю виготовити деякі види створення, які втілюють ці мрії і ідеї. Якщо Моцарт, Леонардо або Дісней просто зберіг свої ідеї в своїх головах, світ ніколи не був відомий своїм генієм. Леонардо пішов з нами не тільки стратегії, щоб навчити нас, як мріяти, а й низку стратегій для малювання та оцінки нашої роботи. Є багато паралелей між Фрейдом, Его та Супер-Его з сновидінням, реальністю та критиком. Тесла сперечалася, що здатність бути «доглядовим» мрійником полегшила реалізацію ідей і винаходів.
8. У Запитати фундаментальні питання.Geniuses, як правило, дає більш важливе значення для питань, ніж відповіді. Ключовим характером всіх геній є їх непристойна цікавість і ентузіазм. Геніус просить більш прямі питання, ніж вони шукають правильні відповіді. Частина генія здається вірою, що в кінцевому рахунку немає правих відповідей. Геніус шукає місця, де їх знання неповноцінні. Вони сприймають свої збої не як «спокійна доля», але в якості зони подальшого пошуку. Як один винахідник поставив його, «Запобігання – це просто інше рішення проблеми, ніж на даний момент я працюю». Непристойна пружина для успішного рішення. Як Дісней кладе його, «Я повинен вивчити і експериментувати». Я занурився обмеженнями моєї фантазії. Музика Моцарта - це результат його постійного загоєння з тим, чи є ці "дві ноти, які люблять один одному".
9. Навігація Використання метафорів і аналогій.Геніус постійно вдаються до метафорів і бічних, або нелінійних, стратегій мислення. Метафор або аналогія в серці кожної дії генія. Використання метафору дозволяє зосередитись на найважливіших глибоких структурах об'єкта, не зводиться до словесного опису. Ейнштейн широко використовується метафоричні конструкції: плоский світ двовимірних істот, бджолиний креслень на м'ячі і т.д. Тесла сформульувала свою ідею створення роботів, оформляючи аналогію з роботою власної нервової системи. Здавалося б, використання метафорів дозволяє зрозуміти свою увагу на «генетичних властивостях» (Aristotle) і більш глибоких засадах як навколишнього, так і внутрішнього світу, і уникнути небезпеки виникнення занадто залежних від реального змісту або обмежень, які накладаються реальністю.
10. Призначення Поза Себе (Міссія)Що всі генії є загальними, що вони сприймають свою роботу, що надходить від чогось і подають щось більше, ніж у себе. У своїй запровадженні до анатомії Леонардо сміливо зауважив, «Я хочу зробити дива... навіть якщо у мене є менше миру, ніж інші люди і доведеться жити в екстремальній бідності протягом тривалого часу». Тесла розробила свої навички візуалізації для проведення екскурсій за межами малого світу. «Всі методи, крім того, є живий дух за ними». – Einstein Можливо, це з’єднання до чогось більшого, що відокремлює «геніуси» від тих, хто просто «сприятливий подарунок» або «інвентивний». Ейнштейн колись сказав: "Я хочу знати думки Бога, все інше - подробиці".
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: syg.ma/@elena-shugaley/chto-umieiut-ghienii-niekotoryie-svoistva-pattierny-ghieniiev