Чому мені потрібна жіночність, коли я нічого не їсти в сім'ї?

й Горст П. Горст

Як чоловік, я втомився від цього підходу до нашої прекрасної половини людства. фраза у назві посту, з щоденною періодичністю, досягає вуха. І я не хочу чути!

Боже! Ви зробили жінок, і вони хочуть бути роботами, і вони хочуть гроші за це! Шановні жінки, якщо вам дійсно потрібні гроші, уважно прочитайте цю посаду до кінця. Можливо, ви будете прокинутися від своєї санності.

Жінка приходить і скаржаться про її нестачу грошей. Подумайте себе, що я можу запропонувати свого фахівця? Де приходять гроші для жінки? Давайте розберемося.

Гроші до жінки можуть приходити з двох джерел: чи вона заробляє, або людина дає.

Однак, якщо жінка пішла до фахівця, це означає в 100% випадків, що людина в її житті не стоїть на всіх, або він такий, що він повинен бути забезпечений грошима. Я маю на увазі, вона повинна працювати будь-яким чином.

Що це означає, що потрібно працювати? Це означає виконання функцій маскуліну – тобто виконання певних дій для забезпечення, годування, виживання та захисту вашої родини.

Ви не заперечуєте, що чоловік з давніх часів був мисливцем і приносив до будинку прей, надаючи сім'ю. І загрожував, він став захисником своєї сім'ї. Таким чином, захист і безпека є макросулінними функціями.

Жінка повинна розуміти, що коли вона займає роботу за гроші, вона автоматично бере на себе функції маскуліну і втрачає свою жіночну ідентичність. Її жіночі гормони будуть плавати досить швидко і її особливості обличчя швидко почнуть перетворюватися в чоловіків. Чи не ви? Шукайте найважчих жінок - очищувачі, кладки, кранові працівники, тракторні працівники. Що таке їх обличчя? Сама річ.

Ви думаєте, що жінка робить багато грошей в цій роботі? Вона руйнує здоров'я і отримує менше чоловіків!

Чому? Як він намагається змагатися з чоловіками в їх чоловічий характер! Так само, як ходиться ескалатор, що рухається вниз. Він завжди знаходився. Зрештою, буде подразнення, гнів і почуття несправедливості у світі. Не можна бути щасливими з вашого місця.

Хочу сказати, «Ойдемо в твій бік». Перейдіть з потоком. Бути жінкою. « » » » » » » » » » » » » » »

Але ці звернення неспроможні, тому що мати цих жінок протягом війни, ставши «Музики», навчають своїх дівчат бути міцними, сміливими і покладатися тільки на себе. А дочки, беручи своїх матерів, не помітили, як вони стали «менями в спідницях» і сьогодні змушені годувати і захищати своїх сімей. Я маю на увазі, по суті мене.

Так жінка повинна працювати, вона незадоволена її життям, вона втомилася, і вона впевнена, що якщо вона була оплачена більше грошей, вона буде щасливою.

Формула щастя, що вона професія: щастя = гроші.

У той же час, звичайно, вона говорить всім, що щастя не в грошима, потрібно бути духовною людиною, любити всіх, робити добро, але насправді вона робить те, що її матір навчає її.

І наша жінка на роботі робить те ж саме, що вона навчила її покладатися тільки на себе. Це означає, що вона працює для всіх своїх колег. Якість і цілісність.

Я не розумію, чому вони не розпізнають її. "Я ревно!" вона думає. Багато людей говорять: «Я ревнощі. й

Що робити? Чи є у вас дочка Rockefeller? Немає грошей, немає краси, нічого! Чи є ви ревнощами кінь? Що заздрити?

Коли я чую цю фразу, я відразу ж маю думка в моєму мозку: «Дуже! Все працює!

І найгірше, така жінка стверджує з владою, враховуючи себе розумним, ніж йому. Якщо ви так розумні, перейдіть і починайте свій бізнес!

Зрозуміло, дорогі жінки, це спосіб показати себе, як смарт я і зробити інших відчувати сердитися.

Контролери – прагнення протестувати. Спробувати світ. Для боротьби. Війна є типовим чоловічим способом життя. Я раджу, що коли у вас є бажання знову сперечатися, відразу ж сказати собі: Зареєструватися Що я зараз? Жінка або людина в спідниці? Ви знаєте, що це привітне.

Поставте в взуття боса. Ви піднімете зарплату тих, хто завжди незадоволений і сперечається з вами? Хочу позбутися від такої людини. Чи вона просить піднятися? Тексти пісень, а це означає: Я бачу, мій Бог!

І ця жінка приходить до мене і скаржаться про її нестачу грошей. Подумайте себе, що я можу запропонувати свого фахівця?

З усіх вищезазначених аргументів я пропоную, що жінка розвиває свою жіночність як єдиний впевнений засіб залучення грошей до себе в достатку.

І жінка, як ви можете бачити, каже мені, не потрібна ваша жіночність, я з цього віку. І я не зацікавився чоловікам – головне – щастя моїх дітей і що фінансова ситуація дорівнює. « » » » » » » » » » » » » » »

Для неї, з її досвідом, з матір'ю, щоб покладатися тільки на себе, мої поради, щоб культивувати жіночність є порожньою. Вона вважає, що Лак буде знайти її як вона, тільки ви повинні захопити цей Лак міцніше - з зубами і нігтями, щоб кидати від життя!

Вона не розуміє, що життя дає гроші лише чоловікам і жінкам!

Вона не розуміє, що жіночність є столицею жінок в будь-якому віці.

Тому що жіночність є потенціалом жінки. Потенціо, перекладений з латинської мови, є можливість.

Більше можливостей, які ви маєте!

І удачі є можливість. Пощастило. Без жіночої інтуїції немає сенсу. Ні

Коло Луцька схожа на це: FEELING – ІНСТИТУЦІЯ – ОППОРТНІСТЬ – АКЦІОНЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ – ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИТУАЦІЇ!

Так як це коло, почуття і задоволення завжди бокові. Жінка, яка щаслива з себе і може насолоджуватися себе в будь-якій ситуації є дійсно жіночним. І як вона знає, як зайняти ситуацію з насолодою, вона бажана для ситуації.

І ситуація ніколи не без людей! Всередині кожної ситуації люди! Фемінність – задоволення людей в ситуації. Люди завжди оцінюють. Вони просто не можуть робити інакше. Що ви відправляєте людям, вони надсилають назад. Банал? Але з яких причин багато людей не хочуть зрозуміти, що вони надсилають іншим.

Якщо ви хочете більше грошей, будьте теплі. Але не мати, бо не мати цих людей.

Показати жіночу спеку. Що це таке? Про те, що Олеся Бережна та Я розмовляюсь на тренінгу «Рінг Фемінності». Жінки теплі - це можливість подарувати любов і важливість вашого співрозмовника, можливість прийняти все, що він дає від нього, можливість надихнути його і викликати його, щоб співпрацювати.

Співпраця збільшує потік грошей. Всім відомо.

Але не всі розуміють, що це фемінність, яка викликає бажання співпрацювати, допомогти і піклуватися про жінку. Просто покласти, дати її більше грошей.

Шановні жінки, коли холодильник порожній, запитайте себе: Хто я зараз для моїх оточень? Жінка або мама? Якщо я мати, я повинен годувати їх. Якщо я жінка, я люблю себе.

Хто хоче зробити щось добре для вас.

І якщо ви дійсно не користуєтеся The One Nearby, то ви Мамами і у вас є програма «Я Ам».

До тих пір, як видалити цю програму, не буде ніяких грошей. Ви можете приховати і скаржитися. Ніщо не допоможе - ні тальманів, ні родій. Ви втратите гроші на все.

Ви можете позбутися від програми «Я сам» за допомогою техніки «ДНК Трансформація» на тренінгу «Рінг Фемінності». Скоріше ви починаєте розуміти, що Фемінність не є незрівнянним, без використання в господарстві, але вірним, реальним збільшенням потоку грошей, меншою стабільністю, процвітанням і достатком прийде вам.

І буде навіть реальні люди з хорошими грошима навколо вас!

Це мій досвід. Ви можете подумати про свою статтю як рекламу для того, щоб залучити, щоб говорити, клієнти – це ваш бізнес, але я практикуючий: в 11 років роботи я знаю, що магічні хитрощі залучення грошей є пакувальниками, любовні заклинання – повільне вбивство чоловіків і себе, і тільки Фемінність є єдиним товаром, який дійсно приносить в достатку жінці все вона хоче.

І ви можете сперечатися з цим, тобто зі своєю сутністю, щоб бути жінкою і вибравши шлях «люда в спідниці», або прокидати від глуздих мами і прийняти шлях Фемінності.

У великому акаунті ви не маєте іншого вибору. Бог не потребує вашої роботи, Бог потребує фемінінських жінок і милих чоловіків на цій планеті.

Запитайте себе: Я, хто?

Якщо ви не знаєте, дивитесь на ваші оточення. Відповіді завжди у вашому середовищі.

Автор: Марк Якщораімов

Джерело: www.markifraimov.ru/ п=665

Категории

Смотрите также

Новое и интересное