8 Несподівані секрети краси та сексуальності Голлівуду

Ви думаєте, що це легко виглядати? І все ж деякі люди знають дуже добре, як тримати себе в хорошій формі. Найкраща з усіх, це зазвичай розуміють зірки, чия поява є невід’ємною частиною їх популярності.

Ось 8 секретів, які використовують зірки.

1,1 км Бальзам губ. Перед вами. Міранда КеррКерр визнав, що вона не має ідеї, як це працює, але він кладе бальзам губ на її повік - і в результаті її обличчя виглядає серйозно освіжається. Ви також можете застосувати його до кутів очей.

2,2 км Салат з волосся. Денисе Річардс. Додайте чайну ложку оливкової олії до вирізати половину авокадо, додайте цибулю, сіль і гуакамоле приправляючи тут, а потім натріть плоди на волосся. Додасть їм міцність і міцність.

3. У Стрічка очей. Останнім часом співачка приймала, що секрет її консервованої шкіри обличчя ... в фіксуючій скотчі! Гага приклеює стрічку вздовж волосистої лінії до її чола, храмів і під її вухами, приховуючи сліди злочину під нею волосся, протирання або капелюх. І дівчинка «скульпти» її обличчя щодня: «Я промишу себе, подивіться в дзеркалі і думають про те, як я буду формувати очі сьогодні». Щодня починається таким же чином. Це як мантра.

4. У Салат з рук. Юлія Робертс. Роберти рубають руки оливковою олією кожну ніч. Це робить шкіру на них м'якою, шовковистою і «чистою». Періодично вона додає яблучний оцет.

5. Умань Пташині краплі для шкіри. Дизайнер Вікторія Бекхем може похвалитися бездоганною шкірою. Її секрет? Пташині краплі! У колишньому Spice дівчина зробила традиційні методи догляду за обличчям з японської гуші, які використовували няні краплі для очищення порошків. Не дуже привабливо, але багато салонів краси пропонують цю процедуру.

6. Жнівень Сік для волосся журавлини. Nicole Kidman використовує цей трюк у догляді за її червоним волоссям: вона полосає їх з журавлинним соком. За її словами, це дає локони блиском і робить колір волосся більш інтенсивним.

7. Лічі. Детоксикація за актрису є спеціальною процедурою, для якої вона не використовує сік або лимони. Демі Мур летить в Австрию, де використовуються "напружені медичні п'явки" - смоктати токсини з крові зірочок.

8. У Геморої. Sandra Bullock. Оксамитовий актор, здається, виявлений дивний секрет краси: вона використовує гемороїдну мазь для усунення набряків під очима. «Я ніколи не думав, що гемороїдний крем може застосовуватися до обличчя», - каже Сандра. Ми не думаємо, що шкіра навколо очей дуже ніжна, і вимагає особливого догляду і легких кремів.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Фото: ліфтинг.com.ua/8-neogidannih-sekretov-sohraneniya-krasoti-i-seksualnosti-gollivudskih-zvezd