Покоління серо. Ідеальні овочі

р.

Знімок екрана від "Історія"

У мене є особистий помічник у роботі, дівчина, Настя, Мусковіте, 22, є в її остаточному році юридичної школи. Запитати мене:
- Ох, і чому підход так глибоко? Це незручно і важко!
- Ну, ви бачите, Настя, Московський метро спочатку мав подвійне призначення. Заплановано використовувати як міський транспорт, так і як бомбовий притулок.
Непристога змащена непристойно:
- Укриття бомби? Це смішно! Чи є хтось, хто збирається бомбувати нас?
- Я розповідаю вам більше, Москва вже бомбардувала.
- Хто?
- Ну, німці бомбардували Москву. Під час війни. Вони вийшли і скинули бомби.
- Чому? Чи потрібно знищити нас?
- Ну, сорт, yeah.
- Ви замовляєте!!!
- Так, ти!
до Так всі люди приховувалися від бомбардувань під час польоту?
- Ну, не всі... Але багато. Хтось тут спить, і хтось там завжди був.
до І ніхто не потрапив на метро?
- Ноп.
- Чому кинули бомби?
- Я не отримую.
- Я маю на увазі, замість того, щоб кинути бомби в вагу, вони зійшли під час руху і стріляти всі.
- Настя, вони німці! У нас немає наших карток. І до нього, турнікети, бабусі на миті і копах. У нас немає!
- Ах. Так, океї.
- Настя, я говорю! По суті, німці зупинилися на підходах до Москви і не допустили в місто.
- Добре зроблено, чт?
- Так, я маю на увазі, дуже милий !!!
- Як живуть люди тут на метро?
- Ну, не дуже добре, звичайно. Дерев'яні шматки намотки і скидання на них. Вони навіть стояли на доріжок.
- Я не розумію, Нестя стрибала, але як їдуть поїзди?
- Ну, бомбардування було переважно вночі, і люди сплять на доріжках, і протягом дня знімки можуть бути видалені, і поїзди можуть бути відкладені.
- Ніч Вони божевільні, вони бомбардують вночі! - Це голос! Як ви спати?!
- Ну, це німці, Настя, у нас є різниця часу з ними.
- Тоді я отримую його.

На шляху назад я спробував не торкнутися на будь-які серйозні теми. Але все ж він знову працює.

- Наступний відпочинок хочу піти в Балтійські держави, Настя мріяла.
до Де саме?
- Ну, десь до моря...
- Так Литва, Естонія або Латвія?
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
- Ну, вважається, що Балтійські держави включають три країни: Естонія, Литва, Латвія. Що ви хочете піти?
- Прохолодний! Я думав, що це одна країна, Балтії! Я де море.
- Все три.
до Ой, соромитися! Як вибрати зараз?
- Ну, я не знаю.
до Ви були на Балтії?
- Був. в Естонії.
- Так як? Чи важко отримати візу?
- Я був там в Радянському Союзі. Тоді ми були однією країною.
до Як це «одна країна»?
- Уся Балтійська частина СРСР! Нестя, ви не знали, що?
- Свята свята!
- Ви не пропустіть! Білорусь, Україна, Молдова також були частиною СРСР. І Киргизія і Таджикистан, Казахстан і Узбекистан. А Азербайджан, Вірменія та Грузія!
- Грузія? Це кози, з якими боролися війни.
- Вони. Чи знаєте ви там СРСР, які потім згорнули? Ви народилися в ній!
- Я знаю. У Радянському Союзі Потім він знизився. Я не знаю, що там було так багато землі.
Я шукав людей навколо мене. Багато молодих осіб. Всі вони тільки десять або дванадцять років молодше мене. Чи всі вони, як Настя? Генерація Zero. Ідеальні овочі. й

Джерело: www.facebook.com/kazbek.magerramov/posts/868709056533879