311
Де любов народжується
Як часто я можу говорити про бажання без переконливих зусиль?
Або поспілкуватися з рішеннями, не даючи йому права, просто сподіваючись на віру. Так, я вірю в інші безумовно, поки я довірю себе. По суті, глибина моєї інтимності дорівнює моїй здатності виглядати в межах. Зустрічайте свій власний досвід. І почуйте ваші потреби. Взяти відповідальність за них. А діяти на них. А потім немає виделки: "Я не знаю, що я відчуваю чи що робити."
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До себе, до іншого.
Відновити вразливість слів замість слухання вашого істинного стану.
Захищаючи вас від перегляду і слухання. Це робить людей сліпими і розумними.
Ми не бачимо інших через те, що наша надмірна потреба в теплій та догляді.
І чим більша така потреба, тим щільніше закритих очей, вуха, серце.
Чим молодший наш емоційний інтелект.
Тексти пісень, а це означає: Тоді інше ставлення до мене є більш важливим, ніж вона або людина, незалежно від його поведінки до мене. Чим більше я відповідав про лояльність іншого, тим більше я побоююся, тим швидше за все, я можу закохатися. «Я те, що ви для мене, не те, що ви.» Подавати мене в обмін на мої жертви. Давайте змінити. Це договір.
"Я хочу зрозуміти її."
Це мертвий кінець. Де все зрозуміло, нічого не робити. Зв'язки закінчується.
Я пам'ятаю фразу: «Ви будете винагороджені за віру». Всі вони вірять в себе. Все. У всіх сферах життя. Чому люди не вірять слова та виснаження інших? Так, можливо, тому що власні фрази і дії конструюються в розрахунку «на». Далі так. Так, «Дупа баркс і караван приходить». Кожен жвавий з їх розповіді.
Є щось формальне. Псевдо важливо. Як новий рік разом. І є життя, це почуття.
Коли одна в парі подає іншим особам, щоб зберегти штучний баланс, як стати нечутливим.
Союз сушить.
Не може бути любим.
Без довіри неможливо.
Без впевненості, перш за все.
Щоб бути живим, І на основі своїх почуттів приймати рішення.
Планування і мислення добре підходять як доповнення, не як загальна лінія відносин. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/7850
Або поспілкуватися з рішеннями, не даючи йому права, просто сподіваючись на віру. Так, я вірю в інші безумовно, поки я довірю себе. По суті, глибина моєї інтимності дорівнює моїй здатності виглядати в межах. Зустрічайте свій власний досвід. І почуйте ваші потреби. Взяти відповідальність за них. А діяти на них. А потім немає виделки: "Я не знаю, що я відчуваю чи що робити."
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До себе, до іншого.
Відновити вразливість слів замість слухання вашого істинного стану.
Захищаючи вас від перегляду і слухання. Це робить людей сліпими і розумними.
Ми не бачимо інших через те, що наша надмірна потреба в теплій та догляді.
І чим більша така потреба, тим щільніше закритих очей, вуха, серце.
Чим молодший наш емоційний інтелект.
Тексти пісень, а це означає: Тоді інше ставлення до мене є більш важливим, ніж вона або людина, незалежно від його поведінки до мене. Чим більше я відповідав про лояльність іншого, тим більше я побоююся, тим швидше за все, я можу закохатися. «Я те, що ви для мене, не те, що ви.» Подавати мене в обмін на мої жертви. Давайте змінити. Це договір.
"Я хочу зрозуміти її."
Це мертвий кінець. Де все зрозуміло, нічого не робити. Зв'язки закінчується.
Я пам'ятаю фразу: «Ви будете винагороджені за віру». Всі вони вірять в себе. Все. У всіх сферах життя. Чому люди не вірять слова та виснаження інших? Так, можливо, тому що власні фрази і дії конструюються в розрахунку «на». Далі так. Так, «Дупа баркс і караван приходить». Кожен жвавий з їх розповіді.
Є щось формальне. Псевдо важливо. Як новий рік разом. І є життя, це почуття.
Коли одна в парі подає іншим особам, щоб зберегти штучний баланс, як стати нечутливим.
Союз сушить.
Не може бути любим.
Без довіри неможливо.
Без впевненості, перш за все.
Щоб бути живим, І на основі своїх почуттів приймати рішення.
Планування і мислення добре підходять як доповнення, не як загальна лінія відносин. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/7850
Представлено проект плаваючої ферми на сонячній енергії
Що таке французька думка? Будинок в російському стилі в Fontainebleau