390
Ірландський содовий хліб з трояндами та журавлиною
Ніщо не збиває товсту скибочку ірландського содового хліба, змащеного маслом. Давайте спробуємо зробити цей хліб в домашніх умовах. Прокоментуйте наші рукави і вирушайте вперед!
Рецепт ірландського хліба Сода з розмарином та журавлиною
Вам потрібно буде приготувати цей хліб.
Давайте просіяти борошно в чашу, щоб зробити її більш повітряним, додати соду випічки тут, а також просіяти її. Потім додайте чайну ложку солі. Тепер перемішую борошно з сіллю і соди і додайте журавлину і розмарину. Все це необхідно добре перемішати.
Потім потрібно зробити депресію в чаші і залити вершковим маслом Не розмішувати занадто довго, інакше хліб буде дуже щільним. Якщо ви бачите, що виходить занадто рідко, можна додати трохи борошна. Після перемішування борошна з вершковим маслом можна трохи перемішати тісто на столі посипати борошном.
Ірландський содовий хліб дуже простий.
Тепер я збираю його близько 15 сантиметрів в діаметрі, і я збираю його на лоток, покритий пергаментним папером. Я зроблю зріз на тесті і покласти його в духовку, щоб випікати на 220 градусів за 15 хвилин.
Після цього температура повинна бути зменшена до 200 градусів і запікати ще 20-25 хвилин. Уважайтеся, якщо при натисканні на скоринки лофа є глухий звук, то лофа повністю запечена.
Ірландія - невелика країна, в якій майже кожна сім'я має принаймні один родич - фермер. А завдяки цьому, є тісне з'єднання з сільською кухнею. На Ірландському святковому столі обов'язково є місце для домашнього каравану.
Ще один рецепт приготування ірландського содового хліба (відео)
Рецепт:
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: irelandru.com/irish-soda-bread/
Рецепт ірландського хліба Сода з розмарином та журавлиною
Вам потрібно буде приготувати цей хліб.
- 450 грам борошна,
- 1 чайної ложки соди,
- 100 грам сухої журавлини,
- 1 чайна ложка солі,
- 4 свіжої гілочки розмарину,
- 360 мл молока
- 2 столові ложки яблучного оцту.
Давайте просіяти борошно в чашу, щоб зробити її більш повітряним, додати соду випічки тут, а також просіяти її. Потім додайте чайну ложку солі. Тепер перемішую борошно з сіллю і соди і додайте журавлину і розмарину. Все це необхідно добре перемішати.
Потім потрібно зробити депресію в чаші і залити вершковим маслом Не розмішувати занадто довго, інакше хліб буде дуже щільним. Якщо ви бачите, що виходить занадто рідко, можна додати трохи борошна. Після перемішування борошна з вершковим маслом можна трохи перемішати тісто на столі посипати борошном.
Ірландський содовий хліб дуже простий.
Тепер я збираю його близько 15 сантиметрів в діаметрі, і я збираю його на лоток, покритий пергаментним папером. Я зроблю зріз на тесті і покласти його в духовку, щоб випікати на 220 градусів за 15 хвилин.
Після цього температура повинна бути зменшена до 200 градусів і запікати ще 20-25 хвилин. Уважайтеся, якщо при натисканні на скоринки лофа є глухий звук, то лофа повністю запечена.
Ірландія - невелика країна, в якій майже кожна сім'я має принаймні один родич - фермер. А завдяки цьому, є тісне з'єднання з сільською кухнею. На Ірландському святковому столі обов'язково є місце для домашнього каравану.
Ще один рецепт приготування ірландського содового хліба (відео)
Рецепт:
- борошно пшеничне - 400-430 г
- сода - 1 чайна ложка
- або 1,5 чайної ложки розпушувача
- сіль - 1 чайна ложка
- вершкове масло
- вершкове масло - 300 мл
- або 300 мл молока + 2 чайні ложки лимонного соку або оцту. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: irelandru.com/irish-soda-bread/
Сучасна їжа: як їсти тільки хімія, не знищити мозок себе і інші
Жирні помилки в будівництві дерев'яного будинку