Ірландський содовий хліб з трояндами та журавлиною

Ніщо не збиває товсту скибочку ірландського содового хліба, змащеного маслом. Давайте спробуємо зробити цей хліб в домашніх умовах. Прокоментуйте наші рукави і вирушайте вперед!

Рецепт ірландського хліба Сода з розмарином та журавлиною

Вам потрібно буде приготувати цей хліб.

• 450 грам борошна,
  • 1 чайної ложки соди,
  • 100 грам сухої журавлини,
  • 1 чайна ложка солі,
  • 4 свіжої гілочки розмарину,
  • 360 мл молока
  • 2 столові ложки яблучного оцту.
Цей рецепт необхідний вершковий, але так як у мене немає, я зроблю його зараз. Для цього беремо 360 мл молока і залийте дві столові ложки яблучного оцту в них. Молоко згорнеться прямо, і ми будемо вершковим. Потім потрібно очистити гілочки розмарину і дрібно нарізати їх.

Давайте просіяти борошно в чашу, щоб зробити її більш повітряним, додати соду випічки тут, а також просіяти її. Потім додайте чайну ложку солі. Тепер перемішую борошно з сіллю і соди і додайте журавлину і розмарину. Все це необхідно добре перемішати.

Потім потрібно зробити депресію в чаші і залити вершковим маслом Не розмішувати занадто довго, інакше хліб буде дуже щільним. Якщо ви бачите, що виходить занадто рідко, можна додати трохи борошна. Після перемішування борошна з вершковим маслом можна трохи перемішати тісто на столі посипати борошном.

Ірландський содовий хліб дуже простий.

Тепер я збираю його близько 15 сантиметрів в діаметрі, і я збираю його на лоток, покритий пергаментним папером. Я зроблю зріз на тесті і покласти його в духовку, щоб випікати на 220 градусів за 15 хвилин.

Після цього температура повинна бути зменшена до 200 градусів і запікати ще 20-25 хвилин. Уважайтеся, якщо при натисканні на скоринки лофа є глухий звук, то лофа повністю запечена.

Ірландія - невелика країна, в якій майже кожна сім'я має принаймні один родич - фермер. А завдяки цьому, є тісне з'єднання з сільською кухнею. На Ірландському святковому столі обов'язково є місце для домашнього каравану.

Ще один рецепт приготування ірландського содового хліба (відео)

Рецепт:

• борошно пшеничне - 400-430 г
  • сода - 1 чайна ложка
  • або 1,5 чайної ложки розпушувача
  • сіль - 1 чайна ложка
  • вершкове масло
  • вершкове масло - 300 мл
  • або 300 мл молока + 2 чайні ложки лимонного соку або оцту. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: irelandru.com/irish-soda-bread/