10 Маленьких Маднес Що Збільшити розум

Ми всі хороші дівчата. Ми живемо за встановленими митними та правилами. Щодня ми прагнемо мати час для всіх найважливіших речей, щоб зробити всі необхідні речі. Але якщо таке правильне життя йде досить довго, то, незалежно від того, наскільки цікавим для нас є сприйняття. Навіть найцікавіші речі стають рутинними - що можна сказати про сірий повсякденний життя, наповнений самими нудними діями. Свідомість втомлюється з монотонії, і цей стан вже не вилікується кав'ярні або приймати ванну з ароматними маслами.

Але ми не можемо, як Єлизавета Гілберт, полетіти з світу на рік, щоб освіжити наше сприйняття реальності. А потім не завжди в таких екстремальних заходах необхідно. Відмінне лікування побуту і монотонії є невеликими, але «пристосувати» божевільність. Вони відмінно допомагають відчути життя, повністю дихати і зрозуміти, що все просто початок.

Як приклад, тут 10 таких несанкцій.

Влаштуйте спонтанну подорожНі, не за місяць в Італії або Балі. Ми розуміємо, що це не завжди можливо.

Але залишити в суботу ранку до сусідніх міст громадським транспортом. Читати імена вулиць і мереж. Дивитися місця, які вважаються пам'ятками. Покупка піци на поході. Відчуйте себе як гість, незнайомець, людина поза часом.

Неважливо, що місто ви йдете. Це може бути «лінк» Золотого Кільце, або просто село в годину поїздом. Візьміть камеру з вами: в пошуках пострілів ви помітите набагато цікавіше, ніж просто подивитеся на район.

Дорога завжди збагачується. Дорога - це час, щоб зупинитися, бути самотньою і думати. І будь-яка поїздка, навіть найменша, подарує вам відчуття продовження.

Приглушення до моди кразе"О, що так не серйозний і не серйозний!"

«Життя і самопізність»

«Це весело провести час і гроші, як це! й

Ці та багато інших фраз дуже часто супроводжують найнешкідливіші дії першого погляду - якщо вони раптом вийшли в тренд.

Довгий час я не можу дозволити собі дошку натхнення. Я дивився на фотографії інших людей, з захопленням, зваженим і продуманим: але це зроблено тим, хто має богемний смачний життя, маленькі меблі в кімнаті і дизайнерську освіту.

А потім я купив лляну вирізку, великий дерев'яний каркас для фото - і протягом декількох років тепер я регулярно оновлю дошку, яка стала не тільки приємною деталлю інтер'єру, але і джерелом натхнення, яка відкрила багато нових речей для мене.

Ми часто чуємо фразу: Не боятися йти проти струму. Але іноді це правда, щоб сказати навпаки: мати відвагу йти з кожним – якщо ви дійсно хочете.

р.

Прибирання цілого вечора на практиціДуже мало перезапустити. Ви просто повинні надати мозку розрив від усього. Не запитайте його, щоб зробити будь-які рішення. Не намагайтеся дати свою діяльність навіть віддалений досвід. Коли ми зайняті, ми часто мріємо: тут буде вільний час, а потім я неодмінно...

Настає, що дуже вільний час, і ми, пам'ятаємо наші мрії, прагнемо реалізувати їх. Навіть якщо ми не хочемо, щоб на даний момент.

Що робити, якщо ви хочете провести цілий вечір? У соцмережах і співвідношенні сидять, Грати. Прочитати тільки те, що ви хочете читати. Слухати музику.

Просто одна ніч. Ви можете це дозволити.

Впроваджувати стипендії думки, які прийшли під час безсонняБезсоння - це такий чарівний час, коли свідомість ще не переїхала до стадії сну, але не може функціонувати в день. І в цих особливо довгих годинах, абсолютно несподіваних, іноді вражає, а іноді нижчих ідіотичних думок і ідей приходять до розуму.

Візьміть їх серйозно. Під час денний турмоли ми часто тиші реальними, щирими побажаннями. І в неспокійних ночей, в моменти між сну і реальністю, щось дуже особливий може придумати.

Хто знає, якщо ваше життя буде краще для вас.

Виконання серії спонтанних дійНехай один спонтанний акт слідувати з іншого, і нехай третій клацання до попереднього. Спонтанність, як рішення про безсонні ночі, дає нам можливість зробити щось, що ми дійсно хочемо, але висохнути з голосом обчислення причин. Розум розраховує наслідки і воліє уникати одного, другого, третього ... але не вважає, що наслідки можуть бути дуже різними. Ми не найрозумніші люди в цьому Всесвіті.

Спробуйте зробити несподівані речі. І несподівані речі з’являться на тебе.

Ви не можете, не можете.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони в основному базуються на громадській думки. Не всі речі, які запроваджуються суспільством, в яких ми переможливлюємо. Трохи перебільшуючи і спрощуючи, можна дати приклад поїздки в храм в джинси.

Ми звикли до того, що X забороняється. Ви не можете це зробити. А потім ми робимо це ... і ми розуміємо, що життя йде на. Що небо не згорнулися, ми не стали знахідками, але сприйняття світу та інших людей похилого віку.

Ні, я не закликав стати Родіоном Романовичом Расколніковим і перевірити патріархічну теорію про те, як гріх проникає в душу. Але якщо, наприклад, ви завжди судите своїх сусідів, які грають музику в повному обсязі, зануривши свою мрію навчання, щоб грати в флейту або скрипку. Завдяки такому внесенні на вашу адресу, ви зможете лікувати інших людей в абсолютно різних, більш частих і спокійних варіантах. Паралельно, весело.

Однак не варто забувати про безпеку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це буде, щоб взяти все добре, що може вийти з цього досвіду.

Якщо ви вирішили дозволити собі неслухняний, дозволяйте йому від серця.

Вивчення релігії з різних перспективВи звикли читати Євангелію самостійно? Візьміть коментарі та інтерпретацію. Чи зачарований святими батьками старовини? Переглянути твори Флоренського або Бердяєва. Ви любите проповіді митрополита Антонія Сурож? Візьміть Божественну комедію Dante.

Це лише кілька прикладів того, як християнство можна побачити з різних кутів. Але існують подібні способи для будь-якої релігії, навіть атеїзму. І, вірити мене, якщо ми приймаємо, що всі патологія мають право на існування, віра буде грати з абсолютно новими кольорами.

Зміна робочих місцьЦя порада може бути повністю критифікована, я розумію. Кожен має обов’язки, кожен повинен розраховувати гроші, особливо в кризі. Але це дійсно невелика відданість знайти щось нове, можливо, повністю не пов'язане з минулою діяльністю, і піти там з рідного місця. Ви не знаєте.

Звичайно, безпека не повинна бути забута тут. Проживання без грошей, звичайно, є також корисним досвідом, але це не може уточнити розум, але в кінцевому підсумку погано. Так, тільки від місця до місця, тільки з запасом монет.

"Брейка какао."З цією умовною фразою я хотів вимовити деякі дії, які ми пов'язані з дивовижними мріями нашого дитинства. Хтось хотів собаку. Хтось спить на шовкових аркушах на клумбі під навіскою. І хто хотів, щоб лізилі покласти молоко на конфорку кожен ранок, додати пару ложок шоколадного порошку і перемішати протягом декількох хвилин, вдихаючи найбільш надихаючим запахом у світі.

Дізнайтесь про ваші мрії дитинства. Зареєструватися Допомогти себе самому.

Написати людину, яка довго хоче зустрітисяМи можемо самі зателефонувати одержувачу. Є багато популярних людей в Інтернеті, які живуть більшість людей дивляться ззовні. Ми прочитали записи соціальних медіа, ми стежимо за оновленнями свого блогу, але більшість часу ми залишаємо на поважній відстані від цих людей.

Написати один з них. Немає причин. Звичайно, є можливість, щоб ви не відповіли. Кожен має власний бізнес і сумніви. Але дуже часто «знайомості» в мережі набагато ближче до «людей», ніж ви можете подумати.

Написати їх. Будь-яке знайомство змінює ваше життя, як ефект метелика. Інша людина - це абсолютно інший світ. Коли ми взаємодіє з цим світом, ми неминуче збагачує себе.

Написати їх. По-перше, цілком можливо, що вони, теж, тепер більшість всіх, хто повністю незнайомий, щоб прийти і допомогти пережити життя. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/10-nebolshih-bezumstv-prosvetlyayushhih-soznanie/