Ідеї пісного пасти, соусів і випічки

Якщо, наприклад, ви втомилися від гумусу стільки, скільки я, і питання про те, що поширити хліб залишається відкритим, ви повинні спочатку попросити своїх друзів, які вони варять. Якщо ви не маєте нових варіантів, ви можете шукати ідеї в національних кухнях. Ви також повинні уважно стежити за тим, що пропонується в таких випадках, коли продаж готових страв.

У грузинській кухні є така страва, як фалі. Можна описати як холодний овочевий пасти з незмінною основою мелених горіхів, перцю, часнику і зелені. До цієї бази додають різні подрібнені добавки, і кожен раз виходить новий смак: з хребтом, з буряками, з грибами, з квасолею, з капустою. Ті, хто не любить пряний, не можна додати часник і чилі.

Бейт фалі
  • 600г буряк
  • Kinza 1 пакет
  • перець чилі
  • Горіхи 150г
  • часник 2 зубчики
  • Гулі-сунілі
  • Зернові зерна
  • сіль
Заварити буряк і натерти їх. Горіхи на тертці, подрібнюють в м'ясному подрібнювачі або блендері, ріжемо зелень дрібно. Часник порізати або пропустити через часник прес. Поєднайте всі інгредієнти і ретельно перемішайте. Набір та сезонні спеції за вашим смаком. Готова страва прикрашена зернами гранату.

Грибна фалія

• 500г гриби
  • Цибулю 1 шт.
  • Kinza 1 пакет
  • часник 1 зубчик
  • Горіхи 150г
  • перець чилі
  • Рослинна олія
  • Зернові зерна
  • сіль
Гриби до кипіння і курча дрібно. Чистий і обсмажений на невеликому вогні, поєднується з грибами, даємо охолонути. Всі інгредієнти проходять через м'ясорубку або збивати блендером, добре перемішати, сіль. При подачі на стіл, прикрасить гранатовими зернами.

христина белла
  • Шпинат (свіжий або заморожений) 500г
  • Зелений олівець 100г
  • Горіхи 150г
  • перець чилі
  • часник 1 зубчик
  • Зернові зерна
  • сіль
Заморожені шпинату рагу в каструлі до вологи випаровується. Якщо у вас є свіжа хребта, зануріть її в гарячу воду і залиште її на 15 хвилин, після чого опустіть її на оболонці і дайте злив води. Пройдіть всі інгредієнти через м'ясорубку, перемішайте і сіллю. Прикрасьте блюдо з гранатом.

Боб фалі
  • Боби 500г
  • Лук 1 шт
  • Парслі 1 трл
  • Kinza 1 пакет
  • перець чилі
  • Горіхи 150г
  • Хоп-сунілі 1 щіпка
  • часник 1 зубчик
  • Гранат зерна для прикраси
  • сіль
Варити квасолю до готовності, злити воду і дати охолонути. З'єднайте з іншими інгредієнтами і пропустіть через м'ясорубку або збийте блендер. Посмажити і залити спеціями за смаком. Готова страва прикрашена зернами гранату.

Зелений соус

У італійській, французькій, німецькій і мексиканській кухні є соус з зеленого, також відомий як «зелений» соус. Дуже схожий на м'який подрібнений салат. Вікіпедія дає нам цю інформацію про це: базовий рецепт, ймовірно, прийшов з Близького Сходу і принаймні 2000 років. Римські легіонери принесли його до Італії, з якого він прийшов до Франції і Німеччини. Німецький варіант соусу використовує різні суміші трав, як середземноморські трави в Німеччині в той час було важко отримати. Давайте спробуємо зробити це в домашніх умовах. Якщо у вас немає ніяких компонентів - немає проблеми, соус «зелений» - це просто суміш трав, приправлений лимонним соком і спеціями. Спробуйте щось своє.

• Оливкова олія 5 ст. л.
  • М'ята свіжі 1\2 пакет
  • Перець чорний мелений 1 дюймів
  • Парслі свіжі 1\2 пакет
  • Сіль 2 шпильки
  • Яблучний оцет (або лимонний сік) 1 ст.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Хліб білий 60г
  • часник 1 зубчик
Зелені мити і видалити тверді стебла, подрібнити. Поставте всі компоненти в блендер і збийте. Подавати холод в овочеві страви або хліб. У холодильнику зелений соус можна зберігати протягом декількох днів.

9415659

Мед і бальзамічний оцтовий соусСоус, який я даю вам нижче, я спробував в крихітному кафе-ресторані біля підніжжя гори Монсеррат, в Іспанії. Він був різдвяним кріпленням, і я попросив офіціантку, що кожна страва була виготовлена з того, щоб побачити, якщо вона міститься в продуктах тварин.

В кінці я вибрав салат свіжого листя, сміливо враховуючи, що він не може містити нічого тварини, а рибні наповнювачі. На момент замовлення офіціантка спробувала розповісти мені щось про незвичайний соус, присутніх в обох стравах, але кистіли його біля, запитуючи, чи містять яйця і сметану. Немає причин. Я повинен просити більше про соус, але пропущений момент. Таким чином, рецепт нижче можна сміливо розглянути в неім'яному ресторані, але пропорції в ньому руді.

Отже, за зовнішнім виглядом соус нагадує товсту чорною теплою карамелі. Коли приклеюється до зубів, значить, в ній багато меду. Займіть співвідношення інгредієнтів. Якщо вам не сподобалося, спробуйте. Соус використовується при подачі салатів, риби. Похилково можна використовувати в оформленні овочевих страв і кашу.

100г мед
100г бальзамічний оцет

У горщику на невеликому вогні доводять до однорідного стану меду і оцту, помішуючи весь час. У гарячій формі зигзаги роблять потрібну страву. Подавати відразу.

Морква варення з шкіркою і лимонним сокомВлітку я спробував варення з пілінгом лимона і усвідомив, наскільки вона змінюється і збагачує звичний смак оригінального продукту. Я отримав сливовий варення з пілінгом лимона і абрикосовим варенням з пілінгом лимона. Дуже добре. Тепер ми не маємо можливості варити з абрикосів і слив. Намагатися створити неймовірну від чого завжди під рукою.

• Лимони 1кг
  • Морква 1 кг
  • Цукор 2 кг
  • фургон
Процідити лимони і зняти шкірку. Вичавити лимонний сік. Очистити моркву і натерти їх на тертці або пройти через м'ясорубку. Поєднайте все з цукром і варіть, помішуючи весь час на невеликому вогні протягом 40 хвилин. Додати ванілін в кінці.

Козаки домашніПодарував мені сумку печива (як я вперше думав). Дуже смачно і в першу чергу я подякував їй за лікування. Тільки в розмові виявилося, що сумка не було печива, але Козинаки. У моїй пам'яті є спогади Козинаків як монолітні товсті пластини дуже солодкої карамелі, в яких міцно вкриті очищені насіння соняшнику. Мій друг дав мені досить округи (дивіться як печиво) з насіння соняшника, кунжуту і чого іншого, що описується. Але головна і відмінна риса полягала в тому, що диво в сумці не була солодкою, не було ознак страшного карамельного моноліту. Я думав, що я можу зробити щось, як це вдома.

Отже, ми приступаємо до того, що майже всі насіння і горіхи можна покласти в козинки, вибираємо доступні.

• 500 г суміші очищених насіння соняшнику, кунжуту, подрібнених лісових горіхів, мигдалю, горіхів та ін.
  • 150г цукру
  • 2 ст. л.
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • Форми для випікання манжетів (або силіконових форм)
  • Велика чаша.
Насіння і горіхи обсмажують в сухому каструлі. На сухій сковороді заливають цукор, додають воду і лимонний сік і варять карамель на невеликому вогні, помішуючи весь час, до золотистого. Так як карамель замерзає дуже швидко, все буде потрібно робити в темпі. У великій чаші з'єднати суміш насіння, горіхів, гарячої карамелі і ретельно перемішати. Для зберігання насіння потрібно лише карамель. Позбавити масу в прес-формах шаром приблизно 1,5 см, натиснути і дати охолонути.

Лентен шоколадно-поптовий торт

Обов'язково напишіть рецепт нижче в стравах авторської кухні, так як я автор.

Для першого шару тесту:

• Apple пюре 1 ст
  • Цукор 1st
  • Борошно 2 ст.
  • Маргарін 1\2 пачки
  • Порошок для випічки 1p
  • Кокоса 4 ст.л.
Для другого шару:

• Apple пюре 1 ст
  • Мак 1st
  • Горіхи нарізані 1/2 ст
  • Раїзин 1\2 вул.
  • Цукор 1\2 вул.
  • Порошок цукру для посипання
Змішайте м'яке тісто з розтопленого маргарину, яблучного пюре, цукру, какао, борошна і розпушувача. Викладаємо тісто в парному шарі на мисці, покривається пергаментним папером. Окремо змішайте в чаші яблучне пюре, мак, рубані горіхи, родзинки і цукор. Поставте отриману масу поверх шоколадного тіста, вирівнюйте і вставте в духовку, нагрівають 180 градусів, 40 хвилин. Готовий торт посипають цукровою пудрою або покривають при охолодженні шаром розтопленого кондитерського шоколаду (це на рослинній олії).

Під маком можна додатково викласти заморожені вишні без насіння, це буде ще більш смачним. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/idei-postnyih-pashtetov-i-vyipechki/