Ви не можете любити, піти і говорити онлайн.

«Ви не можете любити, піти і спілкуватися». У інтернеті сімейний друг сказав. Вона звучала як вирок. Вічний і часто запитав питання: Що має бути коханим? На відміну від рідкісного питання: Що потрібно знати себе?

Серце? Ну, що метафор ... Між нами серце - це лише м'язовий водіння крові. Цей організм доступний для всіх людей. Тексти пісень, а це означає: Тоді чому не всі закохані?

р.

Сонце? Це ближче. Ми дізналися, що при розмові про душу люди означають розвиток почуттів (емоційна сфера). І багатший емоційна сфера, більш душевна людина.

Але такі питання просять себе і світу:

Ми всі народжені з можливістю любові?

Що таке вміння?

Це правда, що без розвитку, всі здібності можуть з'являтися?

Моцарт був великим композитором, який він народився в вівчарстві? Ну, так, можливо, буде чудово грати в трубу, щоб овець або корів, але якщо (навіть великий) талант не розроблений, він проламається через? Чи буде він?

Питання та відповіді

Якщо ви не берете на себе віру, ми, що абсолютно будь-яка людина є накопиченням різних талантів, вам просто потрібно розкрити їх.

Якщо ви не берете на віру стару казку, яка “любляється випадково, коли ви не очікуєте її на всіх... й

Якщо ми думаємо про себе, ми можемо пам'ятати просту правду, що не кожен здатний навіть музику або математику. (Я не говорю про собаку вальс і просту арифмететичну, але про справжню музику і вищу математику)

Тоді чому, коли і хто прийшов, щоб вірити, що найцінніше в світі, любов, кладе як камінь на березі, який будь-який пасербі може підніматися?

Чи можна ви навчитися плавати без переїзду в воду? Чи можна ви навчити емброїду без забору голки? Все відбувається в світі... Вчимося любити без коли-небудь осені в любові неможливе.

Ми навчимося любити. Виберіть ... Кокос ... Це стосується не тільки людей, але і до нашої найрізноманітніших заходів. Ми навчимося відчувати себе.

Пам'ятайте: пам'ятайте, у віці від 12 років я пристрасно любив грати в теніс, читати, ходити з друзями в Москві; Крім того, я був закоханий в випускника моєї матері, вчитель літератури і Ленка з наступного двору.

Ми ростемо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Насправді, це те, як розвиваються всі здібності.

Сьогодні ми намагаємося говорити про любов як феномен, як велике почуття. Неважливо, до чого відчуває людина. Це важливо, щоб він міг перевірити!

Один з моїх друзів, професійний фотограф, пішов по всьому світу і раптом закохався в Хорватії. Він знизив всі бесіди до Хорватії, він міг говорити про її години, і його обличчя світиться. Він вважається все краще: природа, харчування, люди.

І перше, що він зробив, що був знаком любові до мене, щоб дізнатися мову цієї країни. Далі – більше, щоб прийняти звичаї, культуру, цінності.

Зауважити: тепер багато хто має можливість жити в інших країнах, тільки тому що більшість обирає країну для комфорту життя в ній, і не для любові. І мова навчається вижити, не сприймати душу країни.

Ось перший закон: коли ви любите щось, ви намагаєтеся вчитися якомога краще. Тому дуже важливо, щоб ви зрозуміли об'єкт любові, щоб дізнатися свою мову.

Я хотів би проілюструвати цю точку з промовою від нашої антології риторики:

Тере, палуба, гомілка ... Привіт, будь ласка, goodbye ... Я пам'ятаю з мови країни, де я виріс.

Іноді я зустрічаю друзів звідти. Вони просять мені користь не говорити англійською мовою, але щоб перенести спосіб вони практикують російську мову і, якщо це можливо, виправити їх помилки. Вони скаржаться, що не існує мовної практики і їх російська є іржі, яка така рідкісна удача, щоб мати комусь говорити.

І я шкодаю, бо я, хто може жити найважливішою і виконати частину життя на своїй землі, не може попросити їм однакову користь.

Я ніколи не дізнався свою мову.

З кожним академічним роком я не живу чи навчався: Я запланував, що я буду робити, коли я остаточно зламався до своєї Естонії через місяці прозорості в Москві. Як подорожувати на схилах і долинах, як я збуджу хата на берегах лісового потоку, як дивитися птахів і тварин. Відразу після прибуття я купив новий естонський підручник, який завжди був покритий пилом. Захоплюючі заходи.

Не потрібно знати естонію за десятки поширених фраз: всі естонці змушені були вивчати російську мову.

Вирощування в Естонії, я дізнався всі важливі речі в житті: відчути свою рідну природу, зрозуміти світ і думати про її проблеми, опанувати нові знання і навички самостійно. Тут я вперше впав в любові, тут я пішов на мій перший похід в ліси, спочатку половив я першу рибу, стала загартованим. Саме тут на човні життя пройшов курс з піару дитинства.

Чому, придбавши так багато, не робив нічого елементарного: Я не дізнався про мову землі, я все одно вважаю Батьківщиною?

Можливо, це була моя одностороння в сприйнятті світу - якщо флора і фауна цікаві, то більш важливо дізнатися Латинську мову?

Як я виріс, це стало важливим для мене, щоб побачити світ не тільки в природі, але і через його відбиття в культурі і мові народів, які його захоплюють. І я зрозумів, що з моїм англійською мовою я міг зрозуміти природу Америки, але природа Естонії, власне, була повністю позбавлена цього виміру. Я не знаю, що назви цих озер, пагорби, села.

Коли я зустрічаю естонських друзів, я також запитаю їх на користь: «Показати естонію перед мною». І я слухаю довгу і співу мову, яку я знаю з дитинства, що я ніколи не розумію знову. До горла надходить Bitterness, а серце скручує дивний комплекс провини перед самим позбавленим.

Євген Симонов, еколог.

Ви можете тримати квіти в домашніх умовах, подбати про них, і все це без особливих відсотків в них. Але хто бачив справжніх закоханих квітів, знає, що ці люди пізнаються - вони читають особливу літературу, уважні і спостережливі до квітів. Вони навчають «мові» своїх квітів – добре або погано, скільки вологи, світла і т.д.

Власник, який любить собаку або кота, бачиться пальцем (бриліантом або тьмяком), очима (кілька або життєрадісна) як відчувається його тварина.

Я пам'ятаю байкера, я знаю, що говорить про його "свіження" - як він чув від звуку, що він був океї, що він не був. Право, як живе. З’ясуйте, що це «свіження» вимагає такого догляду!

Ми вивчаємо мову об’єкта нашої любові з метою її розуміння. Чому? Щоб подбати про нього, щоб він, об'єкт вашої любові, буде добре. Тим не менш, це дивний - ви витрачаєте, дайте гроші, вашу духовну силу, ваш час ... і ви отримаєте високий!

Моя подруга, фотограф, оселився в невеликому хорватському містечку, дав свої найпримітніші роботи на місцевій фотогалереї та організували безкоштовну фотошколю для дітей.

Коли я прийшов до острова Хіюа, я даю своїх друзів (або просто людей, які люблять) різні багаторічні рослини для саду. Дуже можливо зробити з цукерками або пляшкам доброго вина, але я радий, ходьба по острову, щоб побачити, що був цілий рожевий кущ, в якому дворик з моєї маленької троянди, і тут фіолетовий клематис я дав так красиво виплетений підлогу будинку! Тексти пісень, а це означає: Вона зігріває мене, що я приніс шматок краси на улюблене місце.

І ось ще один недавній випадок - повернення в ніч після того, як театр зустрічав сусід на в'їзді - він ходив з собакою і кашель по всій вулиці так, щоб його серце зламався! Я підійшов його і виявився, що він не тільки мав кашель, але температура 38. Дружина і син на відпочинок за кордоном, і собака не піде з незнайомцями. "Нехай, - сказав він, "за ще п'ять хвилин ..." Але подивіться, як щасливий він! Ну, як я можу принести його додому? ?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Тексти пісень, а це означає: І любов завжди є жертвою. Хто не шкода...

У людських відносинах все складніше і плутати. Видання

Автор: Євгенія Бєлякова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: враженняante.livejournal.com/tag/ %D0%A1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%82%D1%8%D0%B5%%D1%81%D1%82%D0%BE%20%D0%BE%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D1%81%81%D1%82%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D1%%D1%%D1%%D0%BE%D1%%D0%BE%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D0%BE%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D0%BE%D1%%D1%%D1%%D1%