327
5 А.М. Частина 2
![](http://bashny.net/uploads/images/00/00/44/2016/09/20/ac3037c3f2.jpg)
«Ви отримуєте рано, ти крок на». Але все ще... 5 хв. Це дуже багато, не це? Однак не так складно, як це може здатися на перший погляд.
Ось деякі аргументи, щоб допомогти переконувати вас, що прокинутися на 5 a.m. є великим.
25. Ви можете вдихати ароматним евкаліптом або м'ятним маслом, щоб очистити ваші носові проходи і відчувати себе в короткий час. Я все ще навчаю цю звичку, але результати вражаючі. Я ніколи не думав, що почуття запаху може вплинути на ваше благополуччя.
26. Ви тренер по телефону або Skype з клієнтами, які також знаходяться в одному 1% людей. Я говорю з десятками клієнтів за 1 рік зараз від 5:30 або 6:00. Я думаю, що це найкращий час для такої діяльності. По-справжньому, не поспішайте в будь-якому місці, відчуйте відпочивати і енергійно (ми заряджаємо енергією в результаті вправ і сніданку).
27. Послухайте програми особистісного та професійного розвитку і зайдіть за допомогою 1-2 методів ранку. Так крок за кроком ви отримуєте досвід і впевненість.
28. Ви можете прочитати всю книгу за 30 хвилин. Це революційний метод читання, що дозволяє засвоювати сутність книги в найкоротші терміни. Ви можете змінити своє життя. Ні дівчині!
29. Підпишіться на нашу розсилку. Не займе більше 20 секунд. Досягий ефект: гарний настрій на весь день (для вас і одержувача).
30. Ви починаєте день в стані діяльності, не натягуйте з моменту, коли ви прокинете, тому що ви відчуваєте пізно. Якщо ви хочете зробити краще контроль вашого життя щодня, починайте з'ясувати те, що дійсно важливо і незгодні. Не варто забувати про те, що важливо для вас!
31. У вас є час проведення терапії Ho'oponopono і досягнення більш гармонійних відносин з людьми. Метод Ho’oponopono також називається «форгивна терапія» і складається з того, щоб сказати чотири цілющі фрази: «Я дуже шкода», «Форгтив мене, будь ласка,» «Побачте!», «Я люблю тебе». Все, що ви повинні зробити, це думка про іншу людину і повторити ці чотири фрази в питанні хвилин (ідеально, 10-15 хвилин сеанс дає дуже швидкий ефект).
32. Зберігати, робити 4-строке дихання (4 дихання і наступні чотири глибокі видиху). Поверхневий дихання дуже поширений у тих, хто працює на столі довго. Тому глибоке дихання допомагає швидко підвищити рівень енергії.
33. Ви можете зробити свій улюблений хобі: це може бути живопис, скульптура або фотографія. Чи можна щось для душі, не ігноруючи бажання. Почати день разом!
34. Заплануйте свій відпочинок влітку перед часом (і подивіться на кращі ціни без стресу). Коли у вас є кілька безкоштовних годин і вивчайте пропозиції детально, ви, ймовірно, заощадите багато грошей. . й
35. За принаймні 30 днів напишіть цілі на наступні 12 місяців. Щодня ви напишіть на нову сторінку без пошуку. Таким чином, ви даєте свої цілі, щоб «помітити їх» про ієрархічне значення, залежно від того, наскільки важливі вони вам. «Це це!» й
36.00 Р Визначте 5 найважливіших речей, які потрібно закінчити. І розрахувати час, який потрібно завершити їх, а також думати про те, що результат ви очікуєте.
37. Випийте половину літра води і перезаряджайте після сну, коли тіло не вистачає вологи. Пити воду трохи вище температури тіла, щоб не змусити організм відходи енергії, коли вода знаходиться в шлунку.
38. Напишіть всі речі, які ви відчуєте вдячні за 15 хвилин і позбавляєте від будь-якого сліду тривоги. Це легко зробити, і ефект гарантований протягом всього дня. Ви не повинні приймати седативні препарати, ендорфіни випускаються природним чином!
39.00 р. Встановити час створення панелі з фотографіями, які є втіленням ваших реалізованих цілей. Деякі люди називають його «Відвідною дошкою» або «Dream Board». й
40. Дивитися на цій панелі кожен ранок на 10 до 20 хвилин і заряджати емоції, пов'язані з досягненням цих цілей. Це знати, чому ви робите, що ви робите, і що кінцева мета ваших зусиль.
41. Використовуйте ці емоції, щоб зробити плани та працювати до ваших цілей. Зайдіть в стан натхнення. Більше про те, щоб зробити роботу. Натхнення розповість вам, що краще робити зараз.
42. Ви можете написати книгу, яку ви мріяли про публікацію вашого життя. Напишіть сторінку в день. Це 365 сторінок року. Книга готова! Знайти видавця, який буде публікувати його!
43. Написати статті на вашому блозі і надихнути інших, щоб реалізувати свій потенціал. Подаруйте мені підказку: Не зберігайте всі ці хороші ідеї у вашій голові, бо не буде достатньо місця для інших хороших ідей! Написати статті, книги, поділитися з іншими. Що-небудь позбутися від цих ідей, щоб інші блискучі думки можуть стати!
44. Зарядити з впевненістю і перенести його з кожним волокном до кожної людини ви познайомитеся. Це те, що ви стаєте людиною, яка найбільше хоче бути навколо того, що ви благотворно впливають на них.
45. Ви залишаєте на час роботи і приїдете до офісу спокійно і посміхатися. Ті 10 хвилин, які у вас є резерв, захищають від стресу, якщо ви потрапляєте в червоні вогні або трафік на перехрестях. Дуже дякую!
46. Ви позбавляєте від 95% стресу, які ви погладжуєте. Як ви поєднуєте більше звичок, описаних вище, ви досягнете стану дефіциту стресу. Якщо ви не приймаєте своє слово, перевірте його.
47. Ви отримуєте повагу всіх, хто ви спілкуєтесь. На думку багатьох, прокинувшись на 5 ранку майже так само, як працює марафон. Після того, як кожен буде запитати вас, як ви керуєте так спокійною, спокійною і впевненою. І ви посміхнете і запитайте зустріч: «Ви готові почути, що я кажу вам?» . й
48. Ви починаєте день з собою і піднімете свою самооцінку, оскільки ви є найважливішою людиною в житті. Я думаю, що це очевидно всім, що якщо ви піклуєтеся про себе першим, то ви можете зробити набагато краще доглядати за іншими. Ви не можете поділитися тим, що не вистачає.
49.00 р. Ви обрали 5-й клуб!
50.00 р. Ви віддали перевагу зовнішнім обставинам, і ви стаєте людиною, яка концентрована, збалансована і гармонійна, яка досягає все шляхом подолання внутрішніх перешкод – єдиними, які дійсно перешкоджають вам.
Джерело: www.ecology.md
Що може статися, якщо людство втратив всі штучні супутники?
Електричні автобуси в Німеччині заряджаються при зупинках