Психологія ізоляцій

Ця стаття присвячена психології зловживання. Я впевнений, що ви культуровані і тактовні люди, не скажете ніяких неприємних речей для всіх. Але буває, що під час розмови співрозмовник відмовляється вас.

Ви намагаєтеся розібратися, що болить його так багато? Якщо ви не знайдете відповідь, проте, ви болючо просите себе: «Я не боор?» Чи можу я запускати людей? Навіть якщо мова йде про мимовільно, несвідомо.

Давайте спробуємо розібратися разом. Ми можемо самі логічні речі, щоб почати з того, що є різновидом іржі. Це може бути культурно-психологічно.

Борішність може надати наступне визначення: зловживане лікування однієї людини з іншою (на інший), в результаті чого безпосередньо впливають особистісні якості і характерні риси; де одна людина навмисно кладає себе над іншим, в будь-який спосіб підкреслює свою перевагу в інтелекті через неправильне спілкування і поведінку з партнером. Той, хто не розглядає той, хто він іржав як рівний і розумний.

Легка культура. Якщо ви не маєте права називати людину фольгою, idiot, непристойним або іншим непристойним словом, то все добре тут.

Складніше бути грубим. Я просто стрибати на прикладі. Подумайте про фразу: «Ви мене не помилились». На рівні свідомості все дрібно. Ну, одна людина не розуміє іншого - з ким не буває. Що таке наше підсвідоме читання? Шановний читач, ви абсолютно право – це слово означає: «Я родзинку!»

Після того, як я вважаю себе розумною людиною і великим оратором, хто знає, як презентувати матеріал в доступній і зрозумілій формі. Це так доступно, що слід розуміти будь-яку інтелектуальну людину. Але так як вони не розуміли мене (і я маю гарну думку себе), то, враховуючи себе право, я підсвідомо закликав співрозмовника фольги.

Очевидно, що лише фольга може зрозуміти інтелектуальну людину «не схожу на це». Прикладом цього є смішна казка від мого дитинства: «Право не написано на фольги, якщо він письмовий, не читає, якщо він читати, то це не зрозуміло, якщо це зрозуміло, то це не так. й

Я пропоную вам ряд фраз, використання яких бажано уникати, щоб не відпустити свого співрозмовника: «Ви розумієте». "Кальм вниз." "Як багато разів можна повторити? "Ви не розумієте нічого!" «Як ви не знаєте, що!» «Не знаю ці основні речі?» Якщо ви зрозуміли все з першого слова! Цей список далеко від завершення.

Психологія образів знає набагато складніші види рогів. Ось деякі з них:

А) коли люди говорять про очевидні речі, такі як «Ви знаєте, Земля кругла». Це свого роду підказки на рівні його низького інтелекту, бо, на вашу думку, він не знає цих речей.

Але якщо ви вже хочете розповісти про зношений банализм, бажано додати фразу перед цим: «Переповіді, які ви були (повіді, пила, читати, дивитися) в ...». Тільки якщо відповідь: «Ні, я не бачив, я не чув ...», то має сенс поділитися цією інформацією з співрозмовником.

При спілкуванні з співрозмовником виникає критика абстрактної особи в третій особі. Наприклад, «Саша, ви знаєте, людина, яка курить неправда, зіпсує своє здоров’я». У той же час, якщо Саша не курить, то фраза для нього абсолютно безглузда, так як не має нічого робити з ним. Але якщо він курить, то він просто розгляне його образ до своєї особистості.

(b) надавати консультації, якщо не запитати;

(d) навчати в моральному тону;

(e) намагатися відтворити когось;

(e) критикувати інтереси та інтереси особи;

(g) відмова від просування при запропонованих вами бос;

(h) уточнюйте та пояснюйте свої дії. Наприклад, один з моїх співрозмовників часто сказав після походу, «Це жарт», таким чином несвідомо зателефонуйте мені фольго, адже тільки фольга не могла зрозуміти, що це було жартом.

Якщо ви спілкуєтесь з професіоналом в будь-якій сфері діяльності, іржа буде праїзуватися і милуватися іншою особою того ж профілю, як перший фахівець. Що це, у присутності письменника, можна поспілкуватися тільки про нього, але не про інших письменників.

K) не слідувати порадам лікаря, ви підсвідомо думаєте, що він фольго. Якщо ви не зробите це, то ви думаєте, що вони стираються, неправильні, непристойні або безглузді.

Звісно, ви вже знаєте, хто робить стипендії рекомендації.

Можливі деякі точки Я бачу, але я думаю, що загальний зміст психологічної руїни є надзвичайно чітким.

Автор: Юрій Лемехов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/cross.club.ru/posts/ 1047409658621928:0

Категории

Смотрите также

Новое и интересное