Особливості завантаження мозку людини в комп'ютер

Уявіть комп'ютер, щоб підвищити вміст мозку людини. Türkçe, English, Русский, Українська... Багато техніків шукають способи передачі особистостей неорганічних перевізників, «подовження життя на рівень безсмертності». Я можу відчувати себе в печінці, яка не досягне успіху. Але я невірно. Якщо це можливо, ви завантажте вміст вашого черепа до комп'ютера, перш ніж ви померли? Або ж ви загинув, як наші предки робили, перейдемо в ногу або щось за межами людського сприйняття?

Обіцяти основоположного розширення життя, або навіть безсмертності, бажати багато. Але мені здається, що ці люди ризикують бути в позиції дуже близько до п'яти.

А їхні нащадки можуть замішувати їх для неї.

Звертаємо вашу увагу на те, що справедливість, як це означає, що зараз дозволяє або навіть вимагає, що певні злочини покараються навіть після максимально можливого часу. Наприклад, Ганс Ліпшіс, вік якого за 2013 рік, коли в газетах з’явився 93-річний, вже перевищив середню тривалість життя. У той час він жив у південно-західній Німеччині, де він був заарештований поліцією. Він захотівся заряджати з вбивцями, які чинили сімдесят років раніше - Ліпшіс послужило надсердя в Ашвиц.

Уявіть альтернативний результат. Технології швидше, ніж очікувалося; через рік старе захоплення навантажує свою свідомість, перш ніж він піддається впливу; потім, п'ять до шести років пізніше, свідчить про його злочинні поверхні. Я вірю, що величезна більшість воліє покарати його на масове вбивство, і фізичне непереборство буде швидко знайти альтернативу. Можливо, його розум буде заблокований від доступу до нової інформації або спілкування з іншими; можливо, деякі інші види покарання будуть накладені.

Але як довго?

З свідомістю Адольфа Гітлера у своєму розпорядженні шість мільйонів років некорпоративного покарання складе до одного року на кожен єврей загинув.

Але я вірю, що Генгіс хан, який зробив жорстокість у всіх його проявах менше тисячоліття тому, може розраховувати на деякі симпатії, якщо ми виявили, що його контемпори захопили свою свідомість після смерті як покарання за масове вбивство. Він був знайдений у психальних кішок після восьми століть страждань, для його виходу і дебатів про застосування сучасної моральності до подій минулих століть. А прагматологи сперечають про наслідки своїх військових перемог Можливо, він був виведений на рахунок його неспішного вироку і того, що його жертви нескінченно далекі до нас. І, можливо, він буде забутий в тюрмі, так як сталося багато людей під поточною системою.

Це дикі і спекулятивні припущення, але з їх допомогою я просто хочу ілюструвати одну коротку дисертацію: фундаментальне розширення життя заспокоює і спотворить наше звичайне поняття правосуддя, яке неможливо передбачити, як американці майбутнього будуть реагувати на нову реальність. Монстри минулого можуть бути покарані на шість мільйонів років...або всього три-чотири рази однозначно-і-ягідно-річна вирок У.С. суд присуджено цей скромний грошовий відмивальник. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Насправді це не зрозуміло, якщо ми можемо зробити це прямо зараз.

Якщо на сьогоднішній день американці неоднорідно врахували на пристойних серверах, які містять неоднорідні розуми всіх, хто коли-небудь був зазначений у газетах країни з самого початку, ми покарали екс-нази лідерів? Чи може бути протестний рух, який приношений для рідних американських вбивців і рабів, які будуть привезені до правосуддя? Що про людей, які за результатами дослідження сифілісу в Україні? Або лідери у містах, які слідували за законами Джим-Кроу, які приниження чорної людини?

Відповідь на це в продуманому експерименті відносно просто.

американці майбутнього доведеться подолати безліч цих протиріччя, якщо покоління починають навантажувати себе по одному. І не дивно уявити майбутнє, в якому маски повернуться на нас з контемптомом для коннора Була (незнайдений Теофіліус Коннор, введений в експлуатацію публічної безпеки в Бірмінгемі, Алабама з 1937 по 1952 рр.). Це своєрідний символ расизму та дискримінації проти чорної людини та її аналогів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ймовірно, заради справедливості, вони заподіятимуть рік для вбивства тварин, додаючи десять років для збереження їх в умовах жорстокого поводження до них.

«Перепомагає всіх, хто проживав в паливному віці, буде вирокувати покарання, тривалість якого буде залежати від ступеня шкоди, яку ми зробили на нашу крихку планету. й

Можливо, ті, хто мав аборт або хто мав більше двох дітей в сім'ї, будуть розіграні. Можливо, ISIS-подібна версія Sharia буде переважати, а більшість тих, хто завантажив їх підсвідомість на Заході буде катування на міліцію до перебігу історичних змін та інших людей приходять до влади.

Звичайно, це може статися, що майбутні покоління не буде настільки схильним до карання, як я уявляю. Але чи буде це назавжди? У будь-якому випадку люди змушені вирішити, чи завантажувати свою свідомість на комп'ютер, не знаючи, що день попереду тримається на них.

Вже зараз ми не знаємо про те, що майбутнє тримає нас.

Вже сьогодні може бути ядерна війна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але вони будуть відносно короткими. Принципове розширення життя через передачу свідомості призводить до ризику непереборної тривалості, ймовірно, безкінечних, зав'язок. І навіть якщо майбутнє покоління не допустити такого навмисного катування, це не допоможе нам.

Важко уявити цивілізацію вкрай здатних мережевих адміністраторів, які ст. після ст. зберігають працездатність даних і обладнання.

Але можливо, вони знайдуть.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Цей комп'ютер підключений до генератора, який отримує енергію від ядерних відходів, оскільки він зникає. Крім того, він зберіг глибокий підпіл, хоча він підключений до решти людства через кабелі. За сто років невтішного розуму все це може дізнатися: всі знання людства; кожен з інших навантажених свідомості; і цей Всесвіт вхідної інформації поповнюється днем.

А потім суперволкано вибухає.

Все коропальський людство знищується, оскільки більшість некорпоративних. Але не комп'ютер в бункері ядерних відходів. Його підключення до інших комп'ютерів зламається. Але свідомість життя з нічого, крім початкового завантаження та антивірусу McAfee, який ніхто не зумів видалити. У той час, коли ця людина завершує зниження життя на Землі: 15,7 млн. років заблокувала себе, доки йод-129, що зумовлює його комп’ютер. Як кажуть, «красиво пішли!»

Безумовно, найбільш серйозною перешкодою для тих, хто шукає безсмертність, може бути відмова від тривалого життя, поки вони мають спосіб добровільно вбити себе. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: smoozi.ru/technology/computer_human.html