75 незабутні перли з шкільного іспиту есе

Переклад іспитів та екзаменів дуже веселий час для вчителів. Ні, добре, реально: коли, якщо не під час цього періоду, викладачі мають можливість не тільки підвести свою складну роботу, але і з серця, щоб сміятися на письма своїх учнів? Після того, як ви ніколи не прогнозуєте заздалегідь, як творча думка розгортається. Такі шедеври повинні бути ретельно зібрані і випускаються в окремому виданні - для лікувальних цілей, адже кожен знає, що сміх пролонгує життя.

Продовжуємо життя разом.

З історії книги

1,1 км Іван на найнижчій стадії розвитку людини.

2. Іван IV не схожий на людей з дитинства, які викликали масові виконання.

3. У Під Іваном Терраєм на Болотному сквері зрізали голови, а не жито, що сталося.

4. У І пішов на Олександр Слобода, відступив, коли дізнався, що бояри вибивали на царі.

5. Умань «Сучасні поліцейські відступають, коли вони називають oprichniki. Мій міліція тато punches мені подобається.

6. Жнівень Цар Олександр несподівано загинув в Таганро з запалення мозку

7. Про нас Оглядачі чекали хоспітливий сибір

8. У Микола II подарував наказ знімати на робітників після закінчення робочого дня

9. Навігація У СРСР ті, хто не ходив до великогабаритних таборів Гула, пішли на менш важкі піонерські табори.

10. Рівні радянської влади називали дивідендами. Зростали і розширили дивідендний рух.

11. Хрущов придушив повстання рабів у Новочеркасську

12. «Брезньєв мав великі брови і дивно доставлене слово. Він був видатним і дивовижним людиною, його дії послужили за користь Росії, і тому ми любимо його і знаємо його як спекотний і блондинний чоловік. Він спрямований на свою діяльність в різних напрямках. Я б потіла руки таким видатним чоловіком, як Brezhnev.

13.00 р. Від наркоманії відійшло Османська імперія.

14. Західні привозили до Росії, наприклад, трамваю. Рабофіли Їзда верхні коні для смерті

15.00 р. «Політика царя спричинила голод і бодіння населення. й

16. Принцеса Ольга перед її шлюбом до князя Ігоря забрала ім'я Гарного.

17. Єлизавета Петровна вважається першою красою серед своїх друзів.

18 років У кольхозі жінки звернулися до міста, бо там були більш здорові люди.

19. Солженіцин відправив в табір для оповідання «Одний день Вані Денискіна»

20. “Шмон”, “хунд”, “сніжка” – ці слова не можуть бути знайдені у засвідченнях словників. Солженіцин приніс їх на нашу мову.

21. Після його вибуху Солженіцин продовжував свою подорож на табір у Сполучені Штати.

З роботи з загальної освіти та природної науки 22. Ми не можемо жити. Без мозку людина просто судина з кров'ю.

23. Я радий, що я живу зараз, коли наш уряд похилий паном.

24. Визначення соціальної нерівності в підручнику дуже відрізняється від того, що диктується педагогом.

25. Під час гасіння діти до 16 років не допускаються на кладовищі, хоча ніхто не існує.

26. З давніх часів суспільство поділилося на еліти, люльки і люди люблять нас.

27. «Особлива людина з великою кількістю думок голови може втратити свою сім’ю. й

28. В результаті переходу людини в космос, ми нарешті дізналися, що Земля кругла.

29. Під Єльціном, будинок розроблений в країні.

30. У віці 17 років я вже спробував себе в образі письменника і дізнався про те, що внутрішній одяг і довге. Як Готе, я хворий, коли я не маю нових ідей, коли я не маю цього світла, що думав, що змушує мене зробити. Багато людей, які надходять над нею, але не Готе і мене.

31. «Одна людина нічого, і все разом з частиною природи. й

32. Мовглі не змогли мати дітей з вовками.

33. Світ невеликий і людський мозок величезний.

34. «Сучасні юридичні особи мають різні обов’язки, такі як особа. й

35. Якщо ви не можете жити в суспільстві, вам просто доведеться жити з дівчиною. й

36.00 Р «Партії, які виграли призи на виборах, потрапляють у Дума»

37. У серед алхіміків і в наш час серед фізикологів, які зробили андроїдний колорит.

38. Суспільство може очікувати від жінок.

39.00 р. «Гендер – впливовий соціальний вчений, ймовірно, німецький. й

40. У наш час менше і менше людей щасливі в шлюбі – це все від бідності, наркоманії і гомосексуальності.

41. Я згоден з філософом Гегель на майже все.

42. Коли чоловік думав про розмноження, він не вдалося самостійно.

43. Головною функцією держави є задоволення громадян.

44. "Відомий співак, приховавши під псевдонімом Солодкою травою"

45. Рівень венереальної грамотності зростає в країні.

46. «Мар'їж сьогодні схожий на об'єднання кліща і собаки. Але ситуація погіршується тим, що як правило, дві кліщі і не собаки одружені.

47. «Димволи втрачають інтерес у розмноженні через вихлоп. Така ж доля чекає чоловіка.

З творів російської мови та літератури 48. Його кінь помер без очікування Травень 9.

49.00 р. До кінця літа я буду людиною.

50.00 р. Тут ми бачимо відповідальність старого коня.

51. Коні проводять з поля бою бійцями під час ран.

52. Мій дід може показати свою гідність в будь-якій ситуації, поки вона не завдає шкоди.

53. На вушках вони мають хутряні навушники в довге пальто.

54. Мерін був уніфікованим Гастелло.

55. Необхідно відрізнити рослини від птахів.

56.00 р. «Навколо гуси плавно плавно плавно плавно, а потім почали рухатися під баранкою. Це останній танець.

57.00 р. «Це важко, коли ви не знаєте, що ви поставите у рот. й

58. «У нас кінь, з якого ми робимо куми. й

59.00 р. Висловлення з роману Толстого «Війна і мир» «Менускриптики не опікуються»

60 хв Колеса перекинулася до коня.

61. Він жив з конем протягом двадцяти років.

62. Звинений селянин нагадує мене про Віктора Цойя, бо він sang the song “Змінити потрібні наші серця!”

63. «Бійці зловили качку. Моя перша думка була їсти тварину. Боротьба випустили качку в воду, але вона не мала поверхні.

64. «Що таке помилковість? Це люди, які люблять кричати і криються.

65. «В романі Пушкіна Є. Онєгіна головний герой Печорін»

66.00 Р «Болконський змінив дубове дерево»

67. Вони з'явилися разом: вогонь і вогонь.

68. Єсенін висловив свою любов до своєї батьківщини з словами «Я люблю бурю на початку травня... й

69. "Розбір обличчя байдужості"

70.00 р. "Ми живемо за кіг."

71. «Вчитель Фодор Євгенович був настільки мудрим, що для будь-якої несправності він збив на руки або на спині. й

72. Чичиков купив і продаляв мертвих людей. Тексти пісень, а це означає: Не всі думали робити такі речі, але він був майстером своєї справи.

73.00 р. «Перевірити мій письмо, ви також можете показати компасіон і генрозити. й

74.00 р. «У війну: страх, якщо щось раптом йде неправильно, то це. й

75.00 р. «Натюрморт вбивця: він перезапуск» (Pro Raskolnikov)

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: triay.ru/stati/item/66-75-nezabyvaemykh-perlov-iz-shkolnykh-ekzamenatsionnykh-sochinenij

Категории

Смотрите также

Новое и интересное