Зобов'язання є основною проблемою наших сімей

«Катя, не хочеться сім’ї?» послухала стажний психолог, слухавши аргументи про реєстрацію шлюбу. У цій фразі її голос засихав від звичайного контрато до першого сопрано, і якщо до цього я погодився з нею на все - вона, як правило, нагадує спокійний мудрий змій - тоді був диссонанс у моїй голові безпрецедентної величини, що сім'я, виходить, обов'язково повинна бути документально. Після пошуку інтернету я переконався, що так: сім'я - це художня білизна або штамп (і раніше обидва).

990 р.

Огляд фільму: «Москва не поведіляє чайників»

Ну і, звичайно, ви просто не можете відмовитися, але з печаткою вона відрізняється. Люди навмисно «відтворити» цю сім'ю як дизайнера або квіткового саду на підвіконні. Чому? На мій погляд, принаймні в нашій країні, більше половини шлюбів виростають від бажання до безпеки. До речі, більше половини дітей народжуються з того ж бажання. Що означає, що ми говоримо про те, що це зрозуміло без наступних слів. Є прекрасний латинський американський роман Laura Esquivel, як вода для шоколаду, яка описує структуру сім'ї, в якій молодша дочка не має права на шлюб або будь-яке особисте життя, тому що вона зобов'язана доглядати за матір'ю, поки вона не гине.

У мусульманській традиції, де найсвіжіші, діти змушені спілкуватися навіть з найвіддаленіших родичів і регулярно проводити святкові вечері на сто людей, однак, і ми не без цього, і ніколи не закінчуємо з столу заздалегідь. Ви, ймовірно, пам'ятаєте там з незнайомцями, які спілкуються з батьками про дорослі питання, і ви покажете sullenly в салат. Або ще гірше, увага зрушиться до вас і ви починаєте обговорювати: як вирощувати, наречена практично, наречені виглядають як гора, і ви мрієте про полодження в салаті.

З усіх цих зобов’язань виникають основні проблеми наших сімей: більшість старшого покоління, насамперед, зупиняється на розвитку, а по-друге, вони навіть не намагаються нормально бути нормальними людьми. Чому? Вони вже «відтворили сім'ю», постраждали, тепер вони мають родичів, які омолоджують їх кафіном, а зварене скло води забезпечене залізом. Ймовірно, тому поїздка до літніх людей стає важкою працею для молодшого, адже для колишнього це абсолютно для того, щоб відтворити безпорадність і безшумно потрапити в особистий простір останніх. Дуже складно розірвати з цього режиму, адже ви обов'язково будете відхилені, вилікуються на вічність і в цілому «розгорнути – зрозуміти».

Чому збираються сім'ї, які збираються з Голлівуду, тому апетитні? З тих, хто хоче спілкуватися. Тому що завжди є бабусею стегна, Джейн, з яким ви можете мати віскі і кокс і поговорити про чоловіків. Є також Дядько Джо, який прославився цілою плівкою, і в фіналі розповів так багато всесвітньої мудрості, яка стала легше вдихати в кімнаті, і кожен був конденсований. Вони співають, танцюють і грають музичні інструменти, бо вони знають тему. І вони співають не сидять на столі, під каяном "Я її мій вини", а у вітальні під гітарою деяких джазових гітар. Звісно, моя мама – це кулінарний талант. І всім щасливим. Подати заявку

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: e-kowalski.livejournal.com/43423.html