Екологічне життя хак. Альтернатива пластикових пакетів

Хочу поділитися порадами про те, як уникнути зайвого використання одноразових вагових пакетів в супермаркетах.

Подумайте про це. Один пакет використовується в середньому не більше 20 хвилин, а його розкладання займає від 100 до 400 років. У Росії мішки складають величезний відсоток сміття, що йде на полігони, де вони не зациклюються.

Є альтернативи!
1) Миючі сітки невеликого розміру (30х40 см або менше) - вони служать довго, не сльозяться, зважають мало і можна мити.
2) Сакс органзи або будь-який інший прозорий і міцний матеріал. Ви можете придбати їх або зробити їх самостійно.
Головне - забезпечити місце для етикетки. Я зробив пластикові теги з старої папки.
(3) Здійснити сумку сумок в разі мінімізації покупки нових.

Я протестував ці параметри на практиці і вдалося зробити покупки без використання одноразового пакету.
До речі, відповідь в офісі коробки була доброзичливою і адекватною.

Скористайтеся цією інформацією з іншими.
Спасибі заздалегідь і всім краще!

ПС. Тепер це мій обов'язок. опублікований

176758

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/notes/%D0%BE%D0%B0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%B0%B0%D0%B0%BE%D0%B0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B0%B%D0%B0%BE%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%