Коли виникає вибір

Багато хто з нас відчуває себе абсолютно безпорадним до життя. Життя може викинути форель і всі наші плани згорнуться. Ця невідома і лікологічна сила лягає. Руки вниз. Живіт у власній здатності змінити щось захоплення перед очима. Здається, що сили не рівні.

, доб. 117

Кризи і воїни, безпліддя і нескінченна боротьба з хворобою або наркоманією, нездатність впливати навіть на власну вагу, здоров'я і стосунки – депресування. Людинське тіло – це автономна система. Не потрібно стежити за печінкою і нирками, ми не можемо знати, де розташовані наші внутрішні органи. Ми знаємо, де наш автомобіль, але ми не можемо знати, де наш леген. Вся система працює незалежно від того, що наша обізнаність. Всі інстинкти, необхідні для виживання, перетворені за замовчуванням.

Природа переконана, що ми змогли вижити і продовжити перегони, повністю не дайвінг в що відбувається.
Наша психічна активність організована таким же принципом. Спектр того, що ми знаємо про те, що в зоні нашої несвідомості, недбалий.

Для сотень і тисяч поколінь природа розробила систему win-win, яка дозволяє нам жити в нашому житті, не виходячи з функції управління і контролю. Більш поведінкові алгоритми, способи взаємодії з світом, ставлення, дозвіл бути щасливим, вибір хвороби, вміння будувати і бути в відносинах, і навіть тривалість життя і причина смерті проходять від матері до дочки і батька до сина.

Ця спадковість дозволяє вижити і зберегти свій унікальний спосіб взаємодії з світом, і людина, щоб ковзати вздовж залізниць, які їх предки один раз укладено.

Система спадкування дуже добре побудована – що не передається генетично передається словами, поведінкою, несвідомими і несвідомими правилами істоти.

Маленька людина вбереться з молоком своєї матері, прочитає за гаслом батька, дивиться в експресії обличчя Бабця – всі ці затвердження та розсмоктування, як жити, кому і як любити, ніж хворіти, що сниться, що можна і не може – буде вбиратися і будувати несвідомо. Це основний механізм виживання будь-якого населення.

Все добре в цій системі, крім одного, немає вибору.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не зрозуміло, чому організм хворий або жир, не обіймає заборони, не дозволяє нам зберігати обіцянки. У всьому світі ми реагуємо дивний спосіб – це не дає нам те, що нам потрібно – гроші, любов, стосунки, здоров’я, життєздатність, безпека.

Як працює елемент, життя несе наш човен в незрівняних водах світового океану. А де працює керма - хто знає його?

«Щим несвідомимим є людина, чим менше він має». – Маріон Вудман Шлях до контролю починається з усвідомлення, з розумінням того, що відбувається, з ревіталізацією почуття імпульсів власного тіла. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як в нашому житті це виглядає так і інакше. Якими способами є гроші, успіх, безпека, любов приїжджає до нас?

І поступово наше життя перестає бути непередбачуваним елементом, який існує самостійно. І наше тіло є ворогом, траєктором і монстром, який живе відповідно до законів, які неприпустимо нам, і стане нам.

Довгий шлях до усвідомлення Що не розуміли або розуміли, перш ніж раптом стає очевидним. І рівень готовності прийняти його важливо, чи людина буде розвиватися далі або ні. Чи зможе він дозволити собі почути себе?

З роками ми розробили власні унікальні способи захисту від зовнішньої та внутрішньої реальності. Ми можемо взаємодіяти з світом через захворювання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А потім відмовитися від захворювання, так само, щоб залишатися без життєвих інструкцій, без дуже важливої, необхідної частини себе.

Наша вага, можливість погасити харчову тривожність, невизначеність, сумність, зняти стрес є відмінним способом не зустрітися з голодом для любові, розуміння, прийняття, інтимність, секс. Їжа може бути чудовим другом хосту і захоплюючим, наповненим коханцем.

Спирт є чудовим способом, щоб відчувати себе безтурботним, відданим від будь-яких проблем, бути життєрадісним, життєрадісним, життєздатним і нездатним.

У нас є багато способів – як допомогти собі зустріти реальність на мінімальному і живому в нашому особистому фантастичному світі – в наших резиденціях, фантазіях, снях; в звичайних, непристойних сценаріях поведінки; в постійній боротьбі з собою і світом навколо нас.

У структурі особистості є «его функція» – завдання якого полягає в тому, щоб зробити вибір і провести «емоцію» – до проекту, людини, холодильника. Щоб зробити вибір, ця функція повинна бути заснована на одній руці – на потреби людини, його «виправлення бажання», на своїх почуттях, відчуттях і інстинктах. І з іншого боку, з ідеї людини про себе, про що можливо і що неможливо, на життєвий досвід, життєдіяльність. І якщо є щось неправильно, або з цих двох речей, функція его, відповідальна за свідомий особистий вибір, просто не працює.

Людина кидає хаотично від одного об'єкта до іншого, або нічого не на всіх; страждає, досвід і зв'язки життя і це невідома сила, яка відправила йому такі випробування.

Нерідко для людини дуже важко зрозуміти, що він хоче і що таке водіння його вибору. Груша? Біль попереднього досвіду? Хабіт? Мами слова в її голові? Вішалка для любові, їжі? Чому він йде по колах, торкаючись однакових грабів і організовує його життя навколо нього один шлях або інший. Що контролює його дії. Що таке життя?

Нерідко люди, без доступу до мотивів власних дій, вірять, що є щось контролінгу свого життя, що організовують своє життя, надсилають їм певні люди, захворювання і випробування. Вони борються в надії зміни щось або намагаються вести переговори з великою силою.

Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми робимо вибір для себе.

Чи варто йти на шляху предків, чи використовувати свої шляхи взаємодії з світом або вводити в вже відомий малюнок самостійно.

Ми не можемо відмовитися від наших працевлаштувань, наших досвіду, які зробили нас, які ми стали, але ми можемо розширити наш спектр можливостей, ставши більш гнучкими, змінюючи один раз жорстким каркасом «не іншим чином».

Якщо кілька поколінь вашої сім'ї вибрали рак як спосіб впоратися з своїми життєвими завданнями, то можна знайти ще один спосіб, в той же парадигм, але не довше мертво.

Якщо у вашій родині жіночої сім'ї вас завітати, як найкращий спосіб взаємодії з світом. Наприклад, щоб стати «дружкою Декабриста» (алкоголь, програвач, тяжко хвора людина) і стабільно переносити хрест, постійно даючи частину себе, вашу жіночність, ваше здоров'я, краси або тіла, відрізаючи шматок від себе. На рівні тіла життєве завдання «збільшення себе» вирішується за допомогою захворювань, які вимагають операцій.

Якщо жінки вашої сім'ї важко бути жінками, і вони повинні приховати їх жіночність за допомогою зайвої ваги і жирових складок або навпаки, відсутність всіх форм і зовнішнього вигляду хлопчика підліткового віку,

Якщо ваша мама, бабуся, і тітка були дуже люблячі страждання і провідні героїчно-Спартанський спосіб життя – плуга для трьох, даючи все для роботи, дітей, повсякденного життя, і нескінченне лікування – і ви були інстильовані в мартино – заборонений погляд на життя,

Якщо у вас є ще п'ятдесят, то ви можете спробувати повернути відповідальність за ваше життя і тим самим розширити свій вибір.

Вибір виникає при поверненні відповідальності, коли є розуміння – що я зроблю з собою, моє тіло і моє життя, яке не те, що я хочу.

Де і де я хочу щось абсолютно інше. Чому одна частина мене хоче свободи і життя з дітьми, а інші клітки нелюблені роботи? Чому одна частина мене хоче любити, розуміння і благополуччя, а інший вибрати для життя з алкогольним або африканським? Чому я обираєш чоловіків і шукаю роботу?

І де вся з цього я можу вибрати, не залишаючи свою уяву і зробивши порожні обіцянки.

Чим менше саморозумна, тим більша безпорадність і загальний страх життя.

З поверненням відповідальності і поступовим усвідомленням мотивів власних дій, вибір розширюється і можливість створення нових реакцій, нових способів поведінки, з'являються нові сценарії життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І хто знає, ви можете жити в житті, як ніхто інший. опублікований

Автор: Ірина Дибова

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: dybova.ru/news/kogda-poyavlyaetsya-vybor/