Тибетська геоменція Са Че: Давня наука здоров’я та благополуччя

Користь Са Че для щастя, здоров'я та благополуччя

Це наука понад чотири тисячі років. Tibetan Geomancy вчить нас, як гармонізувати розташування квартири, будинку, використовуючи різні інтер'єрні рішення і символи, для досягнення процвітання, здоров'я, щастя і удачі. У житті ми прагнемо досягти щастя, здоров'я, благополуччя, успіху в бізнесі, великі стосунки з близькими, але часто стикаються проблеми. У таких випадках Са Че - "Хималаян Фен-Шуй" відмінно допомагає.

Сауна Це основа знань про те, як бути щасливим, здоровим і процвітаючим. Не дивно, що лінійки Тибету використовуються для досягнення влади, довгого життя, слави та багатства. І споруди і монастирські комплекси, побудовані багато сотень років тому за принципами Са Че, все одно неприпустимо.

Як і китайська геоменція - «Feng Shui», в Тибеті з давніх часів був мистецтвом гармонійного облаштування свого дому Sa Che - аналіз Землі. Повне найменування "Са Чу Me Lung Shing Gi Che Pa" означає аналіз 5 елементів. Стародавня традиція гармонії та здоров’я розповідає, як навколишній пейзаж, форму та розташування будівель, планування та інтер’єр кімнат, кольорів та освітлення впливають на наше здоров’я, настрій, благополуччя та взаємин.

Ми живемо на землі і дуже залежить від нього, і проаналізувавши квартиру, будівництво, землю, прилеглі території, ми можемо визначити, наскільки гармонійні або нешкідливі вони мають на нас і наших близьких, бізнесу і здоров'я, а також виправити цей вплив. Знання Са Че успішно використовується як для дому, так і для бізнесу.

Практичні знання Са Че є загальним почуттям, не чимось таємничим або екзотичним. У Тибеті дуже популярний Геомантія. У наш час наука збереглася в секреті протягом століть повністю збереглася і доступна кожному. А рекомендації щодо вдосконалення будівель і приміщень дозволяють створити найбільш вигідне середовище для життя і бізнесу.

Наприклад, Tibetan Geomancy допомагає:

Внесіть здоров'я, хороші стосунки, процвітання, успіх в житті

Встановити баланс, в якому наш організм відчуває максимальну життєздатність і здоров’я

Знайти кращі місця в квартирі, будинку, офісу для сну, роботи, інших важливих заходів

- оптимально посадити ліжко, робоче місце, плиту, камін, дзеркала і т.д., з урахуванням індивідуальних особливостей мешканців, створити правильне освітлення і вибрати інтер'єрні кольори для всіх членів сім'ї

захист від негативних впливів і перешкод для життя, підвищення позитивного потенціалу приміщень і виправлення існуючих недоліків

- оберіть вигідні місця для будівництва і кращий спосіб планування будівель і приміщень: підходящі місця для входу, вікон, кухні, сну, роботи, інші важливі заходи

Виберіть кращі варіанти купівлі-продажу квартир і офісних приміщень

Створення позитивного та гармонійного середовища на Вашій землі.

Варто відзначити, що Tibetan Geomancy of Sa Che і широко відомий Feng Shui сьогодні є різні системи, що відрізняються філософією, підхід до аналізу та визначення поняття енергетичного балансу місця або будинку.

Геоманси і наше життя.

У широкому сенсі Са Че піклується про екологію, глобальний баланс людини та довкілля. У вузькому розумінні Са Че піклується про щастя: здоров'я, благополуччя, гармонійні сімейні стосунки залежать від Са Че. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тібетські лікарі радять: якщо ми хочемо жити щасливо, зробити наше життя і життя наших близьких гармонійних, процвітаючи, гарна якість, нам потрібно думати про місце, де ми живемо.

Геомансія та екологія.

Са Че має відмінне ставлення до природи. Geomancy вчить нас жити і діяти в гармонії з навколишнім середовищем, яке особливо актуально сьогодні. Сьогодні ми створюємо екологічну ситуацію на планеті, наслідки яких будуть впливати на здоров’я та тривалість життя наших дітей та онуків. Са Че заохочує всіх бути свідомим, щоб бути активним у збереженні навколишнього середовища. Прибирання парків і пляжів, очищення водних органів, участь в проектах Greenpeace та будь-якій іншій діяльності дуже доречні з точки зору давньої науки. Наприклад, в культурі Тибета вважається, що через брак належної поваги або через деяку невідповідну поведінку щодо навколишнього середовища, може статися непристойна або хвороба, яка буде важко вилікувати препаратами.

Геомантія і медицина.

Є дуже тісний зв'язок між Tibetan Medicine і Sa Che. Принцип фундаментальної основи тибетової медицини є балансом, і через дослідження Са Че, ми аналізуємо зовнішні впливи, будинок, в якому ми живемо, і вплив на навколишнє середовище на нас. Для того, щоб проаналізувати будинок, навколишні райони і т.д., для створення оптимального середовища для здоров'я всіх членів сім'ї.

Добрий Са Че приносить баланс і баланс в нашому домі, в якому організм відчуває себе максимальною життєздатністю і здоров'ям. І ми постійно заряджаємо енергією в нашому домі, прокинувшись в ранкові життєрадісні.

Геомансія та психологія.

Дуже добре, коли ми і наші діти оточені гармонійним і вигідним середовищем. В даний час пов'язаний з минулим і якщо у людини виникають проблеми, пов'язані з дитинства або будь-яким періодом його життя, то Лікарі Тібета рекомендують робити Са Че там.

У Са Че вважається, що позитивне місце народження дуже важливе для людини і його майбутнього життя. Майстри Са Бажаєте підібрати вигідне місце для народження, вважається, що позитивна енергія місця, що надійшло в час народження, залишається з нами для життя.

Ви також можете дізнатися, де людина хоче жити в майбутньому, а також зробити Са Че там. Тому, щоб поліпшити точну ситуацію, рекомендується зробити Са Че не тільки де ми зараз живемо, але і на місці, де ми народилися і виросли.

Геоманси і наше місто.

Для того, щоб отримати максимальну користь від Sa Che, слід враховувати три фактори, особливо якщо ми купуємо земельні ділянки або будуємо нове житло, а також при покупці нової квартири.

1) В першу чергу, де розташована будівля або територія, яку ми купуємо або обираємо для будівництва. Дуже важливо правильно вибрати земельну ділянку. Вибране місце має найбільш позитивний вплив на життя і благополуччя всіх членів сім’ї.

2) Далі необхідно оцінити розташування житла або найкращий спосіб орієнтування будівлі під будівництво.

(3) Рівно важливо - аналіз або планування інтер'єру, з урахуванням індивідуальних особливостей всіх членів сім'ї. У геомантії Са Че докладні рекомендації подаються на де розмістити кухню, спальні і вітальню, як краще оформити меблі і підібрати кольори інтер'єру, а також на вигідних місцях для всіх членів сім'ї.

Індивідуальний підхід.

Sa Che Tibetan Geomancy використовує індивідуальний підхід і дозволяє визначити особисте місце людини. Кожна людина має власний "спеціальний" місце в номері, з одного боку, найчутніші і вразливі, а з іншого боку найбільш вигідні для власника. Головна Сауна Че визначає його за допомогою спеціальної схеми, а потім дізнається, як вона впливає на хост і створює позитивний навколишнє середовище, оскільки такі місця зміцнюють і допомагають нам знищити.

Особистий простір повинен бути в ідеальному порядку і не створювати негативний вплив на життя.

Особисті місця розраховані на всіх членів сім’ї або ключових співробітників організації.

Геомантність відносин і бізнесу.

Також корисно аналізувати сумісність партнерів, членів сім’ї, взаємний вплив або потенціал співробітників і їх перспективи в найближчому майбутньому (як успішно вони зможуть продемонструвати свої здібності в даній періоді, досягти поставлених цілей). Також багато дізнатися про здоров'я, фінансову ситуацію і удачу в найближчі роки. Для цього потрібно замовити гороскоп для людей, які вас цікавлять.

Так, Са Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми сподіваємося, що Тибетська Геомансія принесе вам і ваших близьких багато переваг!

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ustinova.info/geomantiya-sa-che-tibetskij-fen-shuj/