6 Здорові Хабіти, зібрані з усього світу

До речі, люди піклуються про своє здоров’я – велика частина своєї культури. Жителі різних країн можуть вчитися один з одним корисними звичаями, щоб привести більш збалансоване життя. Ось 6 звичок, зібраних з усього світу, які допомагають привести здоровий спосіб життя.

1,1 км Північні європейці: сауна

Сауна є важливою частиною культури в країнах Північної Європи, де погода зазвичай холодна. У Фінляндії, наприклад, майже кожен поважний будинок має власну сауну. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2,2 км Голландська: Велосипеди

Нидерланди мають найвищу кількість власників велосипедів і велосипедистів, з одним в чотирьох людей, які збираються працювати на велосипеді. У великих містах, таких як Амстердам і Хага, близько 70% циклу мешканців. Їжте велосипед добре для здоров'я і усуває зайву вагу. Дослідження показали, що циклісти мають нижчий ризик інфаркту, мають рівні низького рівня холестерину і, як правило, мають більш високий рівень фізичного стану.

3. У Аргентина: Пити

У Аргентині, споживана половинка - це спосіб життя. Цей високоякісний тонічний напій має більш вигідні властивості, ніж зелений чай. Але mate також має суспільне значення, що стає гарною звичкою: це напій, який об'єднує людей Аргентини в єдине ціле, п'яний з друзями, партнером життя і знайомими.

4. Іспанія та Латинська Америка: Денний сон

Північноамериканські дорослі не використовуються для сну після обіду, але звичаї поширені в Іспанії та інших країнах світу. Післясон сон допомагає людям стати більш енергійними і працювати краще. Крім того, це відмінне місце для поліпшення настрою, підтримує здоров'я серця, допомагає не набирати вагу і одночасно захищає від діабету і депресії.

5. Умань Таїланд: Денний масаж

Масаж в Таїланді не розкіш, але спосіб життя. Лікарі масажу вірять, що масаж відмінно в усьому від фізичного болю до тривоги. І так, він знімає стрес.

6. Індія: спеції

Індійські індіанки відомі їсти пряний і різноманітний корм. Пікантна їжа запобігає раку, покращує артеріальний тиск і, крім того, допомагає позбутися від зайвих кілограмів. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ecology.md