Секрет здоров'я та довголіття: міні-сні

Що таке секрет життєздатності та здоров’я? Звичайно, в здоровому соні. Що потрібно? Комфортне ліжко, латексні матраци, ортопедичні подушки. Але навіть такий набір не завжди забезпечує корисний сон. Ви спати всю ніч, і вранці ви відчуваєте як лимон. Ви будете дивуватися, але це не просто нічний сон. Секрет полягає в наданні організму з міні-резонансним днем.

Наприклад, Британський прем'єр-міністр Winston Churchill мав безліч шкідливих звичок (куріння, перекриття тощо), але завжди був активний і ефективний. Він жив 91 років плідно і смачно через свою звичку приділити щоденну увагу коротким іменем, незалежно від того, що і за всіма обставинами.

Кілька заяв, що підтверджують переваги міні-зняття знімає напругу і втоми. Люди, які вдаються до денного відпочинку, отримують більш високий рівень стресу. Підвищення продуктивності праці. Після короткого сну ви відчуєте, енергійно та покращите настрій. Збільшуються здібності та навчання. Дослідження вчених НАСА показали, що 30-хвилинний сон підвищує когнітивну функцію до сороку. Підвищує оповіщення і покращує пам'ять через захист клітин мозку від перенапруження. Компенсація безсонних ночей. Подовжений недолік належного сну викликає порушення обміну речовин, а також стан, схожий на діабет. Але коротка міні-слабка легко коригує ситуацію, навіть не будучи довга нічного відпочинку. Покращує здоров'я, а саме: робота серцево-судинної системи і сприяє відновленню нервових клітин. Сонце-хвилинний сон допоможе не тільки піднятися, але і впливає на якість і тривалість життя. Тому зараз варто подбати не тільки про те, як купити ортопедичні матраци в Москві, а й про те, як забезпечити себе відпочинком протягом дня.

Джерело: matramax.ru