Нобель-лауреат кине після розкоші про почуття жіночих колег

Біохімік Тімоті Хун, лауреат Нобелівської премії в 2001 році, розповів про те, чому важко працювати в одній лабораторії, як жінки. Слова вченого, а також спосіб, в якому він очолився для них, зумовив бурючу зовнішню діяльність в науковій громаді. Як результат, Хун вирішив відписатися від свого посту в Університеті Лондона, повідомляє The Guardian.

9 червня на конференції в Південній Кореї відбулася зустріч жінок-науковців та наукових журналістів.

«Дякую вам, що проблема з дівчатами. Коли вони працюють в лабораторію, з'являються три речі: ви полюбите їх, вони падають в любов з вами, і коли ви критикуєте їх, вони кинуть.

Він також виступає ґендерними лабораторіями, хоча він додав, що він не хоче.

"Блокація жіночого способу."

Слова вченого проголосили на Twitter одним із учасників конференції, і викликали бурхливий протест. Королівське товариство, з якого є членом, віддали себе від своїх поглядів у окремій заяві та підкреслилили, що багато талановитих людей не розуміють свого наукового потенціалу за рахунок дискримінації.

Поговоріть на BBC 10 червня, послухайте апологізовані для його "іронічної" пам'яті.

Я дуже шкода, якщо я відкликаю всіх. Я не хочу бути жінками, але чесно визнати своїх недоліків. Я впала в любов зі своїми жіночими колегами, і вони полюбляли мене, і вона була припада до наукового процесу — це критично, що кожен в лабораторії грає однакові правила.

Тим не менш, це пояснення викликало екстремальне невдоволення вчених. Відзначається, що Нобелівський лауреат, як ісламські фундаментальні діячі, пропонує вигнати жінок з лабораторій, просто тому що вони випускають чоловіків. Ще один автор зазначив, що відокремлення чоловічих і жіночих просторів було поширено в молоді Хунта (1950-ті рр.), але зараз, слідуючи логіці, потрібно буде створити окремі вакансії не тільки для жінок, але і для геологічних і лесбійських вчених, а потім цей процес досягне точки абсурдності.

Посеред критики полювання було вимушено відкликати від почесного положення професора Університету Лондона. Про це повідомляє прес-реліз коледжу.

У 2014-2015 роках було ще два скандали. Гаразд,

У листопаді 2014 року одним з лідерів проекту «Розетта» Метт Тейлор був критифікований для сорочка з напівпричепними дівчатами, в яких він повідомив про приземлення протоку Філе на приметі Чурюмов-Герасіменко.

У травні 2015 року було розпочато акцію на Twitter з хештегом #girlswithtoys, у відповідь на жарт американський астрофізик Srinivas Kulkarni, що багато вчених взяли участь у дослідженні.

Вони насправді хлопчики, які грають з іграшками. опублікований

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.nanonewsnet.ru/news/2015/nobelevskii-laureat-uvolilsya-posle-otkrovenii-o-chuvstvakh-k-kollegam-zhenshchinam

Категории

Смотрите также

Новое и интересное