Йога бізнес

У день я вперше прийшов до класу йога був одним з кращих днів мого життя. По суті, якщо ви попросите мене, коли я був так сліпучий і весело щасливий, ви отримуєте фотографії або шорти. І був майже найдовший фільм несучасної години і половина радості і сюрпризу, що такі відчуття навіть можливі. У підвалі, в залі, наповненому пухнастими людьми, на кольоровому острові ПВХ, розмір 185х60 см.

Шість років тому йога в Росії ще більш модним для мас, ніж елемент здорового способу життя. Зараз у нас є цікаві йога-конференції, семінари, спеціалізовані журнали та магазини, йога-студії та індивідуальні заняття в тренажерних залах, літні заняття в парках та повноцінних громадах.

І я прийшов точно таким же чином - двадцятьрічна дівчина, досить плутана в собі і стосунки з іншими, вирішив відволікати себе з чимось новим і цікавим. Цей період супроводжувався монстроєм почуттям власної подвійності, і я жив подвійне життя. Я не маю мудрості, щоб вирізати вузол. Коли відбувається вперше, шкіра все одно така тонка.

Так я купив мої перші кроки в йоги, і мій мат викласти прямо перед інструктором, і я сіла в турецьких і закритих очах, і я відчував залу за мною назад. Через кілька хвилин учитель прийшов, дуже легкий, доброзичливий, залізний. Увімкніть музику. І з першими звуками Gayatri Mantra я знав, що я буду тут назавжди. Я завжди був тут.

А потім, звичайно, це сталося по-різному. Я пішов в клас один раз на тиждень і не навчався в домашніх умовах, спробував побудувати особисту практику і кинути, оскільки ріжучі вузли є таким енергоємним. Навігація Я зрозумів, що низька енергія тону є просто підставою для поширення мату, щоб знайти другий, третій, четвертий вітер на ньому. Я втратив значення: чому я навіть вивчити? Я знайшов їх знову. Йога дає таке яскраве почуття щастя, вся! У той час я досі не знаю переклад цього слова: єдність, контроль, баланс. Всі три з цих якостей ще повинні бути «рослі». Я усунув свої слабкості. І пішов до потужних семінарів. Я був сердитися з тілом (God, я хотів сидіти в близнюку! стояти на передпліччях! Я читаю книги з філософії йога. Я відчую себе (Я прошу навчання!). І пішов до класу з найважчими вчителями, виявляючи наступний день, який я переповнений або, навпаки, перевантажив м'язи.

Не тільки в йоги, але й не тільки в йоги, але й не лише в йоги, але й не лише в йоги. Кожен має свою швидкість, власний шлях. Як виглядає на початку не означає, що він продовжить. Я породжувався від одного екстремального до іншого протягом тривалого часу – Я зазвичай люблю натиснути до максимуму, це навіть сертифікат інструктора йога отримав на хвилі власної доброчинності (або цілеспрямованості? Я ще не знаю. Але справжня гармонія досягається поступово, крок за кроком. Я переключився до вегетаріанства і філософії не завдаючи шкоди всім живим речам, наповненим подякою за все, що надається щодня. Я почав отримувати рано і побачити красу, приховану вранці, незалежно від того, де я був, незалежно від часу року. Я навчився слухати своє тіло, поважати свої можливості, вибрати вчителів і побудувати навчання в домашніх умовах. На сьогоднішній день я практикую asanas 5-6 разів на тиждень і отримати багато задоволення від мого рівня: в так багато poses я можу відкрити (в близнюках теж, так!) і так багато хто ще не майстер! Це тільки про фізичний компонент. Щодо основних цілей йоги, тому єдність зі світом, здоровим контролем і балансом у мене і без того, чітко зросла протягом багатьох років. Він визволяє, по-справжньому звільняє від власної ліньності, припливності і ванілі.

На кожному етапі життя, на кожному рівні мого розвитку, я відкриваю нові значення. Старі втратили свій заряд - це нормально. Іноді ви працюєте, відчуваєте безглуздий, порожній. Так буває в житті – потрібно лише зберегти те, що не викликає різкої негативної реакції, навіть якщо вона більше не приносить ейфорії – тоді нові грані будуть відкриті в процесі. Або є інший процес. Після того, як завжди виникає зазор між смертю і новим народом, неможливо перестрибати над ним. Рік після року я став більш і більш прихильним до йоги. Любов - Шлях. Щоб любити причину, людина, країна, потрібно пройти через вгору і вниз з ними. Яка осінь може бути остання, але потім вона більш як гладка посадка. Після того, як різка поломка не може бути гармонійною, і де немає гармонії, вам доведеться повернути там, щоб дізнатися, як його створити.

Йога подарувала мені багато відкладень про моє життя (смішний, як це може здатися, але більшість з них приходили в позиції «неза коліна» або «жовти в вухо»), кожен день допомагає зберегти тіло гнучким і міцним, розвиває свою чутливість і чуттєвість, звільняє мене від старих емоцій (практика особливо болючих моментів життя, що сталося, щоб чистити прямо в асанах), знімає розумовий натяг.

І найголовніше, я не знаю, як, але кожен день йога робить мене вдячними, мудрі, міцні, люблячі. Спочатку на маті, а потім всюди.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/9001