Як позбутися від наших дітей

Зараз я дивлюся на своїх дітей сміятися і кинути іграшки і я думаю, що це дуже зручно писати статтю про телевізор, мультфільми, таблетки та інші речі, які перешкоджають щасливим дітям.

Хоча на перший погляд, діти точно щасливі, коли вони дають ще одну частину розписаного світу. На жаль, дитина затримується і займалася героями мультфільму. Вони не псуються, не вимагають, не шути, але зловживати і викликати практично тільки приємні емоції.

Дуже зручно для батьків, щоб сидіти і дивитися телевізор. Він свого роду пішов. Випаровується в нескінченних рамках синього екрану. А будинок спокійний і чистий. Немає одного пестерса нам з нескінченними запитами, ніхто не бореться за ляльку або машиніст, ніхто не просить нас малювати, ніхто не скаржаться на брата або сестри, не кидає нічого, не ламається або влаштовує деякі дивні ігри, де все знаходиться вниз.

Немає дітей. Вони зникають з пресом кнопки перемикання.

Телевізор дає нам цю ілюзію, що миро бажаємо. Що ви можете зробити себе і ваші улюблені речі, які ви можете безпечно пити чай, поговорити по телефону або читати книгу.

І часто здається, що немає іншого способу, але, щоб перетворитися на телеванну. Ми повинні підготувати обід, закінчити деякі термінові роботи, зробити важливий дзвінок. По-іншому вони заважають – вони поширять борошно, намагаючись допомогти, малювати на щорічному звіті і стерти з питаннями під час телефонної розмови.

Але вам просто потрібно поставити свій улюблений мультфільм і ... тиша. Ви можете зробити більше, і швидше.

Але є деякі проблеми з усіма цими блузками. А якщо ви важить все добре, то мінуси набагато більше, і дуже жир, від перегляду фільмів і мультфільмів.

Ось деякі з основних, які я хотів би виділити:

Найбільш важливим недоліком є те, що якщо дитина не витрачає час на дозвілля з нами, то він не прикріплюється до нас. Він розвиває міцну навіску до комп’ютеру та телебачення. Деякі діти навіть починають вражати своїх батьків, якщо їх улюблений гаджет вимкнено. Вони подрібнюють, кріють, псують, бо вони приймали щось цінне. Вчиться, що навчається щодня. Які батьки заміняли себе.

Немає необхідності думати, винахідливість, робити все. А дитина не хоче грати з іграшками, придумати ігри і заняття, не хоче вийти за межі, щоб їздити велосипедом або грати м'яч, не хоче піти в будинок друга. Він готовий замінити все це з комп'ютером або телевізором. Це простіше. І реальність не те, що цікаво.

Дитина пропускає деякі сегменти сімейного життя. Він кладав, щоб дивитися мультфільми, поки його мама вариться і не знаю, що вона зробила все для нього, для батька, для всієї родини. Він не знає, як вона зробила.

Один дуже молодий друг сказав, що вона ніколи не варила нічого з матір'ю і залишила її номер, щоб їсти. «Я навіть не знаю, куди прийшли печиво. Я залишаю номер і стоїть там. На тарілці. Тільки тоді я дізнався, о 20, як це з'явився.

Діти пропускають життя, які потрібно знати і дізнатися.
Вони пропускають очищення, пропускають приготування їжі, пропускають обід на обідній стіл, їсти перед комп'ютером, пропустити всі уроки, які підготують його на самостійне життя.

Так, можливо, він краще там, він краще від перегляду телевізора. Але це не те, що ми робимо щось неправильно, що ми не пропустили щось у відносинах?
Що може бути більш дорогим, ніж у фантастичному житті з явними емоціями та досвідом? Тільки реальні стосунки. Якщо у дитини є вони, він зробить правильний вибір, якщо вони не, він буде вибрати один-одний вечір з комп'ютером. Ні обіцянок і не буде зроблених обіцянок.

Якщо батьки дадуть практично не тільки негативні емоції, а й вічне невдоволення, то, звичайно, вибір не буде в своєму напрямку.

Проведіть експеримент на тиждень без комп’ютера або телебачення, і ви побачите, як може стати цікавим для життя дитини.

Ви помітите, що він сміється частіше, ходи частіше на вулиці, витрачає час з друзями, з книгами і... з вами.

Автор: Наталія Богданівна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: lilamrita.by/? р=1663