Uber Економіка: Що буде повернено мільйонам корпоративних слов'ян

Нещодавно популярний сервіс таксі Убер захопив цікавий дискусію про майбутнє економіки та як ми працюємо в цьому майбутньому.

1632952

Це те, що журнал Fortune написав про це. Ребекка Сміт, заступник директора Національного проекту зайнятості, адвокаційна група для робітників низької заробітної плати, написана в колонці минулого тижня, що Uber та аналогічні технологічні компанії створюються за межі економіки. «Пригоди нових технологій переходять на кілька людей, які контролюють ці платформи, а ті, хто фактично доставляє послуги і роблять роботу безперешкодними. Це переверсія. й

Сміт вважає, що ці компанії повинні сплатити соціальний внесок у своїх співробітників, а також сплатити їх справедливу та стабільну заробітну плату, незалежно від того, чи називають ці люди або підрядники. Це загальна критика, яка діє не тільки до Убер, але і компаніям, таких як TaskRabbit (будь-який може здійснювати деякі невеликі побутові бізнеси для вас) або InstaCart (так само Uber, тільки для кур'єрів). Убер використовує статус безкоштовних драйверів, щоб захистити себе, коли вони роблять щось неправильно: ми не несемо відповідальності за дії водіїв, ми є єдиною платформою. Убер інвестор Howard Morgan не погоджується.

Він вважає, що ви не можете змінити будь-яку силу, і це економіка Убера вже давно, для доброго або поганого. «Так, ви повинні бути досить обережними, якщо ви входите в такі договори, які ви не розглядаєте роботодавця.

І більшість цих компаній досить ретельно проконсультуються з цією проблемою. Я думаю, що багато людей в цій країні будуть виконувати цю роботу. Вже багато людей роблять це відразу кілька компаній: година в задачіРаббіт, два години в Убері, а потім кілька годин на деякі аналогічні компанії.

Але це добре? Наша економіка розвивалася з тих пір, як ми працювали для корпорації, сіли в одному місці протягом 40 років, а потім отримали пансіонат.

Це природна еволюція. Це добре або погано? Я не хочу, щоб зробити моральні суди, але це економіка зараз, і це краще, коли люди мають можливість працювати і заробляти.

Ви можете слухати аргументи Моргана в цьому інтерв'ю:

https://player.vimeo.com/відео/129808455

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/? р=4299