Відносини без зобов’язань

О, що лікує. Я можу швидко і стати консервативним, або це може стати досвідом. Я категорично відмовляється бачити сенс у відносинах без зобов’язань.

Якщо ви хочете, щоб тільки такий зв'язок, то маєте відвагу голосувати за наступними гучними для вашого партнера:

«Я з вами, і я щаслива. Як тільки я нічого не люблю, я залишаю.

В цьому шляху я підтверджу, що я не збираюся витрачати свою енергію, щоб реалізувати мої помилки, щоб дізнатися щось і зрозуміти, що я маю відношення до вас тільки для мого особистого задоволення.

Ще краще, не захоплюйтеся, виїжджайте і з'їсти морозиво.

Зв'язки не для слабких.

Що я не чую, що для того, щоб не бути в змозі залишатися в зв'язку, "Це більше не приваблює мене, не існує більш метеликів в животі, він не має нічого, він не робить гроші, вона кинула себе, ми маємо труднощі з сексом". Це всі загальні нецензії.

Істина проста: «Я не хочу напитися, хочу все, щоб бути самим і без моєї участі. й

І так буває, автоматично, без участі серця і душі людини.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І між нами є всі наші попередні враження та сприйняття. «У сорбі і в захворюванні, поки смерть не доведе нас частина» фактично означає: «Ми будемо струшувати, ми будемо боятися один одному, і ми обіцяємо боротися з цим. й

Не ходити в Африку, дітям. Є великі злих крокодилів в Африці. Видання

Кредит Анна Павлосен

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psy-practice.com/publications/lichnye-otnosheniya/nikto-nikomu-nichego-ne-dolzhen-ob-otnosheniyakh-bez-obyazatelstv/