3 Способи пошуку роботи, які запалює вас

Ви знаєте, що відчуваєте, коли тривога відходить в понеділок вранці? Почуття, як немає точки, що випадають з ліжка, тому що цей тиждень буде не різним, ніж останній. А ті, які прийшли до. Ви хочете, щоб день до кінця в блендері очей? Чи ви втомилися чекати на вихідні, щоб дихати?

І найголовніше, ви не пам'ятаєте, коли ваша робота перетворилася на нудну активність в обмін на регулярну заробітну плату. Ви знаєте, що ви хочете зробити щось більш виразним і цікавим. Але ви не знаєте, куди почати. Про три кроки до цього говорить блогер і тренер Debashish Das.

1,1 км Послухайте ваші розчарування.

Ви не відповідаєте очікуванням. Очікується, що ваш бос буде добрим, позитивним ментором. І він завжди приписує себе заслуги інших. Ви думали, що ви заслуговували 15% оплатити підйом. Тільки до 3%. Ви думали, що ви збираєтеся змінити світ. І ви сидите в безглуздих зустрічах і ви стикнуєтеся з Facebook, щоб зробити це через кінець дня. Сьогодні ця фрустрація і бездіяльність розтягнена в культурі роботи. Більшість людей приймали цю норму і продовжують робити це. Але якщо ви дійсно хочете знайти роботу, яку ви любите, починайте з дуже основ вашої особистості. І ваш розчарування допоможе вам відкрити його.

Якщо, наприклад, ви відчуваєте себе недопустимим, ви можете оцінити фінансову стійкість над іншими речами. Якщо ви відчуваєте себе фінансово незалежною. Або якщо ви відчуваєте себе, як ви просто переміщуєте папір, можливо, ваше основне значення має значення. Якщо ви відчуваєте, що ви дійсно змінюєте речі навколо вас. Виберіть три основні мотивації для розчарування і незадоволення, що ваші причини роботи і писати те, що ви думаєте, за ними. Після того, як ви розумієте ці основні значення, ви будете одним кроком ближче до роботи, яка іскрить вас.

2. Слухати минуле

Якщо ви задоволені цим або тим, що робота – це питання можна відповісти лише за допомогою досвіду. Саме тому вам необхідно дізнатися про своє минуле. Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що ви захочететесь, ви дізнаєтесь, що ви захочете. Який особистий і бічний проект ви дійсно насолоджувалися, але ви повинні перенести його, тому що ви занадто зайняті? Які хобі у вас є коли у вас є вільний час? Що ви хочете допомогти друзям і колегам? Яка частина вашої роботи ніколи не схожа на роботу, щоб ви завжди виглядали вперед? Так ви будете мати список заходів, які ви дійсно хотіли, що вам потрібно. Якщо, наприклад, вам подобається письмова поезія (але не було часу), то можна оцінити творчу роботу. Якщо ви запустили навчання в код (але потім кинути, оскільки було більше, щоб зробити на роботі), то ви, ймовірно, цінуєте навчання і освіту, а також вирішення складних проблем. Повідомляючи список цих заходів, напишіть значення, які вони задовольнять. Це буде вашим довідником для вибору можливостей майбутнього та розвитку. Якщо новий проект вирівнюється з одним або декількома з цих значень, ви, ймовірно, хотіли, це.

3. У Допомогти іншим знайти роботу, яка іскрить їх

Ви не знаєте, що дійсно задовольняє. Але так з усіма людьми навколо вас. Якщо ви можете запропонувати комусь роботу, яка принесе задоволення від людини, вона допоможе вам прокидати в очікуванні дня.

Якщо ви цінуєте творчу роботу і любов написання поезії, ви можете знайти спосіб допомогти поетам або поезії любителям? А ви не повинні самостійно скласти вірші, просто придумати внесок: організувати конференцію або зустріч поетів.

Як знайти мотивацію, щоб отримати роботу, що світить вас, коли я пішов, щоб пити з друзями, і ми сіли на пиво, обговорюючи, наскільки погано це для нас, щоб жити з таким босом. Ми говорили про те, що ми будемо робити деякі дні, коли ми кинути. А потім назад до роботи в понеділок, дивлячись на наступні вихідні. Тепер я не ходжу до цього бару більше, але мої бутони ходяться навколо того ж.

Я пишу цей пост для вас в п'ятницю ніч. Я знайшов справу, я люблю. Я ще не писав жодного естселера. І я не роблю гроші з моїм письмовим повідомленням. Я пишу, бо я люблю цей бізнес. Це привілеї для мене. Не потрібно нічого іншого мотивації. Ви завжди будете мати друзів, які запрошують вас напою. Або добровольці, які радять не злипати і віддавати перевагу далі, бо все це робить. Але ви розумієте, що ви ніколи не будете комфортно, поки ви не знайдете чітку і задовільну роботу. Ми просто повинні почати. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/? п=4128