Унікальний метод Драпкіна: Я відкидав вашу хворобу.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚р°с‚рμс‚сђсѓс‚рμс‚рμс‚сђрμс‚рμс‚сђсѓс‚с‚рμс‚сѓс‚рμс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с Кожне слово добре продумане і не може бути змінено. Основна частина пропозиції, що складається з 4 блоків, корисно для будь-якої дитини, навіть найсвіжіших і щасливих.

Голос матері стає внутрішньою голосом дитини. Якщо мама завжди сердитися, подразнена, наполягає на тому, що дитина не те, що вона бажала, доросла людина дається програмою збоїв і захворювань. І навпаки: якщо цей голос постійно затверджує, підтримує, дає ставлення до щастя, здоров'я, то всі психоемоційні процеси повертаються до нормального.

1-й блок

Вітамін материнської любові.

За допомогою цих слів мама заливає її любов на дитину:

«Я люблю тебе, дуже багато. Я маю. Ти мій власний шматочок крові. Я не можу жити без тебе. Мій батько і я люблю тебе дуже багато.

2-й блок

Фізичне здоров’я.

З м'якими недугами, одна з цих «матотерапії» може вилікувати без будь-яких препаратів:

Ви сильні, здорові, красиві жінки, мій хлопчик. Ви добре їсти, тому ви швидко ростете і розвивається. У вас є міцний, здоровий сердець, груди, животик. Ви легко рухаєтеся і красиво. Ви загартовані, рідко хворіли.

3-й блок

Установка на нейроментальному здоров’ї, нормальний психічний розвиток.

"Ви спокійний хлопчик (дівчина)." У вас є хороші нерви. Ви хворієте, ви подібні, Ви розумні. Ваша голова добре розвивається. Ви розумієте і запам'ятовуєте все. Ви завжди в хорошому настрої і вам подобається посміхатися. Ви добре спати. Ви падають легко і швидко, ви тільки маєте хороші мрії. Ви добре відпочиєте, коли ви спите. Ваша мова розвивається і швидко. й

4-й Блек відбиває популярну мудрість.

З давніх часів мама приймала хвору дитину, притискала його до себе і її внутрішню силу очищає його захворювання:

"Дякуй мені своє захворювання!"

«Я відкинувся і відкинув вашу хворобу і ваші труднощі. (Визначені проблеми дитини.)

Я зіткнувся і відкинути ваш поганий сон (якщо дитина не спить добре).

Я відкинувся і відкинувся на ніч.

Я відриваю вашу сльозу.

Я відкинувся і відкинувся від їжі.

(І вирок закривлення...) Я люблю тебе дуже, дуже багато.

Якщо малюк серйозно хворий, лікар повинен розробити спеціальну програму для його лікування, а індивідуальне лікування буде додано до чотирьох основних блоків.

Скажіть ці слова, щоб ваші діти спати, і вони будуть рости здоровими, розумними і щасливими.

Час і місце

Краще практикувати нову техніку, коли дитина засвоюється. Він буде пам'ятати, що мій мама сказав вночі.

Отже, 20 – 30 хвилин після того, як дитина закохнула, сидить на своє ліжко з текстом в руках і прочитавши кожну фразу тричі: спочатку ментально для себе, потім психально – звертаючись до дитини, потім наголос.

До цього кожного дня: місяць, два – залежить від стану дитини. Невисока лихоманка, ні інші прояви захворювання - протипоказання.

Але якщо мати не у формі - хворий, скручений - сеанс краще скасувати.

Приклад базової програми:

«Я люблю тебе дуже багато. Я маю. Ви міцні, здорові, вдягнені. Ви добре їсти і розвивати. У вас є здорове серце, груди, животик. Ви легко рухаєтеся і красиво. Ви не ловите холодом. У вас є сильні, здорові нерви. Ви розвиваєте свій інтелект. Ви завжди в гарному настрої, ви часто посміхнетесь. Ви падають легко і швидко, ви тільки маєте хороші мрії. У вас є чудовий сон. Я люблю тебе, дуже багато!

Стартове лікування, було б добре, за словами Бориса Зіновійовича, отримати спеціальний блокнот, де зробити два стовпчики. На праві описати всі прояви захворювання вашої дитини, а в стовпчику зліва регулярно напишіть всі хороші. Наприклад, я почав харчуватися краще, посміхатися частіше, з'явилися нові друзі.

Це, насправді.

Що нового. Але переваги очевидні. Багато психотерапевтів вважають, що проблеми з дорослими (наприклад, схильність до депресії, неврозів) «великий» з дитинства і пояснюються увагою і любов'ю, які не отримали в цей час. Мати радять тримати дитину в руках якомога простіше, торкнувшись до нього, і груди вигодовуються якомога довше. Потім дитина (і потім дорослий) буде відчувати себе захищеним.

浜у 涓 蹇

Джерело: baby-journal.eu/2015/06/mama-lechit-slovami-ili-mamin-zagovor-na-schaste/