Джеймс Камерон дає соняшнику Малібу школу

Багато чоловіків дають свої дружини квіти для своїх днів і, як правило, ці квіти не мають сонячних панелей, встановлених.

Відомий канадський і американський кінорежисер, сценарист і продюсер Джеймс Камерон дав дружину Сусі Аміс Камерон «букет» з п'яти великих фотоелектричних «сонячих квітів» для школи MUSE, в Південній Кароліні, де вона є співзасновником. Ці сонячні квіти, які Камерон був розроблений протягом трьох років, є вирішальним фактором для школи, яка базується на місії стійкості.

«Моя дружина кладе багато уваги на школу і її ідею, шлях ми визначаємо відносини з планетою», - сказав Камерон. «Я думаю, що ми повинні зробити щось надихнути, оскільки це про дітей. Після того, як ви отримаєте свою фантазію, дайте їм можливість розвиватися, вони можуть зробити все. й

р.

Створення Камерона, який він назвав "Сонові квіти", - 16 футів (4.8 метрів) висотних і майже 30 футів (9.1 метрів) в діаметрі. Кожна квітка здатна відстежити сонце протягом дня (як справжній соняшник), і може генерувати близько 300 кВт енергії щодня. MUSE вирішив встановити п’ять соняшників – букет, який збирає сонячну енергію – відібрати 75 до 90 відсотків загальної енергоспоживання школи.

Дизайн, створений режисером, дав серйозний поштовх до створення стартової кампанії навколо цієї концепції. В кінцевому підсумку він вирішив використовувати відкритий вихідний підхід, щоб допомогти іншим, зацікавленим у створенні щось схоже.

«Коли ми побачили позитивну відповідь на наш дизайн, ми почали говорити про початок запуску», - сказав Камерон. «Я думав, якщо ми вирішили зробити це, ми тільки будуємо кілька сотень». Але якщо ми робимо дизайн відкритого джерела, опублікувати плани онлайн і нехай хтось використовує ідею, може бути десятки тисяч соняшників. У ландшафтній архітектурі, або будь-яку іншу ідею. Я думаю, що це чудовий спосіб висловити те, що сонячна енергія нам. й

Р

Проект Соняшника є останнім в серії стійоких ініціатив сімейства Камеронів створено протягом останніх кількох років, щоб зменшити його екологічність. Крім строгого вегетаріанства, сім'я збільшила свою увагу на стійких культурах на власній фермі в Новій Зеландії, а також зміщена як бізнес, так і особиста енергія для чистої енергії.

Ця осінь, MUSE буде першою в США, щоб запропонувати страви на основі рослин: щоденні вегетаріанські обіди та закуски. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ekopower.ru/? p=3554