Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Джеймс Камерон дає соняшнику Малібу школу

Багато чоловіків дають свої дружини квіти для своїх днів і, як правило, ці квіти не мають сонячних панелей, встановлених.

Відомий канадський і американський кінорежисер, сценарист і продюсер Джеймс Камерон дав дружину Сусі Аміс Камерон «букет» з п'яти великих фотоелектричних «сонячих квітів» для школи MUSE, в Південній Кароліні, де вона є співзасновником. Ці сонячні квіти, які Камерон був розроблений протягом трьох років, є вирішальним фактором для школи, яка базується на місії стійкості.

«Моя дружина кладе багато уваги на школу і її ідею, шлях ми визначаємо відносини з планетою», - сказав Камерон. «Я думаю, що ми повинні зробити щось надихнути, оскільки це про дітей. Після того, як ви отримаєте свою фантазію, дайте їм можливість розвиватися, вони можуть зробити все. й

р.

Створення Камерона, який він назвав "Сонові квіти", - 16 футів (4.8 метрів) висотних і майже 30 футів (9.1 метрів) в діаметрі. Кожна квітка здатна відстежити сонце протягом дня (як справжній соняшник), і може генерувати близько 300 кВт енергії щодня. MUSE вирішив встановити п’ять соняшників – букет, який збирає сонячну енергію – відібрати 75 до 90 відсотків загальної енергоспоживання школи.

Дизайн, створений режисером, дав серйозний поштовх до створення стартової кампанії навколо цієї концепції. В кінцевому підсумку він вирішив використовувати відкритий вихідний підхід, щоб допомогти іншим, зацікавленим у створенні щось схоже.

«Коли ми побачили позитивну відповідь на наш дизайн, ми почали говорити про початок запуску», - сказав Камерон. «Я думав, якщо ми вирішили зробити це, ми тільки будуємо кілька сотень». Але якщо ми робимо дизайн відкритого джерела, опублікувати плани онлайн і нехай хтось використовує ідею, може бути десятки тисяч соняшників. У ландшафтній архітектурі, або будь-яку іншу ідею. Я думаю, що це чудовий спосіб висловити те, що сонячна енергія нам. й

Р

Проект Соняшника є останнім в серії стійоких ініціатив сімейства Камеронів створено протягом останніх кількох років, щоб зменшити його екологічність. Крім строгого вегетаріанства, сім'я збільшила свою увагу на стійких культурах на власній фермі в Новій Зеландії, а також зміщена як бізнес, так і особиста енергія для чистої енергії.

Ця осінь, MUSE буде першою в США, щоб запропонувати страви на основі рослин: щоденні вегетаріанські обіди та закуски. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ekopower.ru/? p=3554