Зупиніть пошук вашого виклику! Краще відповісти на ці 3 питання

Про те, що робити, коли ви не задоволені своєю кар'єрною і життєвою шляхами, говорить Лілі Жан, фахівець з розвитку кар'єри від відомого MIT.

Коли ви незадоволені роботою, люди часто радять знайти щось, що робить вас пристрастю, а потім перетворити його на повноцінне джерело доходу. Але чесно кажучи, ви не втомилися самі, "Що мій заклик?" Він робить мене хворими, і я кар'єрний консультант. Це питання є настільки великим, що більшість людей паралізуються. Це занадто великий, тому це не допомагає. Але якщо ви не задоволені своєю роботою, або ви абсолютно не знаєте, що наступний крок повинен бути, то що ще шукати, крім того, це виклична виклик? Я думав багато про це і сформульовано три прості питання, які я сподіваюся допомогти набагато більше.

1,1 км Як допомогти іншим людям?

Що ви можете зробити для інших людей, ніж що ви можете зробити для себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У бесідах з кар’єрним радником, дискусія зазвичай поповнює свої навички. Наклейка їх дивно складна, але без неї буде важко знати, що ваші реальні варіанти є. І якщо ви думаєте про це в контексті того, як ви можете допомогти іншим, це часто допомагає.

2,2 км Як виглядає мій ідеальний день?

Або, точніше, ваш ідеальний робочий день (і не обдурити і говорити про відпочинок Балі). Для більшості людей «помічник» – це щось дуже специфічне: офіс, понад 40 годин на тиждень, некомфортний одяг. Щоб зламати цю настройку, яка обмежує вас, краще поговорити з більш загальними умовами про те, як ви хочете бачити свій щоденний графік. Що це ідеальний робочий день для вас? Чи є чай на веранді вранці? Прогулянка в офіс? Робота на гнучкому графіку? Поговоріть про людей, які живуть особисто? Зайдіть в тренажерний зал між зустрічами? Обід з родиною? Що б день виглядав, це ваша нова професійна мета. Для деяких (наприклад, для мене), це більш відчутна мета, ніж претенсивні і вазькі позиції.

3. У Що робити?

Знаючи те, що ви не хочете бути практично корисними, щоб дізнатися, що ви хочете. Можливо, ви є одним з тих людей, які не можуть чітко назвати те, що вони дійсно люблять, але хто відчуває себе добре, коли вони не люблять щось. І це красива! З`ясуйте, що вам не сподобалося. Звичайно, я не маю на увазі, що ви повинні змінити свою роботу, як рукавички, і подивитися, що ви не любите. Ви ніколи не отримаєте шанс оцінити навіть десять варіантів.

Замість, орієнтуватися на ваші значення: що вони і які вони не є. Ви можете використовувати цю інформацію для створення ідеального дня. Я не впевнений, що ми дійсно знаємо, що наша вірна і єдина пристрасть. (Хто, якщо ви можете, я дуже щасливий для вас.) Але я впевнений, що ми можемо побудувати і побудувати велику кар'єру, якщо ми запитуємо правильні питання і відповімо їх чесно.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/? п=4167