ТОП 10 причин худнути на огірки

Ви часто купите огірки на ринку або супермаркеті, зробіть салат або росіть їх ніщо. Але я б не знаю, що ви робите на вашому тілі. Р

1,1 км Огірок робить для нестачі води

Якщо ви не п'яте достатньо рідини, їсти свіжий огірок, який становить 90% води. Це прекрасно компенсує організм за свої витрати.

2. Огірок бореться з «пшеною» всередині і з

Огірок дозволить позбутися від печії. І якщо ви протирають шкіру, можна зняти дискомфорт з печі.

3. У Огірок видаляє токсини

Вся вода, що міститься в огірку, працює як бінастик, яка видаляє всі відходи з вашого тіла. І при регулярному використанні цей рослинний може навіть розчинити камені нирок.

4. У Огірок містить корисні мінерали для шкіри

Огірок багатий калієм, магнієм і кремнієм. Саме тому часто використовуються при спа-лікуванні.

5. Умань Огірок позбавляє від мішків під очима

Поставте огіркові скибочки на очі, щоб переконатися, що цей метод шаблон фактично працює. Огірок допомагає зменшити набряк і позбутися від мішків під очима через його протизапальні властивості.

6. Жнівень Огірок бореться з раком

Огірок містить соїоляріцитинол, ларисиринолу і пінорезинолу. Ці три сполуки – летани – можуть зменшити ризик певних видів раку, включаючи яєчників, груди, простати і раку матки.

7. Про нас Огірок лікує цукровий діабет, знижує рівень холестерину і контролює артеріальний тиск

Огірковий сік містить гормон, який підшлункової клітини потрібно виробляти інсулін. Крім того, дослідження показали, що так звані стеролі, які входять до складу огірка, допомагають знизити рівень холестерину в крові. І клітковина, калій і магній, що міститься в ньому, ефективно регулює артеріальний тиск - як високий, так і низький.

8. У Огірок освіжає дихання

Огірковий сік лікує хворі ясна. Помістіть шматок огірка на язиці і протримайте її на 30 секунд. Під час цього часу фітохімічні речовини знищать бактерії, які викликають неприємний запах.

9. Навігація Огірок покращує стан волосся і нігтів

Кремній, що міститься в огірку, може зробити ваші нігті і волосся блискучими і міцними, а в поєднанні з сіркою – також прискорить зростання волосся.

10. Огірок добре підходить для нирок

Огірок знижує рівень сечової кислоти в організмі і допомагає підтримувати здоров'я нирок.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: my.goodhouse.com.ua