Зв’язок фізичного здоров’я та духовного зростання

В останні роки принципи здорового способу життя приймали дуже особливе місце для мене. Я практикую Хата йога протягом шести років, п'ять років тому я став вегетаріанським, з якого більш ніж два роки з різним ступенем жорсткості дотримуватися сирої їжі - їсти тільки фрукти, овочі, горіхи і сухофрукти, які не пройшли будь-яку термічну обробку. І протягом цього часу я періодично зустрілася з бджолом інших: «Чому ти кажу себе так багато?» Я намагаюся пояснити свою позицію, а також трохи про «інструкцію», пов’язані з здоровим життям.

Це жарт, немає катування. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви звикли бути гордими з них? Ми розуміємо, що «м’ясне програмне забезпечення», яке дозволяє нам здійснювати щоденну діяльність: приїхати від роботи до дому, готувати вечерю, зробити скандал. Таким чином, наш розум, який несе відповідальність за швидкість і точність щоденних процесів, сприймається жахом навіть найбільш гіпотетична можливість змінити життя.

Зрозуміло, тому що він прагне підтримувати стабільність «системи», що він колись знеболюється, і це може працювати протягом багатьох років! Новий «клітинний» (наприклад, нова звичаї) неминуче тягне за собою мінімум, але реструктуризація всього життя, вся «система»! Ось скільки працює бідний розум, щоб зробити знову. Наприклад, новий суп для варіння ... і нова робота є катастрофою, скільки коштує розрахувати! І зв'язки з командою, і з органами влади, і обов'язки є новим, і маршрут від дому відрізняється! Чи легше залишатися в одному місці? В цілому ви дізналися, що наші ледачі та тривожні розуми чіпають до старих звичок і намагаються зробити будь-який аргумент, щоб уникнути нічого в новому напрямку.

Ви скажете: ніхто не стоїть на місці, ми все-таки подолаємо ці страхи! А ви абсолютно право. Вирощування в суспільстві, ми навчимося періодично стикатися з новими викликами в школі, на роботі, в відносинах. І якщо ми хочемо бути успішним (і сучасне суспільство славить статус і успіх!), ми повинні піти через сором'язливість розуму (це також називається «кропом» – це те, як ми об'єднали себе з розумом!).

Ситуація здоров'я така ж. В основному, переїзд себе складно: від одного режиму дня до іншого або з одного харчування до іншої. І це важко не так багато фізіологічно як для розуму: що це, вечір - і без моїх улюблених сумок? Як я можу розслабитися без них після роботи? Випробувано щось нове? О, ліза. Я не можу жити без... У мене є конституція, де сумки обов'язково кожен день! Після всього, вони містять незамінні вітаміни, елементи ... Він вже простягається на боці! Я не можу це зробити без них, я кажу.

І так ми залишатися захоплені нашими звички харчування протягом років, навіть якщо вони явно шкідливі, ми заперечуємо себе. Чому люди зазвичай йдуть на дієту? Щоб схуднути і краще виглядати. Знову для зовнішнього успіху! На жаль, в нашому суспільстві здоров'я цінується в основному як атрибут успіху. Якщо ми готові процідити, це тільки для того, щоб сидіти якомога швидше. Сама здоров'я цінується тільки в довідці на слова «краса», «зображення».

У підлітковому віці, молоді та дорослому віці ми вдягаємо нашу лідачу розуму, подрібнюємо все в себе, що радує (до речі, ви коли-небудь прочитали повільно і продумано зміст різних «товарів» на полицях магазинів?), а коли організм починає згубитися, ми скаржаємось на бідну екологію, стресову роботу, нечутливі родичі. І їсти ліки. Вважаю так само, як швидко звикли до них, і тепер ваша «конституція» почне вимагати valokordin кожну ніч... або що це говорить.

У зв'язку з тим, що наше тіло є храмом для нашої душі. Коли? Знаходиться час, щоб гасити печію після... Ми створюємо проблеми для себе і для наших тіл, а потім знімаємо наші ноги і вирішимо їх до тих пір, поки кількість захворювань йде вгору і це занадто пізно.

Все про здоровий спосіб життя і здорове харчування тільки зробити перехід від звичайного до нового. Це не так швидко, тому що ми робимо це протягом багатьох років. Тепер займає кілька тижнів, іноді кілька місяців і достатня сила вижити “розрив” – добре, як і в новій роботі, де все так неприпустимо і незвично спочатку!

Завдання полягає в поступовому впровадженні здорового способу життя. Ви можете почати з можливих речей, але міцно дотримуватися нової тенденції. Наприклад, купити хороший фільтр води і збільшити кількість рідини, яку ви п'єте. Або раз на тиждень, щоб піти в йога, цигун, танці, в тренажерний зал, для бігу або прогулянки. Або відмовитися від надмірного споживання цукерок. Це прості речі – вибрати будь-який.

Все, що відбувається поруч, диво. Наші смакові переваги стають більш тонкими: використання спецій, солі, цукру поступово зникають - овочі та фрукти мають свій власний, неповторний смак, і це його людина, яка починає цінувати, а не «сурогат смаку» створене хіміками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми хочемо бачити лише красиві речі навколо, і тихо ми починаємо створювати цю красиву річ своїми руками – в нашому будинку, на нашій вулиці, в нашому місті, країні та світі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Творчість, Інтуїція, любов...

Фізіологічні та духовні процеси йдуть в руки: до певного духовного рівня, ми просто не будемо думати про внутрішню чистоту або ми не зможемо витримати новий режим, але очищення організму в свою чергу каталізує подальше духовне зростання! Як ви знаєте, якщо ви готові рухатися? Дуже просто – Ваш інтерес вже достатньо, щоб закінчити цей текст! Доброго дня! Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/9001