Мама сини і тато дочка

Ви знаєте, щоб стати чоловіком, хлопчик повинен дати першу жінку в своєму житті, а саме матері.

І стати жінкою, дочка повинна «абанон» першої людини в її житті, а саме її батько. За словами Берта Еллінгера, син повинен залишити материнський вплив на рано достатньо, щоб ввести сферу впливу батька. й

І дочка повинна повернутися від сфери впливу батька до сфери впливу матері. Якщо це не буває, то хлопчик залишається тільки молодим чоловіком і підкоренням жіночих сердець, а не чоловіком, але дівчина і коханка, але не дружиною. й

Я думаю, що це дуже важлива і цікава тема для кожної жінки, тому я запросила спеціальний гість, Сергій Маскін, психолог, тренер-консультант, тренер, розмова. Сергій регулярно з'являється на телеканалі ORT (Чанель 1) в програмах, присвячених психології. Тема бесіди «Мої сини і тато дочка: Чи є надії на щастя? й

Ми знаємо, як важливо мати в перші роки життя дитини. І ідеально, що вона повинна давати дитину?

Звичайно, мама важлива. Мама дає життя. І для дитини мама життя, вона пов'язана з цілим світом. Яка дитина має ставлення до своєї матері – те ж саме буде ставлення до світу. І навпаки: що дитина відчуває ставлення своєї матері, він також думає, що світ належить йому.

Якщо все добре поєднується з матір'ю, то дитина має основну довіру у світі, у матері, в житті, в інших людей.

Що може мати для цього? – тільки що вона може. В ідеалі до 2х-3 років більше неоднорідного контакту, уваги, затвердження, ураження і ніжність.

Якщо мати, з якоїсь причини, є емоційно недоступним для дитини, є те, що називається «міжнародний рух любові». Замість відкритого, легкого, довірливого руху дитини вперед, до світу, до життя, є зворотний рух: від людей, від світу, від життя. Є візерунки втечу, закриття, уникнення.

Нерідко це переривання відбувається, коли мати людини або батько прикріплюється до когось або чогось у власній біографії. Наприклад, якщо мама втратила свою маму рано або батько був солдатом у війні, то можна припустити, що вони були емоційно недоступними для своєї дитини.
Можливо, що деякі мами, які прочитали цей матеріал, можуть почати турбуватися: "Дуже я не даю його дитині, це не так ..."

Ні. Як батька, ви не повинні відчувати винність. Ви зробили те, що ви можете. А дитина отримала те, що він міг отримати. Як пише Ліз Бірбео, «Діти прийшли в цей світ, щоб прийняти свої уроки. й

Чому дівчина повинна бути дочкою мами і хлопчиком бути сином тато?

Я не погоджуюсь з цим, і я спробую пояснити чому. Давайте подивимося на розвиток хлопчиків і дівчаток в сім'ї.
Хлопці, народжені, перші роки життя «в материнській сфері». Його завдання - дізнатися це дуже довіра: світ, життя. А тоді, коли він повинен (для його нормального розвитку) піти до батька. А бути в його царстві. Подача на чоловічу силу, чоловічу енергію, вивчення чоловічих моделей взаємодії з світом та життям. І ось, як кажуть, влада матері необмежена. Тільки вона, в її серці, може або звільнити дитину до батька і дати йому шанс на нормальний розвиток, або тримати його з нею - вічний "момний син". І дитина, якщо він відчуває заборонену або небажану матір'ю, звичайно, не буде йти там, до батька. Тому, глибоко вниз, найголовніше, маленька людина хоче, щоб зробити маму щасливою, щоб зробити її щасливою.

Зрозуміло, що батько повинен бути готовим прийняти сина. І якщо він готовий, батько, як він не має проблем з хлопчиками.

Коли хлопчик наповнений чоловічою енергією, він зазвичай не потрібно залишатися поруч з батьком. За деякий час він ще в батьківській системі з певною кількістю незалежності. І він виходить з неї, ставши вільним і незалежним чоловіком, готовий вибрати і побудувати свої стосунки.

Ситуація з дівчатами дещо відрізняється. На початку дівчині народжується і є «у материнській сфері». Потім, таким же чином, дівчина повинна «з батькам» (мами необхідно «летіти» і батько повинна «прийняти»).

Тут багато в чому залежить не тільки від «вилетіли йдуть» матері, а й на готовність батька до «приймання» дочки. Іноді батьки мають проблеми з цим.

Якщо все добре, то після того, як дівчина є «федуванням» з любов'ю, увагу батька і батькової енергії, вона знову, вже трохи в різному обсязі, варто піти в матір. Вже навчатися від неї, як стати жінкою.
Якщо дівчина застрягає з татом, ми отримуємо класичний «тато дочка» – дівчина з досить вираженими чоловічими енергеціями (і з позовом до домінування в відносинах).

Якщо дівчина сміливо відокремилася від батька і трималася в галузі її матері довгий час, дізнаючись бути жінці, потім вона відокремлюється від матері, тому немає більше необхідності. На жаль, вона може залишатися в батьківській системі, але потім вона також виходить з неї, стати безкоштовною жінкою і готовий створити щасливі і гармонійні відносини з людиною, яка однаково гармонійна і відокремлена від батьківської системи.

Що відбувається, коли хлопчик є сином матері і дівчина є дочкою батька?

Скоріше, це не добре. Дівчина переважає чоловічими енергіями, зазвичай вона може мати багато чоловіків, можливо, це добре для своєї кар'єри, бізнесу, але в її особистому житті вона чекає певних пасток. Хто обирає свій партнер? Вона не зможе вибрати нормальний, повністю відокремлений від батьків, він не зацікавить її. Чому є ще один чоловік в сім'ї? Він сам чоловік. У разі розвитку таких відносин вони будуть вичерпані, буде постійна боротьба за керівництво, і як показує практика, ці відносини будуть скороченими.
Відповідно, вибір, що вона залишається з «момним сином», над яким вона з радістю візьме на себе свинець і по батькові. Але вона завжди буде незадоволена відносинами: «Що я отримав, не людина, але ганчірка, ні ніготь, не змішувати, і т.д.

Що поганий для чоловіка бути «молодим сином»: не ініціатива, чекаючи інструкції з жінки? Так, звичайно, він може бути відповідальним, нехай жінка веде себе, бути хорошим домовласником, і принести всі гроші в будинок, але проблема, може бути щаслива жінка? І це питання для себе жінки. Чи може вона поважати його? Перш за все, я говорю про внутрішню повагу, коли жінка говорить сама: «У мене є найкраща людина у світі зі мною». Якщо ви сказали себе інакше, що ви робите поруч з цією людиною?

Що робити з тими, хто більше 30 років, і вони ще сини матері та дочка батька? Чи є надії на щастя?

Надія для щастя може бути і завжди повинна бути. Головне, щоб зрозуміти, що якщо ви є «дочкою папки», то в довгострокових відносинах з вами може бути тільки людина цього типу. На жаль, він, ймовірно, «Мати сина». Ви підсвідомо хочете і готові вести, він підсвідомо хоче і готовий до керівництва. Добре, робити це мудро. Сприяє висоті кар'єри, бізнесу, політики. З повагою, Критики не змінять нічого.

Всі, особливо хтось поруч з нами, це наше дзеркало. У сенсі, що показує нас самі. Наші почуття Не думайте, що «Я відчуваю, що так як він є». Ні, він точно протилежний. У вас є ці почуття, і ви привабили людину, яка показує вам себе. Зміна партнера, без внутрішніх робіт, нічого не вирішує.

Якщо ви хочете змінити, починайте з собою. Ви зміните і ваші оточення зміняться. Тоді буде людина, з якою будуть можливі інші відносини. Якщо ви дійсно хочете щасливого, більш гармонійного, більш процвітаючих відносин, стати ще одним.

Ведуться час і робота над собою. Або, можливо, допомога фахівців. До вас. Найголовніше — визначення і готовність змінити життя. Видання

Інтерв’ю з психологом Сергієм Маскіним, підготовленим Тетяна Дзюцевою

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: womancosmo.ru/gosti/mamenkiny-synki.html