Грир Даль. Печиво зробило його мультимільйонером за шість місяців

Почати.У 1975 році Григорій Даль, потім менеджер з обслуговування клієнтів в рекламній агенції, почав продаж каміння, які швидко перетворили його в мультимільйонер. Такий величезний прибуток ще більш вражаючий, враховуючи надзвичайно низьку вартість цього продукту, і що він взяв лише за шість місяців.

ПЕТ каміння продається за $ 3,95 заготовки, і за грубими оцінками, Dal продається більше 5 мільйонів каменів за 6 місяців. У той же час кожен камінь коштує йому кілька центів, а виробництво супроводжуючих упаковок і ручних виробів при сипучих витратах менше 30 центів за пару. До вартості додали ще 65 центів. Таким чином, прибуток Даль на кожному камені склав 3, а за 6 місяців 1975 року заробив понад 15 млн. дол., сьогодні ця сума становить приблизно 56,166,419.02 дол. США.

Гірський Даль, винахідник домашніх каменів

Заземлюючий продукт Дала був звичайними гальковами, які він придбав з постачальника будівельних матеріалів, а потім продається як живі домашні тварини. Ідея прийшла до нього, він сказав, що через складність, метелик і витрати, пов'язані з домашніми тваринами, такими як коти і собаки.

Маркетинг

Стартував компанію Rock Bottom Productions. Камені були імпортовані з Росаріто Пляж, Бая Каліфорнія, Мексика. Упакування каменів входить «Для догляду» і виглядала як картонна коробка для перевезення домашніх тварин. Інструкція, що міститься в інструкції з догляду за домашніми тваринами та рекомендаціями щодо підготовки - як навчати його до різних команд: "справа", "справа", "ди", "швидкий", "до мене".

Як навчити камінь атакувати

Покупці

В рамках маркетингової стратегії «Даля» було зауважити, що камені можуть бути більш веселими, ніж ми можемо уявити. Він переконаний покупців, що ці камені підтримують цю заяву за своїм існуванням, і чітко демонструють, що це не сам об'єкт, який приносить радість дитині в межах нас, але ідея його. Найпопулярніші в нашій ніші, створеній силою уяви. Вправа для розуму - це те, що задоволення.

Ідея досить розумна: якщо ви витрачаєте свій відпочинок таким продуктивним і ефективним способом, це може стати більш корисною для нашого розуму, в тому числі з профілактичною точкою зору, ніж навіть найсучасніші психологічні процедури. Ті, хто купив ці незвичайні домашні тварини, часто дадуть їм імена, спілкуючись з ними, піклуючись їх, і намагаються навчити їх простими хитрощами.

Домашні камені продовжують жити

На відміну від більшості вхідних хобі, камені для домашніх тварин продовжують жити, і є навіть рехірургія їх онлайн. Є свої меморіальні сторінки і подвійні. Ви все ще можете купити один, хоча нові виробники дали йому новий вигляд. Звичайні сірі камені тепер практично не продаються. Вони пофарбовані, пофарбовані і прикрашені різними способами, що дає їм більшу індивідуальність, ніж створення Dal може запропонувати. Ви можете придбати камінь, на якому буде написано ваш план життя, або камінь, який буде індивідуально забарвлений в пам'ять улюбленого улюбленця або просто камінь, позбавлений будь-яких нагадок минулого, щоб сформувати ідею його у вашій уяві.

Найбільша колекція золотих каменів

р.

Вирощені камені з домашніх тварин

Lesley O'Doherty має найбільшу колекцію каменів для домашніх тварин у світі. Вона почала збирати їх у віці 6 років, коли вона отримала свій перший камінь як день народження від матері. «Я точно пам’ятаю, коли це сталося. Я був просто незрівняний всі мої подарунки і думав, що це було все, коли мій мама подала мені невелику коробку, яка містила мій перший камінь, вона сказала Rock Collection Magazine в 2005 році. "Я назвав його Олесами."

Leslie зберігає свою колекцію в сейфі, тому що вона вважає, що домашня тварина кам'яний бізнес очікує новий бум, і вона має кілька "спеціальних штук", які вона сподівається, може бути гідним.

Multimillion-dollar ідея

Ідея Даля була простою, ефективною та надзвичайно успішною, такими як Капуста Patch Kids hoop та лялька (лялька, яка стала популярною в середині 80-х років тому, що кожна індивідуальна лялька була різною, кожна з її обличчя, одяг, ім’я та навіть «сертифікат». Відродження домашніх каменів надихає створення ще мільйона ідей. Як показує Даля, все це займає хорошу ідею, чіткий план, тверда робота і хороший маркетинг. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.diggreader.ru/2007/08/29/kamni-pitomtsyi-sdelali-ego-multimillionerom-za-polgoda/