Почати.У 1975 році Григорій Даль, потім менеджер з обслуговування клієнтів в рекламній агенції, почав продаж каміння, які швидко перетворили його в мультимільйонер. Такий величезний прибуток ще більш вражаючий, враховуючи надзвичайно низьку вартість цього продукту, і що він взяв лише за шість місяців.
ПЕТ каміння продається за $ 3,95 заготовки, і за грубими оцінками, Dal продається більше 5 мільйонів каменів за 6 місяців. У той же час кожен камінь коштує йому кілька центів, а виробництво супроводжуючих упаковок і ручних виробів при сипучих витратах менше 30 центів за пару. До вартості додали ще 65 центів. Таким чином, прибуток Даль на кожному камені склав 3, а за 6 місяців 1975 року заробив понад 15 млн. дол., сьогодні ця сума становить приблизно 56,166,419.02 дол. США.
Гірський Даль, винахідник домашніх каменів
Заземлюючий продукт Дала був звичайними гальковами, які він придбав з постачальника будівельних матеріалів, а потім продається як живі домашні тварини. Ідея прийшла до нього, він сказав, що через складність, метелик і витрати, пов'язані з домашніми тваринами, такими як коти і собаки.
МаркетингСтартував компанію Rock Bottom Productions. Камені були імпортовані з Росаріто Пляж, Бая Каліфорнія, Мексика. Упакування каменів входить «Для догляду» і виглядала як картонна коробка для перевезення домашніх тварин. Інструкція, що міститься в інструкції з догляду за домашніми тваринами та рекомендаціями щодо підготовки - як навчати його до різних команд: "справа", "справа", "ди", "швидкий", "до мене".
Як навчити камінь атакувати
ПокупціВ рамках маркетингової стратегії «Даля» було зауважити, що камені можуть бути більш веселими, ніж ми можемо уявити. Він переконаний покупців, що ці камені підтримують цю заяву за своїм існуванням, і чітко демонструють, що це не сам об'єкт, який приносить радість дитині в межах нас, але ідея його. Найпопулярніші в нашій ніші, створеній силою уяви. Вправа для розуму - це те, що задоволення.
Ідея досить розумна: якщо ви витрачаєте свій відпочинок таким продуктивним і ефективним способом, це може стати більш корисною для нашого розуму, в тому числі з профілактичною точкою зору, ніж навіть найсучасніші психологічні процедури. Ті, хто купив ці незвичайні домашні тварини, часто дадуть їм імена, спілкуючись з ними, піклуючись їх, і намагаються навчити їх простими хитрощами.
Домашні камені продовжують житиНа відміну від більшості вхідних хобі, камені для домашніх тварин продовжують жити, і є навіть рехірургія їх онлайн. Є свої меморіальні сторінки і подвійні. Ви все ще можете купити один, хоча нові виробники дали йому новий вигляд. Звичайні сірі камені тепер практично не продаються. Вони пофарбовані, пофарбовані і прикрашені різними способами, що дає їм більшу індивідуальність, ніж створення Dal може запропонувати. Ви можете придбати камінь, на якому буде написано ваш план життя, або камінь, який буде індивідуально забарвлений в пам'ять улюбленого улюбленця або просто камінь, позбавлений будь-яких нагадок минулого, щоб сформувати ідею його у вашій уяві.
Найбільша колекція золотих каменів
р.
Вирощені камені з домашніх тварин
Lesley O'Doherty має найбільшу колекцію каменів для домашніх тварин у світі. Вона почала збирати їх у віці 6 років, коли вона отримала свій перший камінь як день народження від матері. «Я точно пам’ятаю, коли це сталося. Я був просто незрівняний всі мої подарунки і думав, що це було все, коли мій мама подала мені невелику коробку, яка містила мій перший камінь, вона сказала Rock Collection Magazine в 2005 році. "Я назвав його Олесами."
Leslie зберігає свою колекцію в сейфі, тому що вона вважає, що домашня тварина кам'яний бізнес очікує новий бум, і вона має кілька "спеціальних штук", які вона сподівається, може бути гідним.
Multimillion-dollar ідеяІдея Даля була простою, ефективною та надзвичайно успішною, такими як Капуста Patch Kids hoop та лялька (лялька, яка стала популярною в середині 80-х років тому, що кожна індивідуальна лялька була різною, кожна з її обличчя, одяг, ім’я та навіть «сертифікат». Відродження домашніх каменів надихає створення ще мільйона ідей. Як показує Даля, все це займає хорошу ідею, чіткий план, тверда робота і хороший маркетинг. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.diggreader.ru/2007/08/29/kamni-pitomtsyi-sdelali-ego-multimillionerom-za-polgoda/