281
Топ 15 хитрощів з психології, які корисно знати
1,1 км Коли група людей сміється, кожен інстинктивно дивиться на людину, яка любить найбільшу (або на людину, яка хоче розглянути близьку людину). 2. Коли ви повинні зробити те, що особливо відповідає або вимагає концентрації, в слово, що, як правило, робить вас нервом, ви повинні спробувати жувальної гумки або навіть їсти щось. Це пов'язане з почуттям безпеки, оскільки ми зазвичай їсти, коли ми не загрожуємо. 3. Якщо хтось сердитися з нами, і ми керуємо залишатися спокійним, то гнів, ймовірно, ескалувати. Ця людина пізніше буде захоплена своєю поведінкою. 4. Якщо людина відповідає питання тільки частково, або занадто евакуйно, не запитайте знову. Краще всього подивитися його в очах. Ймовірно зрозуміти, що ця відповідь не задовольняла співрозмовника, і продовжить говорити. 5. Висловлення обличчя, виходить, не тільки може бути наслідком почуттів, але і викликати ці почуття. Відповідність працює практично бездоганно, тому ті, хто хоче відчувати себе щасливим, повинні посміхатися як часто, так і в цілому. 6. Краще не використовувати фрази, такі як «Я думаю» або «Я думаю» у виступі або листи. Вони самовипадкові, але дають слова відтінок невизначеності. 7. До важливого інтерв'ю, корисно уявити, що ми маємо тривалий час тісну дружбу з інтерв'ю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. (Доггі завжди роблять цей трюк.) 9. Люди, як правило, приймають меншу користь після відмови. 10. Багато корисної інформації можна витягувати, звертаючи увагу на позицію ніг співрозмовника. Якщо, скажімо, шкарпетки його взуття шукають в протилежному напрямку від нас, це зазвичай означає, що людина хоче закінчити розмову якомога швидше. 11. Багато хто з нас взяли участь у зустрічі в ситуації, де з’явилася причина очікування гострої та неприємної критики. У таких обставинах краще сидіти поруч з цією особою. Практика показує, що він втратить всі свої бродіння і намір атакувати, або принаймні буде набагато м'якше. 12. Більшість людей не відрізняють шкідливість від простої впевненості. Якщо ви навчитеся показати впевненість у всьому появі, люди прийдуть до нас. 13. Хороший наконечник для тих, хто працює в сфері обслуговування, щоб підвісити дзеркала за спину. Люди будуть мати набагато більш правильно, тому що ніхто не любить бачити себе дратівливими і сердитися. 14. Дуже корисною звичкою можна помітити колір очей людини при знайомстві. Він несвідомо відчує симпатію для нас через злегка витягнутий контакт очей. 15. Зайдіть на першу дату, дуже доцільно взяти свій партнер на деяке захоплююче місце. На жаль, позитивні емоції з цієї зустрічі будуть асоціюватися з нами. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.psychology-age.ru/ 2014/10/15.html