Енергетика Вампіри в Інтернеті

Є багато часу, але я думаю, що мало хто не погоджується з мною, що сьогодні інтернет є одним з основних.

На сьогоднішній день багато людей витрачають багато часу спілкування в соціальних мережах часто більше, ніж в реальному житті, забуваючи, що таке спілкування загрожує різноманітними психологічними проблемами.

Ми вже говорили про енергозберігаючі в реальному житті. Тепер ми будемо говорити про новий вид енергії вампірів, які з'явилися порівняно недавно - віртуальні вампіри.

Світ Широкий Веб-сайт є повною з тих, хто блукає по різних сайтах, залишаючи тут і є агресивні коментарі – якби хтось десь реагує, ви можете зчеплення і перезаряджання, годування – тому що енергетичні вампіри (на інтернеті вони іноді називаються «прогулянками») можуть взяти енергію з відстані.

Відрізняються агресивною поведінкою, прагнуть розпочати аргумент, небезпечний, ізольований, нагрівати атмосферу. Ця поведінка свідчить про те, що людина ледь, позбавлена уваги, невиліку себе, є власником багатьох психологічних комплексів. В результаті він накопичує агресію, яку він прагне викинути в Інтернет, особливо з тих пір, на відміну від реального життя, Інтернет надає анонімність, тому вампір не соромиться виразів і в будь-який спосіб стверджує себе за рахунок приниження інших. У зв'язку з тим, як додано ще один коментарний коментар, вам сподобається реакція його потерпілого і живить її емоції, якщо людина відхилена ним буде прагнути захистити себе від нападів і захищати свої погляди.

Залишити коментар або відгук про те, що псує настрій протягом тривалого часу - як бути з ними?

Ви можете відповісти в той самий стиль, ви можете перевести в жарт, ви можете відповісти на смертельно полум'я і дружній, але краще, щоб ігнорувати і не відповісти на всі. Я сам половив в цю пастку кілька разів. І я знаю від досвіду, скільки енергії йде в мислення про гідні, але правильні відповіді, щоб не натрачати на рівень того, хто провокував вас. Але енергетична вампір досягає точного виходу енергії! Так чому б він грати разом? Чому час відходи, енергія, енергія, нерви і годувати його енергією ваших емоцій? Пам'ятайте, що з іншого боку монітора є нещастям, неправдивою особою, яка зупиниться на атакі, тільки якщо ви зупините відповідь на його атаки.

Зустріч з віртуальним вампіром завжди неприємний, але ... ви можете отримати деякі переваги від спілкування з ним. У той факт, що якщо ми відключені своїми коментарями і коментарями, якщо ми відреагуємо болісно до них, то вони доторкнулися наших нервів, і тим самим допомогли нам бачити вразливі, слабкі точки, які можуть і повинні працювати з. Ми вдячні за це. Крім того, це своєрідна підготовка. Уміння не прикріпити занадто багато важливості атаки абсолютно незнайомця можуть бути корисні в реальному житті: ця можливість дасть вам можливість заспокоїти до перегружень і енергії вампірів, які з часом зустрічаються в реальному житті.

І нарешті я хочу нагадувати вам про хорошу стару правду: чим менше ви відреагуєте на грубість, устілки, незначні ін'єкції і атаки, тим менше має агрегатор.

Подбайте про себе! Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: v-garmonii-s-soboi.ru/energetika-cheloveka-2/energeticheskie-vampiryi-v-internete