Коли ви занедбали дитину

Як тільки ми приносили наш новонароджений будинок доньки, її старші брати були першими, щоб розповісти мені, що вона була кричуща, примішуючи, або пахнуть підозріло: «Мама, хтось потребує тебе». Дитина кричить. Або я сидів на момент, знаючи, що дитина почала прокидати. «Мама, мені потрібно!» Доброго дня! Я отримую! Не кажучи вже про те, що потреби новонародженого бліду порівняно з потребами двох маленьких хлопчиків.

Хтось завжди повинен їсти, хтось завжди потребує пов'язки, дати інший носок, покласти кубики льоду в воді, дати новий загін Boy Scouts, протирати snot, hug, розповісти історію, поцілунок. Коли я думав, що день ніколи не закінчиться, і монотонний стан «необхідний» може фактично зробити свою роботу і негативно вплинути. Тексти пісень, а це означає: Але раптом це застрягти мене так: вони потрібні мені. Не всі інші. Не будь-яка інша людина в світі. Вони хочуть мати маму.

І я змогла прийняти той факт, що мама означула, що я ніколи не був час, швидше я зміг знайти своє місце і знайти миру в цій божевільній расі на цьому етапі мого життя. І я зрозумів, що «мама» був мій обов'язок, мій привілеєм і моїй честь. І я готовий бути там, де я потрібен, в будь-який час дня або ночі.

«Мама» означає, що я просто кладаю дитину після годування 4 ранку, а потім мій трирічний син мав кошмар. «Мом» означає, що я виживаю на каву і на що дітям не їсти. "Мама" означає, що мій чоловік і я не маю часу говорити нормально протягом тижнів. «Мама» означає, що я кладаю свої потреби перед власним мисленням. «Мом» означає, що мій організм болить, і мій серце сповнене любові.

Я обов'язково прийде день, коли мені не потрібно. Ми з радістю проведемо в життя. І я сидю наодинці в деяких годуючих будинку (текст написаний Американським, в Америці годуючих будинків дуже добре і витрачаючи старий вік є нормальна практика - близько ред.) і дивитися своє тіло разом. І тоді мені не буде. Мапа Я не буду тягаром.

Звісно, вони відвідають мене, але руки більше не будуть їх вдома. І мої поцілунки не будуть загоєння для них. І не буде більш маленького взуття, щоб протирати бруду. Ви не повинні носити ремені для сидіння в машині. Я прочитаю історію сну для себе, сім разів поспіль. І я не збираюсь, щоб зробити все більше проривів. Наповнювачі можуть бути не тільки рюкзаки, а й рюкзаки. Тексти пісень, а це означає: І я впевнений, що мій серце буде так, щоб почути ці крихітні голоси, викликаючи мене, "Мама, хтось потребує вас!"

І тепер я знаходжу ці мирні годівлі в 4 ранку в нашому маленькому затишному дитячому прекрасному. Ми сидимо у власній гнізді лаванди на могутній дубовому дереві. Спостерігаємо, як тихо сніг падає, і як проходить глотку по плоскому білому полотні. Просто мені і мій малюк, це ще темний і тихий в районі. Тільки ми сидимо і стежимо за блідо-місячним підйомом, а тіні танці на стінах дитячої. Вона і я є єдиною з нас, яка може почути сова на відстані.

Я породила її так, щоб вона була знову. Я вихований і втомився, але це добре, вона потребує мене. Просто мені. І, можливо, мені це теж. Бо вона робить мене мамою. Одного разу вона спить всю ніч. Одного разу я буду сидіти в колясці без одного в руках, і снию тих спокійних ночей в дитячій. Про те, що вона потребує мене, і там були тільки два з нас у світі.

Чи можу я насолоджуватися тим, що мені потрібно? Іноді – звичайно, але часто він дуже втомився. Захоплення. Але ви не маєте нічого спільного. Це обов'язок. Бог зробив мене матір'ю. Це позиція, яку я мав на меті до тих пір, поки я зрозумів.

Понад три дні вихідних, мій чоловік не міг вірити вуха, як часто наші хлопці скажуть, "Мама". Мама, мама! «Я завжди люблю це?» він запитав, не ховавши його жаху і симпатію. - Так, весь день, щоденно. Це моя робота. І я повинен визнати, що це найважчіша робота я коли-небудь мав.

У минулому житті я був менеджер ресторану в дуже популярному ланцюжку в штаті Флорида. У 19:30, в суботу вночі я стояв на поході нескінченного потоку пластин, а раптом влада вимкнула ... але це нічого не в порівнянні з чим відбувається вдома в 17:00. І вірити мене, клієнти в South Florida важче, ніж будь-який інший. Але це подарунок у порівнянні з моїми безсонніми, невисокими хлопчиками.

У мене є час. Про себе. Тепер буде приємно робити трохи нігті. Моя лата не підходить для мене. Я не знаю. Не можна брати душ без аудиторії. Я почав використовувати крем для очей. Я більше не маю чекаю посвідчення особи. Це доказ мого материнства. З того, що хтось потребує мене. Зараз, хтось потребує мене весь час. Так само як останню ніч...

На 3 м. Я чую трамплінг невеликих ніжок – хтось надходить в мій номер. Я все ще і можу ледь дихати. Нехай він повернеться до кімнати. Так!

"Мама!"

«Мом!» голос трохи гучний.

"Так," Я ледве вуса.

Він падає безшумним, очі блимає в димному світлі.

"Я люблю тебе."

Це, він пішов. Повернувшись до свого приміщення. Але його слова ще повісили в прохолодний нічний повітря. Я хотів би зв'язатися з ними і взяти їх, я б захоплю ці слова і тримати їх в грудях. Його тихий голос виводить кращі слова в світі. Я люблю тебе. Посмішка торкає губи і я повільно дихає. Я майже не боїться пам'яті. Я повертаюся до сну і його слів оселилися в серці.

Один день цей маленький хлопчик стане вирощеним людиною. І він не згасає таких солодких слів, щоб мене знову в зайнятий час. Я чую роги автомобілів і мій чоловік Я спалю спокійно всю ніч без хвилювання про хвору дитину або крісельну дитину. Це просто запам'ятовується. Я пам'ятаю тих років, коли я був необхідний, і він був виснажений, але недовгове.

Хочемо зупинитися про те, як «один день» речі стануть простіше. Оскільки правда, так, це може бути простіше, але це ніколи не буде краще, ніж сьогодні. Сьогодні, коли я вкрита в сні і дролі маленьких хлопчиків. Сьогодні, коли я насолоджуюсь маленькими руками, обгортаючи шию. Це ідеальний сьогодні. Одного разу у мене є педикюр, і я зможу душу самостійно. "Одній день" Я отримую себе. Але сьогодні я даю себе іншим, я втомився, я всі брудні, але я люблю так багато, і тому я повинен знову піти. Хтось потребує мене. Подати заявку

Найпопулярніші твори Alena Gasparyan

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.pravmir.ru/kogda-vyi-smertelno-ustali-ot-svoego-rebenka/#ixzz3CiMLKqpC