337
Команди 104-річного шавлія Андрія Равена: як жити в здоров'ї і радості
Доброго дня! Кожна думка – це персональний досвід, кожен висновок – перевірений часом.
Виняток з книги Багато літніх. Хороші літо. Команди 104-річного шавлія Андрія Равена для довгого і радісного життя.
1,1 км Дізнайтеся, щоб побачити все життя навколо і насолоджуватися все – трава, дерево, птахи, тварини, земля, небо. Ви дізнаєтесь, що ви не знайдете у книгах. І ви побачите в них, і поновите.
2,2 км Прийміть його на замовлення, щоб стояти босоніж на землі не менше декількох хвилин в будь-який час. Подаруйте тіло землі перед нею дзвінки.
3. У Дивитися шанс бути водою. Зняти втому, очистити ваші думки.
4. У Пити чистою водою, де можна без очікування. Це перша медицина. Де доля не під керівництвом мене, я раніше шукав добре, навесні. Не пити солодку і солону воду з пляшок. Перші їсти печінку, другий заблокувати судини.
5. Умань Щодня слід овочувати на столі. Неприємні овочі, які зігріваються і заповнюють сонцем. У першому місці - буряк, немає кращого харчування на землі. Потім - квасоля, гарбуз, ягоди, морква, помідори, перець, шпинат, салат, яблука, виноград, сливи.
6. Жнівень Ви можете їсти м'ясо, якщо ви хочете. Але рідко. Не їсти свинину, вона не відправила одну людину на наступний світ. Але тонка скибочка жиру буде добре. Але не курити його. Навіщо використовувати смолу ...
7. Про нас Погана їжа - ковбаса, смажена картопля, печиво, солодощі, консервована їжа, маринади. Мої продукти харчування зернові, квасоля, зелень. М'ясо хижаки - ледачий креветка, ліза. На овесі весь день загинув кінь. Локуси харчуються травою від влади літати.
8. У Добре в ручному, але часто. З'їсти менше, пити багато води і компотів, їсти грубу їжу і сирі овочі. Від четверга ніч до п'ятниці, я нічого не їсти, але пити воду.
9. Навігація Кріплення є найбільшою грацією. Ніщо зміцнює або молодить мене, як швидко. Кістки стають світлими, як птах. І серце весело, як хлопець. З кожним великим постом я отримую кілька років молодшого.
10. Сонце піднімається і наборів для вас. Робота сперечається після сходу. Ви звикнете до неї, і ви будете сильнішими в організмі і здоровими духами. І мозок відпочиває краще і полегшує в вечірній сонці. Що таке монахи і воїни. А мати потужність, щоб служити.
11. Доброго дня, щоб кров освіжає голову і обличчя. Поганий сон після їжі, тому що після того, як кров стає густим і жиром на судинах.
12. Сидіння менше, але спати більше.
13.00 р. Намагайтеся бути більш відкритим. Вчити себе жити в прохолодному приміщенні. Досить, що ніжки і руки теплі, але голова охолоне. Тіло з'єднувачі і віки з підігрівом. В Уссурійському лісі я знав старої китайської людини, яка завжди носила бавовняну одяг, але майже ніколи не попадала в хата.
14. Зміцнюють слабкий, filthy body з травами. Чудова трави, ягоди, листя, смородини гілки, малина, пара полуниці з окропом і пити весь день. Зима дуже вигідна.
15.00 р. Не забудьте горіхи. Горіх схожий на наш мозок. Це сила мозку. Добре споживати чайну ложку горіхової олії щодня.
16.00 р. Будь-ласка, вважатися з людьми. Кожен з них, навіть порожній, може дізнатися щось. Не робіть своїх ворогів або друзів. А потім ви не отримаєте ніяких труднощів від них.
17.00 р. Що потрібно для вас. Просто вивчіть, щоб почекати волого. Що ви не повинні мати і не повинні чекати. Нехай душа буде світлом.
18 років Не вірити в преюдикти, зірочки, не вдаються до магії. Зберігати серце і душу чисто.
19.00 р. Коли ви відчуваєте себе погано, ви повинні пройти багато. Краще поле, ліс, над водою. Вода перенесе вашу сумність. Але пам'ятайте: найкраща медицина для тіла і душі - це швидке, молитва і фізична робота.
20. Перемістити більше. Камінь, що розгортається, моху не переросла. Затирка зберігає нас на землі. Не відвертайте від них, але не дайте їм домінувати. Не боїться розпочати навчання нового бізнесу – ви поновите себе.
21. Я ніколи не був в курорті, і я лежав в неділю. Мій відпочинок - це зміна професії. Нервовий відпочинок при роботі рук. Корпус будує міцність при роботі голови.
22. Не запитайте занадто багато. Запитати великий. І ви отримуєте менше.
23. Не намагайтеся отримувати прибуток від усього, але намагайтеся бути корисними. Вино, що не віддаляє від народження, незабаром висохнуть.
24. Не буде зубної щітки і муки, але бути життєрадісна.
25. Не пропустіть! Вішний здобич є більш хитрощим і в'яленим, ніж добре в'ялена людина. З часткою дат і скорботою вина, римські легені лягли в повному боєприпасі 20 кілометрів, збиті в ворожі ранги і боролися за півдня без переспів. І з сати і дебаучері патріархів Римська імперія впала.
26. Після вечері я прогуляю по саду на півгодини.
27. Коли їсти їжу, не пити його. Не пити до або після їжі.
28. Для того, щоб не піти з дитиною в лікарнях і аптеках, під рукою його над природою. З молодого віку вчиться ходити босоніж на землі. Це найсильніший темп. Дитина спалюється на сонці - це принесе користь, трохи булоп або ант - також добре, вішалка з кропивками, вкрита в прохолодній воді, подряпатий гілочками, ate скашеня в саду - потім він став загартований від недуг, став міцним тілом, міцним духом.
29. Коли ви порізати овочі ножем, вони втрачають деякі з них земної енергії. Краще їсти їх і варити їх цілком. Цибулю в два рази корисно, якщо подрібнюється руками або дерев'яний планк.
30. Ви не повинні пити чай. Для мене найкраще пиво від молодих груших гілок. Цей чай дуже ароматний і лікувальний. Знімає біль і запалення суглобів. А кава, чай, цукрові напої, пиво підмінюють серцем.
31. Якщо ви втомилися, є слабкість, заспокоєння, просто дайте фізичне тіло. Зробіть свою їжу простіше. Для цього необхідно їсти одну страву протягом дня. Наступний день, інше блюдо. принаймні на тиждень або два.
32. Ви хочете залишатися молодим і жити довго? Після тижня влаштуйте горіх і яблуко день. З ранку варіть 8 яблук і 8 горіхів. Про кожну 2:00 з'їсти одне яблуко і горіх. Тримайте живіт вдень.
33. Коли ви відчуваєте, що тіло швидко втомився, що все подразнює вас, роботу, так як кажуть, випадає з рук - це засіб: потрібно взяти моркву два-три рази на день. Так рекуперувати.
34. Я варю гарячих страв тільки 1-2 рази, їжа повинна бути свіжим.
35. Щоб уникнути застуди, не промийте гарячою водою, з'їсти горіхи і часник щодня, прогуляйтеся босоніж на кукурудзі, проколіться на підлозі і пропустіть багато.
36.00 Р Коли настає сезон ягід, можна заперечувати будь-яку їжу, але ягоди. Займіть не менше чашки щодня. Якщо зірки - очі неба, ягоди - очі землі. Не існує великих або великих. Кожен заповнить вас міцністю і здоров'ям - від вишні до кавуна.
37. У житті є внутрішнє почуття радості і чарівності.
38. Прийміть час для тиші, для спокійного, для душевної розмови з собою.
39.00 р. Що добре і що погано, нехай серце каже вам, а не людський роммер.
40. Не хвилюйтеся про те, хто думає і каже, що про вас. Будьте власним суддею в чистоті і гідності.
41. Не бійтеся на людей. Не судити їх. Кожна людина, яку ви пробачте, доповнить Вашій любов.
42. Якщо ваше серце сповнене любові, немає місця для страху.
43. Не змагайтеся з будь-яким іншим. До кожного себе. Краще дати в.
44. Погані не ті, хто мало, але ті, хто мало.
45. Не втрачайте своїх дітей або ж на них. В іншому випадку, раби будуть рости вгору.
46. Не сперечатися. Кожна людина має свою правду і власну репутацію.
47. Вони не навчають людей жити або що робити. Я ніколи не навчаюся, тільки раджу порадувати вас порадами.
48. Не думайте про себе як найрозумніші, ніж інші.
49.00 р. Не намагайтеся бути прикладом іншим. Шукайте приклад поруч.
50.00 р. Загоєна сила здорового сну. Але потрібно заробити його щодня з деякими роботами, зусиллями.
7 переваг
Один лікар задивив, що дав мені багато і хороших літніх людей. Я думав про це і написав його до нього на шматку паперу. Ось 7 речей.
1,1 км помірне харчування,
2. Постійна помірна фізична робота, звичаї багато.
3. У Очищення води і очищення повітря.
4. Сонце.
5. Умань Самоконтроль, самопідготовка.
6. Жнівень Відпочинок.
7. Про нас Вера.
7 основних речей, які потрібно знати:
1,1 км Знайти радість в цьому житті. Радість кожної хвилини ви отримаєте.
2,2 км Принесіть радість іншим. Щоб бути людиною.
3. Кування. Завжди. Всі, включаючи себе.
4. Відповідність. Щоб бути вільним від гріха і помилки.
5. Умань Лога. Обличчя та душа. (Не береться серйозно людей або самі.)
6. Дихання. Безкоштовно, глибоко і з задоволенням.
7. Сон. Я хотів би.
7 запечених страв
(Для чоловіка з вищевказаного не тільки як найкраща їжа, але і як медицина.)
1,1 км Кошик
2. Огірки і цибулю.
3. У Сурду.
4. Риба.
5. Умань Печера (молочна, гречана, кукурудза, квасоля).
6. яблуко.
7. Про нас Ягоди і горіхи.
7 витерті рідини
1,1 км Вода весняна.
2,2 км Зелений чай.
3. У Сік Грапе (винний).
4. У Чай з листя, гілочок і квітів ягід.
5. Умань Квас.
6. Жнівень Комот з диявола.
7. Про нас Капуста бринза.
До тих пір, як ви живете і вільні...
Ви босоніж, але попереду.
Хоча, але йти вперед.
Ніжна, але йти вперед.
Якщо ви зіткнулися з складним вибором або складним рішенням, з легкою душею виконайте своє вечори, то вранці, коли ви отримуєте, буде відповідь на вас. І це буде.
Якщо ви не знаєте, що робити, ви можете зробити щось.
Якщо ви боїтеся робити, не робіть це.
Але якщо ви робите, не боятися.
Не існує такої речі, як «поганий», без використання, порожня робота.
Якщо ви не знаєте, що робити, діють за бажанням серця, але не порушують заходи.
Не всі заперечення. Але все піддається наполегливості.
Ніщо неможливе для вас, поки ви живете безкоштовно.
Автор: Мирослав Дочине
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: ruslekar.info/Zapovedi-104-letnego-mudretsa-kak-zhit-v-zdravii-i-radosti-3182.html
НАСА фотографувала планету набагато більше, ніж Юпітер
Італійські уроки: аптечка лимона + рецепт торт