331
Два магічних слів, які змінюють життя
І це не «завдяки тебе» або «паразу», як ми навчимося дітям. Це слова «достатній» і «додатковий».
1,1 км Досить.
Почнемо з «дощом». Чому ми страждаємо в житті? Ми завжди відсутні. Відсутність любові, відсутність уваги, відсутність впевненості в собі та ін. Що робити, якщо, замість того, щоб зосередитися на дефіциті, ми почали думати про багатство? Всесвіт, Бог або Життя, як вам подобається, дає нам те, що ми думаємо про більшу частину дня.
Спробувати себе:
- У мене є багато вільного простору на дорозі!
- Я маю достатню красу, щоб бути впевненим у собі.
- Я досить креативна енергія!
- У мене є достатня впевненість в собі!
У вас є багато речей. Як тільки ви обпекли щось, відразу пам'ятаєте слово і нанесіть його на ситуацію. Зайдіть з цим словом і повторіть його регулярно або повісьте його у видатному місці.
Недолік не для вас! У вас є багато!
Ця ідея була надана книгою Дональда Вальша з Богом, яка обговорює ілюзію про відсутність.
2. Поклоніння.
Дякуемо! Якщо у нас немає чогось, то нам не потрібно, або ми вважаємо себе невигідним. Багато людей могли жити багато щасливих, більш успішним, і більш радісним життям, якщо вони тільки почали розвиватися впевненість і сказати: "Так, я гідний, я гідний всіх, що я мріяв. й
- Я гідний любові!
- Я заробив гроші!
- Я гідний задоволення, ніжність і прихильність!
- Я заслугаю машину!
- Я гідний чоловіка, який любить мене.
- Я заслугаю найкращого життя!
Повторіть до тих пір, поки ви вважаєте це і почнете дива.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Picture: fit4brain.com/9085
1,1 км Досить.
Почнемо з «дощом». Чому ми страждаємо в житті? Ми завжди відсутні. Відсутність любові, відсутність уваги, відсутність впевненості в собі та ін. Що робити, якщо, замість того, щоб зосередитися на дефіциті, ми почали думати про багатство? Всесвіт, Бог або Життя, як вам подобається, дає нам те, що ми думаємо про більшу частину дня.
Спробувати себе:
- Я маю достатню любов!
- Я маю достатньо грошей!
- Я маю достатньо здоров'я!
- Я маю достатньо щастя!
- Я маю достатню радість!
- У мене є багато вільного простору на дорозі!
- Я маю достатню красу, щоб бути впевненим у собі.
- Я досить креативна енергія!
- У мене є достатня впевненість в собі!
У вас є багато речей. Як тільки ви обпекли щось, відразу пам'ятаєте слово і нанесіть його на ситуацію. Зайдіть з цим словом і повторіть його регулярно або повісьте його у видатному місці.
Недолік не для вас! У вас є багато!
Ця ідея була надана книгою Дональда Вальша з Богом, яка обговорює ілюзію про відсутність.
2. Поклоніння.
Дякуемо! Якщо у нас немає чогось, то нам не потрібно, або ми вважаємо себе невигідним. Багато людей могли жити багато щасливих, більш успішним, і більш радісним життям, якщо вони тільки почали розвиватися впевненість і сказати: "Так, я гідний, я гідний всіх, що я мріяв. й
- Я гідний любові!
- Я заробив гроші!
- Я гідний задоволення, ніжність і прихильність!
- Я заслугаю машину!
- Я гідний чоловіка, який любить мене.
- Я заслугаю найкращого життя!
Повторіть до тих пір, поки ви вважаєте це і почнете дива.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Picture: fit4brain.com/9085