Чи можна дізнатися причини вашої хвороби без допомоги лікаря?

Станіслав Лем має дивну казку про чоловіка, праву половину життя якого мешкала. Його права рука могла б вдарити його «власниці», і його стопа може наступити на бос. Це незалежне життя руки і стопи дав героя багато проблем, поки він навчився спілкуватися з його невідомою правою стороною. А потім вони отримали краще.

"Доктор Хаус".

Ось як це було. Герой раптом помітив, що його руки барабани з пальцями не тільки з причини, але якось особливо. Як вона привертає увагу. Він виглядав тісно і зрозумілий, що його пальці були тисненням коду Морсе. Потрібні зв'язатися з ним! Як тільки герой зрозумів, він зміг повністю поспілкуватися з правою рукою, і поселити всі протиріччя, які виникнуть між ними.

Це історія. Ви думаєте, що це фантастично? Не всі. Людина постійно «підпис» про проблеми. Весь час. Люди не завжди чують ці сигнали. Або вони можуть почути, але вони не піклуються. Як героя Лева. Намагатися вгадати, що це не просто рухи пальців, але значуще мовлення, за допомогою якого організм намагається спілкуватися з її власником!

Відмінності перекладу

Якщо наші органи могли б поговорити, нам не доведеться вгадати. Що заважає йому висловлювати свої проблеми простим і зрозумілим мовою?

«Майстер, у мене є проблема. Чи можете ви піти, щоб постити час на початку сьогодні, тому що це важко для мене, щоб розбити нервові клітини пізніше?

Алас. Наше тіло не може говорити так добре. Він може тільки сигнал. Біль і нудота, сонливість, дискомфорт, голод, тяжкість в животі, і як. Ми можемо зрозуміти ці сигнали і приймати корисні дії, щоб полегшити наш стан. Але на цьому, на жаль, здатність організму «загальнити» власника вичерпається.

В інших випадках, коли хвороба розвивається безсимптомно (що відбувається в початковій стадії більшості захворювань), організм не підходить для того, щоб розповісти своє господиня. Як і хвороба крові. Чи болить кров? Про нас Вона хвора, але не болить. Біль є симптомом, симптоми є «мовою», в якому організм «запальки» його господареві. І якщо немає симптомів, то не існує «слова», з якими організм може спілкуватися її проблемою.

Щоб зрозуміти це, уявіть, що ви перебуваєте в незнайомій країні. Мова, яку ви звикли говорити, ніхто не розуміє. "Я сором'язливість, - ви сказали перед, і хто чув, що не має проблемного розуміння. «Я соромлюся», - кажете зараз, але люди цієї країни, здавалося б, ігнорувати вас, як вони йдуть про свій бізнес.

Що робити? Побачити можливість спілкування з іноземцями в іншому випадку. Ви можете зв'язатися з жестом. Ви можете переглянути книгу фрази. Ви можете вказати на знак, де проводиться відповідна картина. Ви не розумієте, але не існує іншого способу.

Так це тіло. Якщо він не має правих слів, щоб пояснити свою проблему, він буде шукати інші способи його майстерності.

"Блод з носа"

Людина говорить мову слів. Тіло говорить мову симптомів. Якщо немає симптомів, організм не може повідомити про своє завдання і вимушено використовувати фразубук. Іншими словами, тіло намагається спілкуватися з хостом на мові слів. Я не пропустив! Мова слова.

"Я все приховує." "Це в печінці". "Пориньте всю кров." "Зроблено до нудоти." "Ейс гранд." "Стилі гнів." «Діти (чоловік, робота) – головний біль.» "Подивитися волосся." "Подаруйте кісточку в горлі." "Я не хочу бачити (гору)." "Ви з'їли все більше." «Зробити до серця». "Подивитися анус." "Swallow resentment." "Спінхен". "Чи вона в стрічці."

Продовжити?

Вважається, що людина підсвідомо обирає слова (або фрази), які максимально точно описують його фізичний стан. Психологи називають ці фрази «список органів». Не обов'язково, звичайно, людина, яка має «нездужання», має деяке захворювання крові. Але якщо фраза повторюється постійно, варто звернутися до лікаря, адже ймовірність розвитку захворювання досить висока.

Інколи про хворобу ми розповідаємо про захворювання. Іноді це свідчить про причину захворювання. Ось реальний випадок: мій друг стрибнув на носі прищ, що він не міг подолати. Пробував всі гормональні мазі, почали частіше душити, мити обличчя милом і залити холодною водою. Немає результату.

Я був з дерматологами і косметологами - в варті. І так він сказав мені: Я підписала на сонячну енергію, я сподіваюся, що я заспівав трохи в два дні, і це не буде настільки помітним, тому що конференція на носі, і я все одно доведеться писати ці. . . ?

Прості можна легко перемогти за допомогою спеціальних примочок. Але якщо ваш ніс не дуже хороший, але конференція, то не допоможе. До конференції надходить, після чого косметична проблема вирішить себе. Такі цікаві речі іноді відкривають, якщо ви слухаєте виступ органів.

"Я дихає в сонці."

Ще одна можливість для тіла «репортувати» до хосту про проблеми сниться.

Вимова свідома, і це важко для людини припустити, що певні слова або фрази насправді говорять печінку або кров. Мрії різні. Мрії, на відміну від органної мови, не є продуктом свідомої діяльності, тому набагато легше для господаря, щоб вірити в секретний зміст і передбачуваний характер.

Сучасні дослідження підтверджують, що в сні можна знайти звіти про ознаки захворювання і симптоми порушення внутрішніх органів. Величезна робота в цьому напрямку робила лікар медичних наук Василь Миколайович Касаткін. Для більш ніж сорок років він був дослідженням снів, і виявив, що хвороба може «свіжити» до перших симптомів. Наприклад, гастрит може снитися через місяць до появи симптомів, легеневих і серцевих захворювань протягом декількох місяців, і злоякісної пухлини - більше року до його утворення! Чи можна ви уявити?

Захворювання визначається характерним змістом снів. Наприклад, у разі хвороби легенів людина сниться, що він потопає, що він затертий землею, він загострюється або отримує застрягти в вузьке отвір на рівні грудей.

Таким чином, сонний аналіз може виявити симптоми захворювання до тих пір, поки вони трапляються, що дозволяють ефективно запобігти або лікувати захворювання на ранніх стадіях її виникнення.

"Я хочу щось солодке."

У 1928 році психолог Clara Davies провів експеримент, в якому новонароджені немовляти ate виключно на волі. Немає ложки для мами. Не хочете їсти манну? І не Чи подобається він яблучний пюре? Нехай його їсти пюре. Загальна свобода вибору.

Коли завершився експеримент, Девіс проаналізував переваги смаку малюків і дізнався, що дитяча дієта була ідеально збалансованою.

Чому? Оскільки дитина (на відміну від дорослого) вибирає продукти виключно за смаком. Він не піклується про красиву упаковку, а не калорійність виробу. Він не знає, що продукт виглядає так, як це називається. Просто смак. І смакові відчуття повністю регулюється організмом, що посилює деякі відчуття і тьмяки інших за своїми потребами. В організмі потрібні вітаміни, білки, вуглеводи, жири, клітковина. І якщо щось відсутні, то вимога смаку змінюється так, що організм отримує поживні речовини, які він потребує.

Смак лікує ще одну велику можливість діагностувати і запобігти хворобі. Якщо сигнал смаку повторюється з проникною консистенцією (ви завжди хочете солоний, солодкий, кислий або пряний), він може бути не тільки сигналом, але і симптомом дефіциту деяких поживних речовин, які можуть призвести до серйозних захворювань. У разі дефіциту йоду, наприклад, розвивається гіпотиреоз (тиреоїдна хвороба). Так приділіть увагу Вашим «смаковим кісточкам»: вони допоможуть запобігти багато захворювань.

Автор: Віт Zeneve

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psyberia.ru/mindterritory/cause