Потужність тіла або чоловіка в разі

Читання Орвелл (так само зараз), я прийшов через причини, які були дивно переконливі з моїми думками про розум і тіло пізно. Здавалося б, до кого-то ці аргументи будуть здаватися деканатом, до кого-небудь ослабливим, і до кого-то непривабливий вірний християн. Я не можу бути чоловіком сильної волі, а не хочу бути вірним християном, так як сумний, як це для мене.

І я почав думати про те, що людина дуже залежна від свого тіла, і часто не розуміючи скільки. До болю, голоду, спрагу приходять. Дуже важко вдатися в рефлексії, молитві, благородних ідей, коли ви просто хочете піти в туалет. Або, наприклад, шлунок. Або коли ти спрагий.

Якщо ви не несете відповідальності за будь-який, якщо ви не хвилюєтесь про когось, ви можете легко піти за подвиг, ви можете припинити будь-які заради вашої ідеї - я просто залишаю думку про тілесний компонент, приміщення 101, який знаходиться всередині кожного з нас. Тіло активно і безповоротно диктує свою готовність до розуму, душі і всіх благородних почуттів і імпульсів людини.

Я знаю, що багато людей вдалося контролювати своє тіло, щоб підпорядкувати його причиною і буде, але я завжди думаю, про те, як мало таких людей в процентних умовах. І скільки тут залежить не від волі і причини, але від простих удач, від наданості. Я маю на увазі, що ви дали, що це написано для ведмедя і закінчення. Але що небезпечний і навіть небезпечний, ви відчуваєте, що ваше тіло змушує вас обманювати свої потреби, тому що він слабкий і вимагає догляду, особливого харчування, медикаменти та інші нещільно! Більшість мого життя витрачається на боротьбу з цим муфтою. Як сердитися Я, що ми так залежимо від тіла!

Але я був трохи відволікаюсь і відгулявся - Я можу говорити нескінченно про капелюхи мого тіла. Про біль. Біль і самотність, що завжди супроводжує його. Так, yeah, я буду окремо. Незалежно від того, як вони демонструють свою симпатію, незалежно від того, скільки вони хочуть полегшити біль, ви дійсно самотні. Ви можете відчути вдячність, ви можете відчути себе любов’ю та турботою про близьких, спілкуватися з «побратими в нещастях», але це все ще просто вікно в зовнішній світ від вашого особистого болю (на шляху, емоційно теж). Вікно в твердому коконі тільки ви всередині.

Ви коли ви хворіли? Не поширений холод, але щось серйозне. Дуже часто... Я думаю, що це вік. Я пам'ятаю перший раз, коли я був молодий. Тоді я мав дві діти в руках - дворічна дочка і малюк, і лікар сказав, що перед такими показниками вже було замовлено труни.

Я відчував знезаду, але не було Він не був натяком, а не був там будь-який страх або будь-який сенс ізоляції. Я був веселим, веселим і насиченим яскравими перспективами. Ви вмираєте з тими номерами, ви знаєте, перш ніж! Науза і погана голова - візьміть таблетку, лежачи, все пройде. По суті, ліки допоможуть нам. Побоюючись смерті завжди хтось інший. Але молодь для цього і юнацтва - вона має море на коліні, і будь-який біль і дискомфорт - це тільки дратівлива перешкода. Тепер біль, як фізична, так і емоційна, практично відразу ізолює від інших, а стіни кокону раз загущують.

Старший, рубець, хоча в теорії він повинен бути навпаки. А менше і менше хочуть поділитися своїми проблемами з іншими. Тексти пісень, а це означає: Це ваш біль і тільки ви можете вижити його. Будь-яка участь близьких людей в ньому не є актом самопізнання, насправді це просто безглуздий. Що означає для вашого чоловіка (або дітей) турбуватися про біль? Це буде тільки додати довге, для вас дуже добре, що це подобається, коли кохана людина хвора і ви не можете допомогти.

Так ви прогуляєтеся по вулиці, спілкуючись з друзями, навчаючи урок, посміхаючи, навіть насолоджуючись життям, і ви в коконі. Життя назовні, в розумінні, зупиняється на дотик. Ви дивитеся на людей і ви розумієте, що вони в різних проекціях, різному просторі. І в паралі - ви, біль і страх. Що, якщо це завжди болить, і ви точно знаєте, що краще? Ви завжди думаєте, що це буде гірше з часом? Єдиний спасіння Бога буде нестерпним без Хім. Досягнення Він, його присутність, скидання з життям.

Ви відчуваєте самотність ваших близьких, коли вони хворі. Ви з вашої антипіретики, відваром лікаря або відваром трави весь час відчуваєте, що ви відокремите від них стіною. Вікно відкривається, ви даєте чай або ліки, а вікно знову закривається. І на цьому боці стіни ви можете хвилюватися і хвилюватися, ви можете молитися, але ви не можете дійсно взяти на себе біль. Діти, однак, мають набагато тонший кокон, а іноді сильні голоди і торіонатні слова, зберігаючи їх від хворобливої самотності. Що робити з близькими і що робити з собою?

Я пам'ятаю останні місяці життя Дад. Я хотів його відволікати і заважати його (страшне слово, але що робити), внести його в загальну реальність, і він пішов в приміщення і лежав. «Ні, ні, що не боляче, - сказав він: «не торкаюся». І згорнув. Тексти пісень, а це означає: Є тільки ви і ваші болі, ваш страх. Що робити з ним, я особисто не можу думати.

Це почуття, що ви відокремили від інших, частіше, і не тільки через фізичні невідповідності. Будь-який нещастяний, будь-який жир дуже швидко змушує вас переростити оболонкою, навіть незважаючи на чутливість і чуйність інших. Коли Дад хворий, і я знала кінець, кокон виріс негайно. Я не був себе всередині, але вся родина була всередині. Але це відчуття, коли ви усвідомлюєте, що люди навколо вас живуть і можуть насолоджуватися життям ніщо, і у вас є абсолютно інша реальність. Хто знає, що кокон кожен з цих людей?

Головне питання, яке мене турбує, що робити з цим коконом, і найголовніше, варто робити щось з ним? Може бути нормальна і природна реакція душі, щоб бути самотньою, коли ви відчуваєте себе погано. І відчуєте в кінці, що ви не тільки, бо люблячий батько завжди з вами. Чи можливо це те, чому кокон дається? Ви не відчуваєте присутність Бога? й

Я не можу зробити висновки з моїх думок, для мене є тільки питання і відповіді. Можливо, ви, шановні читачі, знаєте, що робити з цим? Я хочу знайти відповідь...

Автор: Єлизавета Правікова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/vlast-tela-ili-chelovek-v-futlyare/