6 речей, які розвиваються

Самовдосконалення і розвиток ніколи не легко. Але крім зовнішніх перешкод ми іноді повинні подолати внутрішні – наші страхи і сумніви, комплекси і негативний досвід. Що заважає вашому особистісному розвитку?

Без постійного розвитку людина втрачає почуття самоімпорту, стає неперервним і нудним іншим і, в кінці, просто деградує. Ось чому рух вперед є обов'язковим. Неважливо в якому напрямку: розвиток себе як особистості, ваших талантів або бізнес-якостей. Але ви коли-небудь отримаєте відчуття, замість того, щоб сидіти на підручник або вирізати себе за клас, ви намальовуєте, щоб лежати на дивані і скажете по всьому світу, "Я дрібно, відключаю мене! й

Можливо, це те, що всередині ви живете деякі гальма, які заважають вашому розвитку. Які? Ми розберемося!

Груша нового
Зайдіть за межі зони комфорту, намагаючись чогось нового, тероризувати. Що робити? Якщо ви втратили звичні товари, ви не можете замінити їх чимось більш гідним?

Що робити?Візьміть невеликі кроки, щоб подолати страх. Спробуйте залишити зону комфорту не відразу і різко, але поступово. Не відразу ж підпишіться на групу танцівників - намагайтеся навчатися танцювати себе, згідно відео-уроку.

Бажання отримати все відразу
Так, ви відчайдушно хочете мати багато грошей, але ви відмовтеся від прибуткової пропозиції роботи: вони будуть платити половину тисячі менше, ніж ви хочете. Вам не зайдіть до тренажерного залу, щоб навчити ваше тіло, бо ви повинні потіти не менше місяця. Не погоджуючись на половину заходів, ви позбавите себе від усього.

Що робити?Чи є ви покарана мета? Спробуйте розбити його в менші, дуже короткі терміни кадрів. І ті, хто гарантує результати. Досягнення невеликих цілей набагато простіше і ефективніше.

Задоволення
Ви пішли на курси вишивання, але так виконували, що повністю покинутий бісероплетіння, який займав шість місяців тому. Ви пішли на курси ораторії і викинули з розуму цінні знання, які ви придбали під час навчання в мистецтві спілкування. Після того, як ви прийшли до висновку, що вивчення нових речей є неефективними. Ви забуваєте, що ви навчилися раніше.

Що робити?Візьміть п'ятнадцять хвилин на день, щоб повторити те, що ви навчилися. Якщо ви приймали французьки курси, почитайте книги англійською мовою, яку ви закінчили минулого року.

Погані мрії
Ви дійсно хочете дізнатися, як парашути, ви навіть зробили список клубів, які ви можете піти, дізнатися, що обладнання вам потрібно, але ... Але дотепер вони не змушують себе виконувати свою мрії. До того ж, ви не знаєте, чому ви повинні навчитися засихати в повітрі. Вам не вистачає найголовнішого – мотивація.

Що робити?А замість вибагливості мрії про небо, написання блискучого роману або східного танцю протягом багатьох років, послухайте себе і відповімо на питання: Що я хочу зробити? Чому я хочу зробити це? тільки встановити цілі, коли ви протестували свою мрію.

Постійні сумніви
Почати вивчати мову, ви постійно переповнені думкою: знадобиться це? Чи варто вивчати англійську мову замість іспанської мови? Таких сумнівів вже на стадії реалізації своєї мети як гальма. Несвідомо ви кладете палички в колесах.

Що робити?Після того, як ви починаєте робити щось, не зупиняйтесь. Якщо ви сумніви, напишіть їх вниз. Повернутися тільки після того, як ви зробили деякі кроки.

Поступи на початку
Як правило, коли ми починаємо новий, незвичайний бізнес, ми занурюємо невдачу. Не дивно, що жоден з нас не народжується професіоналом, танцюристом або художником. Для того, щоб ваша робота була успішною, потрібно накопичувати досвід в цій галузі.

Що робити?Читати біографії великого: не було такої речі, що навіть сама подарована людина відразу досягла успіху. Але наполегливість і самовідносна робота чудеса!

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: my.goodhouse.com.ua