5 слів, які перешкоджають досягненню успіху

Ви використовуєте ці п'ять слів щодня, і ви не знаєте, що ви не збираєте. Визначте їх з вашого словника і одружіть на змінах, які відбуваються в житті і роботі.

Зображення Lim Heng Swee

Повідомляємо, що кожен день в офісі і з офісу визначає наш успіх. Компанія Inc.com зазначила, що ці п'ять слів особливо поширені в лексиконіці «всесвітців». й

1. "Луцький."

Непередбачувані події дійсно можуть вплинути на вашу продуктивність, але ви повинні мати на увазі різницю між «виходом» і «проглядом». Це різні.

Удачу в удачі зосереджує вас на явному конструюванні, що нікому не може впливати.

Удачливий, удачливий стає приводом для того, щоб виправдати невдачу («Поганий удач») і знецінює ваші досягнення («Жуст удачі»).

2. "Ендемі."

Ви маєте конкурентів. І іноді вони повинні втратити для вас, щоб виграти. І ще немає ворогів в бізнесі.

У війнах, де люди вбивають один одного. Діловий бізнес - це створення хороших продуктів, які не вбивають.

Коли ви зателефонуєте своїм конкурентам, ви закривите свої можливості. Сьогоднішні конкуренти стають партнерами завтра.

3. "Реєкція"

Ви завжди погоджуєтесь з вашими ідеями? Мета Але життя відрізняється, і люди часто приймають свої думки в байонети.

Звісно, ви можете прийняти заперечення людей щодо відхилення. Ви можете реалізувати, що в реальності Ваші бажання не збіглися з прагненнями іншої людини.

Замість фокусування на слово, яке автоматично робить вас нещастям, орієнтуючись на пошук нового підходу до питання або обговорення ідеї з кимось іншим.

4. "Хата"

Люди часто чують фрази, такі як «Я не знаю мого боса» або «Я люблю свою роботу». «Хата» – шкідливе слово, викликає захворювання в організмі. Кожного разу, коли ви скажете, це те, що ви інфікуєте ваше тіло з раковими клітинами.

Це не про те, що ви бачите все в веселих тонах, тільки чому засмічує ваш розум ненажерливим для будь-якого або хто-небудь?

5. "Бут."

Ви знаєте людей, які закінчують обговорення будь-якого питання з «приблизним». й

Це щось схоже на: «Велика ідея, але...» або «Я погоджуюсь, що ми повинні діяти, але...» «але» вбиває будь-яке бажання зробити щось.

Але є простий розчин: замінити «але» з «і». Перевірити цей рецепт в дії, коли ви відчуваєте, що інший «але» про те, щоб викинутися з вашого іржі.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.synton.ru/library/news/content/8071.html