Два питання. Ваше життя залежить від відповіді.

Неймовірний експеримент

На перший погляд це досить типовий соціальний експеримент. Два невідомих людей надягали в одному приміщенні, але відокремлювали екран. Не знаю, хто або що був за перегородкою.

Як було запропоновано два питання в рядку. Першим є: «Якщо ви могли б зробити одне бажання?» Другий: Що ти щасливий? р.

Відповіли, що люди з правом відповіли дорогу більшість з нас. Вони захотіли краще працювати, подорожувати, і більше успіху.

Але коли вони почули відповіді своїх невидимих партнерів, вони шокували. Ось що вони сказали:

Мені сниться, що не буде болю або захворювання в світі.

Я відчуваю себе щасливим, коли я прокинувся рано вранці і побачила мій сестра посміхається.

р.

Автор експерименту – іспанський фотограф Паола Калазанц. Ось так: направо, були нормальні здорові люди, і зліва, були люди, які нещодавно діагностували раком. Визначені відмінності між значеннями обох типів учасників.

Калазанз вважає, що її експеримент повинен змусити всіх, особливо здорових людей, щоб переглянути їх координацію системи.

Короткий висновок: Займіть час, щоб дізнатися більше про життя. Список пріоритетів необхідно спочатку ставити здоров'я. І завжди пам'ятаємо, «Ми не цінуємо життя, поки не відчуваємо, що ми можемо її втратити». Вчимося цінувати дрібні речі.

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Фото: ліфтинг.com.ua/Dva-voprosa-Ot-otvetov-na-nih-zavisit-vasha-gizn