Павло Браг: Ми визначаємо тривалість життя.

Павло Браг – відомий працівник альтернативної медицини, натуропат, а також промотор здорового способу життя. Він став більш відомим в Радянському Союзі після появи перекладу його книги «Чудо Швидких» російською мовою, яка в середині-70-х років у вигляді самітату була розподілена по всій країні.

Павло Браг проповідував глибоке дихання, натуральні продукти, питну дистильовану воду, соки та вправи як методи продовження життя. Він сказав, що ви повинні слухати ваше тіло. Він загинув, за даними джерел, у віці 95, фактично він перетворив 81. Він вірив, що хтось може жити 120, якщо він пішов з його порадою.

Брег написав, що основна частина всіх хворих людей страждає від неправильного і неприродного харчування.

Вони не розуміють, що вони забивають їх тіла, приймаючи невідповідну їжу і напої, і скільки отруйних речовин зібрані в їх організмі.

У нашому невимушенні ми практично забули, що реальний голод і що реальна потреба організму для харчування. Сьогодні люди з хронічним гастритом неврозом найчастіше помилкові для голоду, розроблені звичкою їжі кілька разів на день, незважаючи на те, що особливо не бажано. Але змінити звички, пов'язані з правильного харчування, не складно: це вимагає міцного психологічного ставлення. Плуарх один сказав: «Зроби свій апетит обійми вашої причини». Час їжі Habitual є недостатньою основою для наступного закуски, хоча 3 x або 4 страви в день одночасно виробляє хороший ритм в роботі внутрішніх органів. Ця дієта хитрощує центри травного контролю, змушуючи організму отримувати їжу навіть коли ви не голодні. Тому перед тим, як сідати на столі, потрібно попросити себе, чи можна зараз робити без їжі, перед наступним прийомом їжі або ще обмежити себе мінімумом. Він завжди зданий мені злочинцям, щоб мати фізичну слабкість людини і млявість, образ до такого відмінного інструменту, як людського тіла. Після того, як я відновив і відновив своє здоров'я, я завжди намагаюся вживати всі необхідні заходи, щоб тримати своє тіло в відмінному стані. Найвищі ідеали енергійності, здоров'я та витривалість, до яких я зобов'язую платити мені такі високі дивіденди, які я можу назвати себе «Здоров'я мільйонера». . Браг консультує людей з бідним здоров'ям, щоб пройти перший.

Він сказав: «Ви повинні пройти шість до семи кілометрів на добу і зможете подвоювати цю дистанцію найближчим часом. й
Не варто заважати ваші щоденні прогулянки в хорошому темпі. Коли я їду за світом, я впевнений, що прогулянку по вечорах по коридорах і сходах готелю, де я живу.

У своїй молоді люди можуть добре перевершити рівень здоров'я, які користуються своєю молоддю. Ви можете вказати, що коли ми вибираємо спосіб життя, або дієти, моторна активність, певною мірою визначаємо тривалість життя.

І як ми пролонгуємо роки здоров'я і активності бігу, катання, правильне харчування, загартування, управління нашими емоціями! Чим краще ми розуміємо і застосовуємо це в нашому житті, тим краще наші шанси жити довше і щасливі життя з хорошим здоров'ям і миром розуму.

Якщо людина хвора, незважаючи на те, що він благородний і насичений, він не може купити щастя. І якщо людина досягла полум'я, то не на всіх те, що він отримав щастя.

Я не зважаю, що гроші грає важливу роль у нашому житті.
Залиште чоловіка без його стану і дайте йому тільки здоров'я, його основне бажання буде поверненню втраченого багатства. Але коли людина має як, є думка, що ми відступаємо від себе. Це слово, яке думало, є смерть.

Навіть коли здається, що життя більше неможливе, людина все одно згубно чіпає до неї! Що таке духовна сила, яку ми проводимо загибель! Що ми маємо з життям! Людина мріє про здоров’я і довгого життя! Ми відчуваємо себе вдома на цій Землі і хотіли б жити назавжди, якщо ми здорові і сильні.

Яскравава правда полягає в тому, що великий відсоток сільськогосподарської продукції обробляється великим асортиментом різних отруй, хлориду вуглеводнів, в тому числі DDT, сполук фосфору та інших пестицидів. Овочева обробка не тільки обприскування землі частини рослин. Вчені виявили, що DDT, як і інші хімічні речовини, залишаються протягом багатьох років і будуть поглинати інші культури, вирощені в цих полях. Вони потрапляють в плоди рослин і отрути стають частиною рослин, які навіть при хорошій обробці неможливі прибрати!

Якщо ви боїтеся, що плоди отруюються, то ви намагаєтеся позбутися від отрути шляхом видалення, наприклад, шкіри від томата або верхнього шару капусти. Але це все безкінечно. Незважаючи на це, отрута залишалася глибоко в тканинах плода.
Отрути не знімаються під час приготування, вони залишаються отрутами після термічної обробки.

Тисячі різних хімічних харчових добавок входять до нашого раціону, що дає нам велику кількість захворювань. На протязі тривалого часу наша їжа була перевантажена, як ми сказали, «безкаркасні» добавки, які зараз виявилися небезпечними для здоров’я. Тим не менш, багато з них все ще використовуються сьогодні.

Візьміть білий хлібний лофт, придбаний в магазині, після обробки, відбілювання, фарбування, збагачення, очищення, пом'якшення, консервування, ароматизацію з хімічними інгредієнтами. На сьогоднішній день практично неможливо купити лофа, сто відсотків, що складаються з натурального і натурального борошна, без ароматизації і харчових добавок.

Наше тіло є союзом окремих клітин і нічого іншого. Якщо ми добре їсти, якщо наша їжа достатня для задоволення основних потреб зростання і функції, ці клітини дозволяють нам жити до 120 років або більше. Але коли ми не дбаємо про наших органів, дихаємо брудним повітрям, то наші клітини природно реагують на це, і ми йдемо до лікарні або кладовища.

Коли ми забруднюємо нашу їжу і змінюємо її склад хімічними речовинами, це викликає 100% пошкодження клітин тіла, і вони починають працювати погано, тому що вони не можуть адаптуватися до цих речовин.

Чи можливо для організму функціонувати нормально, якщо це неундована хімічними харчовими добавками? Моя основна порада полягає в тому, щоб їсти їжу якомога ближче до натуральних продуктів, спробуйте не їсти хімічно оброблені продукти.

Ви можете отримати.
Готові етикетки в супермаркетах!

Джерело: pokolenie-x.com/? п=59