Для більшості сирих продуктів тема ваги досить актуальна, або це було деякий час тому, коли вони просто починаються. Поговоримо про харчування. Не думаю, що якщо ви переключилися до сирої їжі, то всі продукти харчування тепер будуть корисними для вас. Навіть на сирій їжі, якщо є багато, це шкідливо. Звичайно це залежить. Ви можете бути спокійними про вживання великої кількості вуглеводів (свіжені фрукти і овочі, зелень), оскільки це найкращий варіант. Ви можете їсти їх так само, як вам подобається, їсти майже тільки вони, ви будете дійсно тонкі, жорсткі і енергійні, я кажу вам прямо. Але для багатьох це важко, для деяких він практично нереальний. Або фізично важко, наприклад, коли людина різко перемикається від м'яса до фруктів окремо.
р.
Але новачки або просто переключені в сиру їжу не завжди отримують їсти тільки вуглеводи, або ще не перебудовано, а на початковому етапі може бути слабкість або зниження сил. Це також нормально і потрібно дати собі час, головне, якщо ви вирішили перейти до сировини - не кинути. Ваш щасливий день прийде, коли ви починаєте зловживати з того, наскільки добре ви відчуваєте. Або ще один варіант – спочатку більшість людей намагаються їсти все, до тих пір, поки це сира. Це також пояснюється тим, що протягом багатьох років організм, звик до більш агресивних або «свіжих» продуктів, не можна швидко їсти сиру. Реконструкція займе кілька місяців.
А отже, сира їжа на перших часто люди люблять їсти занадто багато жиру. У вигляді горіхів, змішаних з сухофруктовими фруктами (що не є хорошим поєднанням) або приготування рецептів, де береться багато речей і береться однакова кількість горіхів. В результаті виходить, що багато з цих сирих продуктів харчування продовжують їсти так – багато страв і рецептів, при цьому не вистачає фруктів.
Якщо для хлопчиків і чоловіків такі комбінації ще здаються «повним» то для дівчаток, особливо тих, хто прагне до схуднення, це сприймається тілом важко і неохоче.
Ого, початковий період, коли тіло втрачає вагу – ви втратите вагу навіть коли ви їсти горіхи, майже кожен день, і здається, що це завжди буде справа. Але це в першу чергу буває. Якщо ви не розбиваєте момент, коли ви зупините скидання і починаєте щоденно, це буде швидше. Якщо ви поламали або поламали, то процеси очищення організму, і замінюючи зайві зайві речовини з корисними, пройдуть повільно, або навіть досягнете певної точки, за межі якої, щоб отримати кращий рівень здоров'я, ви вже повинні переходити до повноцінної сирої дієти.
Я не приймаю зараз ті люди, які мають швидкий обмін речовин і харчуються, не відкладені на малюнку. Я ніколи не був таким, і це важко для мене, щоб судити, як справи йдуть з ними, і до речі, я хотів би поговорити з людьми, як це, ви можете вивчити цей момент.
У всіх способах, які більшість, після переходу, рано чи пізно тіло пристосовується і починає поступово набирати вагу. Я хотів би подумати, що я зважився досить трохи, навіть якщо я часто їсти хліб і горіхи, а також всілякі десерти, і так далі. Він був, але до точки.
У той момент, коли мій сировинний період підійшов 2,5 роки і пізніше, я зрозумів, що набирає вагу навіть на всіх сирах і майже без горіхів дуже легко. І що один раз я починаю їсти багато авокадо (з 3 дня або більше) або горіхів, сирих барів або хліба, тому моя вага швидко зростає, і досить довго втратити її. Який сюрприз я був!
Справа залишається, і багато хто знає про це - чим довше період сирої їжі, тим менше ви хочете їсти варені страви, навіть повністю сирої. Хочу їсти світліше, тому що енергія за визначенням більше, і «їсти» плоди або зелений салат досить. У той же час, більш фізична активність, тим більше ви хочете їсти, і це норма, коли ви є сирою їжею протягом тривалого часу, не існує такого сильного почуття голоду, це толерантність, і ви можете знову з'їсти плоди, і продовжувати розпочати роботу. Не існує звичного відчуття «бажаю сидіти ще і перетравити», але навпаки, заряджати і їхати.
Що я маю на увазі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Це сталося мені після нового року. На поїздці в Австралію я почав спробувати місцеві сирі продукти харчування, а потім я завжди шукав все, щоб бути без солі, не їсти занадто великі порції, але все ще набув близько 7-8 кг! Якщо перед NG я зважився 48, що багато хто зараз мені сказали занадто мало, тепер мій вага близько 55-57 кг. Звичайно, я збираюся скидати деякі, але чесно кажучи, я не занадто занурився. Тому, як я можу бачити від себе, мій комплекс є настільки гладким, як це на сирі, в обсязі сиру це не «каррі» так багато, я впевнений в цьому, плюс, ймовірно, частина ваги є деякими м'язами, тому що я пройшов навчання з кінця березня в тренажерному залі.
Я кажу, що це не приносить фізичного дискомфорту, так як воно приносило перед тим, як набрати на нормальну їжу, це було дійсно неприємно, незрівняно, якщо ви відчуваєте щось зайве і чужорідне тіло, і що вам не потрібно. І ось це теж добре, міцність і витривалість однакові, тільки можливо, через більше жиру ви стаєте трохи «душкою». Не існує хмарності в свідомості, так як коли ви їсти регулярну їжу, але все ж, я повторю - простіше дієти і більш вуглеводи і менше жиру - швидше і швидше ви думаєте.
Тому я хочу сказати, що ви все ще повинні контролювати себе на сирі в кількості жирних продуктів, і все ще краще дотримуватися дієти – більше фруктів і овочів (до тих, які не ростуть в землі), і менше жиру. По суті, нам дуже мало часу. Це як ручний горіх. Чи не кожен день. Багато людей, включаючи мене, їсти більше, ніж вони потрібні.
Мій висновок, що тепер я їсть переважно фруктів і овочів, я не їсти нічого жиру, ніж авокадо. Я маю на увазі, я не їсти горіхи або насіння або що-небудь. І не їсти сухофрукти (дати, інші не використовуються протягом тривалого часу), тому що я не хочу нічого «сухого», я вирішив оформити більш соковиту дієту. Вага поступово починає повертатися, і до речі, буде легше схуднути, набутої на сто відсотків сирої дієти - жири, отримані з такої їжі, менш токсичні, і тому вони залишать організм швидше, і не потрібно великої кількості енергії, щоб видалити їх, і не буде сильного очищення процесів. Незважаючи на те, що після того, як я припинив їсти рецепти знову і почав їсти вищезгаданий спосіб, є ще моменти, коли я відчуваю трохи низький артеріальний тиск і не так охоче грати в спорт, як якщо я хочу лежати або зробити щось спокійно, і не тягнути на фізичному навантаженні. Це одна з знаків. Але це практично не заважає і тимчасові. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: joyonraw.net/about-weight-loss-and-weight-gain/