На які принципи повинні бути побудовані належні статеві освіти?Перш за все, в освіті людини. Дитина народжується мавпою з можливістю стати людиною. І з дівчини потрібно виготовити жінку, і від хлопчика чоловіка. Модель такої розвиненої людини описана А. Маслоу. Ця книга написана в книзі Елла в Рай. Є 15 точок.
Лекція про сексологію, 1929
Коли людина починає ходити кілька з них, секс стає те, що він повинен бути. Хіба сучасного людства полягає в тому, що його представники починають мати секс, будучи повністю непідготовленим для цього. Його розвиток, як людина, яка заважає.
У тварин все йде інстинкт. Коли молодий чоловік хоче покрити жінку, він не отримає його. Немає інших чоловіків нехай йому біля неї. Він бореться з цими сильними чоловіками і тільки коли він досягає повної міцності, отримує право мати секс.
На жаль, ми часто маємо секс з людьми, які абсолютно непідготовлені для цього, або фізично, духовно або фінансово. Саме там, де з'являються всі труднощі. Багато хто з нас вважають секс як засіб, при цьому це тільки спосіб профілактики.
Я не буду списувати всі 15 знаків зрілості, але підведе їх до трьох, які легко перевірити: фізичне здоров'я, матеріальна незалежність і духовна зрілість.
Незалежність матеріалу визначається можливістю годувати себе, дітям, які можуть виникати з цього сексу, і сексуальним партнером, з яким може статися щось.
Фізичне здоров’я можна перевірити під час обстеження в медичному центрі. Але відсутність захворювання не є ознакою здоров'я. Здорова людина повинна бути в змозі запустити 10 кілометрів, хоча б бігти, вичавити його вагу або принаймні третину її (для чоловіків) і виконувати ряд тестів, які вказують на його міцність і витривалість.
Духовна зрілість може бути протестована як люди витрачають вільний час. Якщо він витрачає його на підтримку фізичного виховання, подальшого професійного та духовного розвитку або на коханій людині, то все добре.
Якщо невдачі в області еротичної любові є трагічними в природі, то людина не робить добре. У успішній людині неспроможність поспілкуватися для подальшого розвитку. Він не влаштовує скандали, коли він відмовляється, але йде розвивати себе. Але найчастіше він симпатує з тим, хто відмовився від нього, бо він фольго і не бачив гідності людини, який запропонував йому еротичну любов.
Коли ми підходимо до допомоги з сексуальною проблемою, ми пропонуємо зосередитися на вирішенні бізнес-задач. Це не відступає від сексуальних питань. Це шлях до радикального рішення. Одна жінка була порушена, що я запропонував збільшити свій дохід до 1000 USD на місяць, або краще до 5 тис. USD, щоб вирішити її сексуальні проблеми. Але вона прослухала будь-яку сторону.
Я зустрілася з нею 5 років. Вона звернулася до моїх інструкцій, але не розв'язала сексуальну проблему. Однак ця проблема змінила його відтінок. Якщо перед тим, як у неї немає ніякого сексу, то тепер немає ніякого вибору.
Ця проблема була досить легкою і тривалою для збільшення своєї діяльності. Вона 35 тепер. Зараз вона має рівний сексуальний партнер, з яким вона не тільки живе разом, але й зареєстрована в органах своєї дружини. Це невеликі речі, звичайно, але вона любить її.
Автор: Михайло Литвик
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: litvak.me/statyi/article_post/o-seksualnom-vospitanii