Ми постійно спілкуємось з різноманітними людьми, серед яких часто не найприємніші люди. На жаль, не всі знають мистецтво розмови. Нерідко співрозмовник буквально сидить на вухах. У такій ситуації ввічлива людина має важкий час: з одного боку, хочеться швидко закінчити неприємну розмову, а з іншого боку, потрібно розім'яти співрозмовника.
浜у 涓 蹇
Існує кілька невеликих хитрощів, які навчаються застосувати, які людина може легко закінчити неприємну розмову і легко вийти з важкої ситуації.
Варіант IВаш коментар в розмові або відповідь на конкретне питання не повинно бути про те, що мова йде про.
Приклад:
Заувага дратує співрозмовника: Моє сусідство на вершині мене просто занурила мене. Анонім Він сказав... і я сказав йому... і де тільки такі речі приходять з.
«Чи не думаєте, що людська мудрість залишається постійною, як єгипетські печерні картини? ?
Варіант IIВаша відповідь повинна містити якомога більше слів, і значення не важливо.
Приклад:
Заувага дратує співрозмовника: Моє сусідство на вершині мене просто занурила мене. Анонім Він сказав... і я сказав йому... і де тільки такі речі приходять з.
Відповіді або запобіжні зауваження: «Освідомо, як багато людей говорять, допускаючи в свідомість, що не розуміє більшість, я думаю, що ви знаєте, що робити в цьому випадку, якщо ви маєте справу з цим питанням. Звичайно, з урахуванням думки відомих філософів з цього питання ви можете спору всіх вище, якщо ви не бачите інших варіантів вирішення проблеми. Ти будеш право, але не будеш застрахувати? Це питання!
Варіант IIIНехай ваш рядок виглядає складним і парадоксальним. Головне, щоб плавно і непомітно запропонувати співрозмовника розчин.
Звісно, всі перераховані вище можуть виглядати трохи перебільшено і іноді нагадують нещільність божевільного. Ідеї. Це також питання, які ви йдете. Але якщо ви практикуєте трохи на відпочинку і мати деякі заготовки у вашому арсеналі, це допоможе позбутися від дратівливих співрозмовників з мінімальними втратами для себе, які бажаю вам з усім серцем. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: v-garmonii-s-soboi.ru/sila-myisli-i-slova/kak-zakonchit-nepriyatnyiy-razgovor