Життя без хата: 10 простих способів занурення капелюшок

У своїй житті людина часто стикається з агресією, невибагливими нападами, критиками і ненавистьюваними з незнайомців і близьких друзів і навіть родичів. Якщо ви реагуєте на все це, ви можете руйнувати своє життя, говорить Джеймс Altuscher, відомий американський трейдер, інвестор, підприємець і письменник, автор багатьох книг про саморозвитку і особистісне зростання. Ми переклали статтю з свого блогу про те, як боротися з людьми, які нас цікавлять.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ваш капелюх може бути будь-яким: родич, друг, колега, вчитель, бос або просто незнайомець на вулиці або в Інтернеті. Колишні друзі можуть стати ворогами. Ви повинні знати, що робити в таких ситуаціях. Більшість капелюшок невидимі, анонімні, вони намагаються отримати всередині голови, оскільки вони мають цей особливий метод зв'язку.

Приклад: Хтось нещодавно залишив відгук мого аудіокнигу.

«Це просто життєрадісна ... автор ніколи не прочитав його власні книги знову.» Він має мовний, мотивуючий спосіб мови, тому дуже важко вірити, що він говорить. Якщо не існує інтересу до голосу, якби це було тягар, щоб передати ці дорогоцінні камені знань нам бідні, нещасливі слухачі. й

Я не знаю для компліментів. Деякі люди, як мій аудіокниг, деякі Одного дня у старшій школі, у класі 7, ми прочитали книгу, і коли прийшли до мене, одна дівчина сказала: "Ох немає!" Не голос. Можливо, вона залишила відгук? Неважливо, що ми робимо в житті, деякі послухати нас, інші будуть сміятися або gosip, інші будуть атакувати з спини, хтось буде приймати гроші або спробувати знищити нашу репутацію, хтось погрожить, дражнити або застрахувати.

Так слухайте: є правила, які допомагають перемогти капелюхи, анонімні, віртуальні та реальні, серед колег, родичів та тих, які ви любите.

Складний. Я не завжди вдається, але я поступово покращую. І коли я можу дотримуватися цих правил, результати в поліпшенні життя. Я сподіваюся, що ви можете зробити це занадто.

1,1 км Це трохи загартований, але це. За всі небезпеки страх. Він, хто закохує щось, в той же час боїться щось. Що не означає, що ви повинні сказати: «Той, що він просто рубається.» Але варто відзначити цей факт.

Наприклад, у наведеному вище прикладі жінка, яка написала відгук про «поор нещасливих слухачів». Можливо, вона боїться бути бідними і нещастями, тому вона чує ці слова скрізь. Це її життєва проблема.

"Не хвилюватися, вони просто ревнощі." травень. Не може. Ми не можемо прочитати свої думки. Не мій бізнес, чому хтось має думку мене.

Але щось відбувається в житті цих людей, що викликає страх. Цей страх виражається в агресії до вас. Вони проведуть страх на вас. За короткий час ви стаєте монстром, який сідає всередині них. Агер просто застрахований.

2,2 км Проблема також з вами.

Я не думаю, що багато моїх капелюхів. Але деякі люди можуть натиснути праві кнопки. Деякі люди випадково потрапляють в душу. Або не випадково. Як відносний, який точно знає, які кнопки натиснути. Якщо хтось знаходить праву кнопку, я злий і почати захищати себе. Але це не так, що люди сказали щось страшне про мене. Тому що підіграють товсту броню небезпечного страху, що вони можуть бути правими. Я не можу навіть визнати себе. Після того, як вони були першими, щоб підібрати ножа, тому я можу їх відбити. Але виходить, що я продовжую висадити цей ніж у себе.

Давайте знову ж таки. Я витяг з сотні інших прикладів, не тому, що це було особливо неприємним. Я просто знав, що я можу розповісти історію дівчини в класі 7, зробивши задоволення мого голосу. Можливо, я дійсно хвилював, що у мене є дивний голос. Важливо відзначити, що для себе.

Якщо ви постійно не замовляєте щось для себе, ви не менше забираєте його з нескінченного потоку думок. Ви пам'ятаєте їх і зберігайте їх в голову окремо. У майбутньому буде легше дізнатися і боротися з ними. Ви зможете дізнатися більше про себе.

3. Цілодобове правило

Якщо хтось атакує вас, ви можете відчути негативні емоції. У разі виникнення нападів на громадськість, інші люди можуть мати неприємні емоції. "Ян сказав, що про Джеймса, щоб він повинен бути idiot." Атакси також можуть бути частиною державної політики або особистих відносин.

В будь-якому випадку діє правило 24 години. Якщо ви не реагуєте на перший напад, він зникне протягом 24 годин. Але якщо ви відповіли хоча б один раз, скинути таймер. Займіть ще 24 години на агресію на стороні в Інтернеті людини. Тому деякі конфлікти останні роки. Учасники реагують на напади одного, і все це продовжується до одного з опонентів. За даними журналу Onion, глобальний рівень смертності 100% стабільний.

4. Русь 30/30/30 У мене є кілька постів, де я використовував однакову ілюстрацію, знайдену в Інтернеті: жінка робить йога на пляжі. Я був критифікований завжди з фотографіями сексуальних жінок. Я також критикував за використання цих фотографій без посилання на автора.

Тоді жінка писав мені з фото. Я сказав, що я отримав такі коментарі. Вона сказала мені свою красиву історію, яка була включена в останню книгу. Але вона також сказала: для всього, що ви створюєте, третя буде любити вас, третина вас захопить, і третій залишиться байдужим. Це означає, що ви повинні зробити те, що ви любите і покласти максимум зусиль в неї. Ви повинні поліпшити кожен день. І коли ви отримуєте критичні відгуки, просто поставте його в кошик з третиною негативного.

5. Умань Делет Я завжди щасливий, коли люди не згодні з мною. Я не розумію.

Але часто люди не здатні висловлювати свою незгоду, і вона проявляється в неприємній і невибагливій формі.

Якщо я можу видалити ці люди. Ви можете написати "Видалити" в лапках. Іноді це не блог-критик, це хтось від реального життя. Я вилучаю людей, як це, теж. Я не говорю людей, які болять мене.

Що робити, якщо це бос або хтось ви повинні поговорити? Тоді я байдужий до них. Я дайте їм, що вони хочуть. Я в передпокої. Я не поклоніюся, щоб вони любили мене. Я знову починаю говорити.

Що робити, якщо хтось з тебе по телефону? Просто скажеш: "Я повинен йти." Я впав за це, особливо коли я був молодшим, і я хотів розбити назад. «Чому ти робиш мені?» Такі ситуації були дуже болючими. Тексти пісень, а це означає: Але вони навчають мене бути по-різному.

6. Жнівень Хіба є переконливим.

Хтось один раз, що твітався, "Ямс Altucher = #humangarbage." Я не знаю, чому ти вийшов. Я не знаю, що це людина. Але за мить я сердився. Я не стежить за попередніми порадами.

Я знайшов цей чоловік онлайн. Працює на AOL. Я спробував розібратися, як його вогнети. Він зробив 1 твіт і почав 1000 думок в голові.

Найгірше, що ви можете зробити до вашого тіла, щоб покласти ніж в ньому. Ангер – це емоційне захоплення емоційного тіла. У деяких релігіях він сказав, що слід показати симпатію для ворогів. Я не знаю. Це дійсно важко.

Краще, що я можу зробити, щоб я не знаю цю людину, і що будь-яка додаткова думка є іншим чином, щоб стати себе. Якщо я роблю, інфекція поширюється всередині мене, захоплює мене. Я не люблю себе.

7. Про нас Ви ніколи не знаєте. Я хотів би зв'язатися з цим хлопцем і сказати: "Я просто потрібно знати, чому ви думаєте, що я не варто."

Уявіть, що ви скажете за смерть. «Я дуже радий я дізнався, чому незнайомець думає, що я гідний». Не потрібно знати. І навіть якщо ви в кінцевому підсумку з'ясуєте... це не варто.

8. У Стійкість без використання Повідомляємо, що хтось має підставу для тебе, але це легко відхиляти. Наприклад, деякі капелюхи ви повинні бути з Острів Род, але ви насправді з Канади. Ви можете сказати, "Чому я з Канади." І відповідь - "Це гірше".

Ні в якому разі зміни їх розуму. Зміна розуму важко. Важкий паління важко, практично неможливо для багатьох. Неймовірно, як важко змінити розум. Факти нічого не говорять. Самозахист тільки погіршує ситуацію (див. правила 24 години).

Навіть історія дружби нічого не означає. Ви можете сказати: Ми були друзі протягом 20 років. Ви дійсно дозволите, щоб отримати між нами? Відповідь так. Тому що люди не можуть нічого робити про себе. Тому що в них є якісь страхи. Звідки на вас є страх. І вони не збираються.

9. Навігація Вони дивляться, коли вони роблять любов. Все, що вам потрібно знати про ваших капелюхів. Якщо ви не пам'ятаєте це правило, ви можете забути про всі інші правила.

10. Час загоює. Не може залишатися назавжди. Часто перетворюється в повільне кипіння. Сонце, яке було настільки яскравим протягом дня, на захід сонця перетворюється в пурпурний заєць і перетворює темно-помаранчевий. Не означає, що ви і ваші капелюхи є друзями. Це просто означає, що відкрита рана остаточно загоює, залишаючи невеликий рубець і пам'ять, але не більше. Неважливо, якщо ви не захопили траєктором, ex-husband, ex-lover або блог коментаря. Важливо дізнатися час.

Деякі досвід ненависних, небезпечних, гіркотних і жалових років. Часом життя не вистачає на загоєння ран. Відходи життя. Звичайно, це також має право існувати. Ніяких сил, що ви живете життя, наповнене значенням, ви можете безпечно відходити. А тому, що більше людей потішуть вас кожен раз, коли ви будете дотримуватися голову з піску (і я сподіваюся, що ви робите), ви будете мати багато можливостей для руйнування вашого життя. Насолодіться ними.

Іноді (але не завжди), люди, які ви не знаходилися з зони комфорту. Ви створюєте і вирощуєте. Але я сподіваю, що рани швидше загоюються і швидше. Я насправді писав цю посаду для себе. Я сподіваюсь, що рани лікують швидше щодня.

Я спробую використовувати ці методи і дізнатися більше про себе. Якщо я не навчаю нічого нового, я спробую не пошкодити себе. Якщо мені вдалося, я намагаюся бути вдячним і переїхати на наступний етап, де я шукаю любов, творчість і виконання. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное